Yoodo Menganjurkan Hari Bertemu Komuniti Sempena Ulang Thn Yg Pertama

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog mkn Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. 8 Disember 2018 yg lalu telah berlangsungnya Yoodo Community Meet-Up Day juga dipanggil sbg Yoodoers yang bertempat di MBO Starling Mall. Hari komuniti ini adalah peluang utk meraikan dan mengucapkan terima kasih kepada semua pelanggan setia Yoodo. Kalau korang tak tahu Yoodo adalah perkhidmatan mudah alih digital bebas yg menawarkan perkhidmatan pertama yg benar-benar disesuaikan dgn fleksibiliti, ketelusan dan kemudahan pelanggan.
Yoodo Community 7 1 - Yoodo Menganjurkan Hari Bertemu Komuniti Sempena Ulang Thn Yg Pertama

Komuniti Yoodo telah dibentuk sejak Januari 2018 lagi dan mempunyai komuniti dlm talian paling berjaya mencapai hampir 200,000 pengguna yg melawat platform dan menerima 2 juta pandangan drpada masyarakat Malaysia. Matlamat utama penubuhan komuniti ini adalah utk menggalakkan dan membolehkan para pelanggan berkongsi pengalaman mereka tentang Yoodo dan menyediakan sokongan kepada pelanggan.
Yoodo Community 4 - Yoodo Menganjurkan Hari Bertemu Komuniti Sempena Ulang Thn Yg Pertama

Yoodo Community 6 - Yoodo Menganjurkan Hari Bertemu Komuniti Sempena Ulang Thn Yg Pertama

Yoodo Community 9 - Yoodo Menganjurkan Hari Bertemu Komuniti Sempena Ulang Thn Yg Pertama
Bestnya menjadi Yoodoers sekiranya korang ini aktif dlm komuniti berpeluang menerima ganjaran dr segi kredit dan barangan eksklusif seperti payung, baju, pelekat kereta dan lain-lain. 
Yoodo Community 2 - Yoodo Menganjurkan Hari Bertemu Komuniti Sempena Ulang Thn Yg Pertama
Empat ciri baru sekiranya korang menyertai Yoodo Community ini :- 

1) Yoodo melancarkan Roam Like Home Plus. Pelan ini unik di mana ia membolehkan pengguna menggunakan pelan tempatan mereka apabila mereka keluar dr Malaysia dgn kredit RM10 atau RM20 selama 24 jam, bergantung kepada negara yg mereka layari. Roam Like Home dan Roam Like Home Plus kini telah merangkumi 53 buah negara.

2) Perbankan Dlm Talian akan tersedia utk Yoodo menjelang akhir Disember 2018 Ini adalah tambahan kepada saluran pembayaran semasa kredit atau kad debit dan PayPal 

3) Berdasarkan maklum balas drpada komuniti dlm talian, Yoodo merancang utk melaksanakan perkongsian data pd 2019 Pengguna akan dpt menentukan jumlah data yg akan dikongsi dgn orang lain.

4) Merancang utk malaksanakan Flexi Booster menjelang thn depan. Mengenai ciri ini, sekiranya pengguna membeli booster lebih dekat pd tarikh luputnya, penggalak menjadi lebih murah.
Yoodo Community 8 - Yoodo Menganjurkan Hari Bertemu Komuniti Sempena Ulang Thn Yg Pertama

Yoodo Community - Yoodo Menganjurkan Hari Bertemu Komuniti Sempena Ulang Thn Yg Pertama
Pada hari tersebut ramai juga Yoodoers yg dijemput utk hadir dimana mereka semua diraikan dgn pelbagai aktiviti menarik seperti permainan, cabutan bertuah dan tayangan movie. Pd hari itu juga beberapa orang yg menjadi pelanggan setia dan aktif Yoodoers telah dianugerahkan hadiah Longest Active SuperUser, Most Active SuperUser dan Most Promising New SuperUser. Semua ini menerima hadiah telefon pintar dan hadiah sampingan lain best seronok tengok mereka menang.
Yoodo Community 3 - Yoodo Menganjurkan Hari Bertemu Komuniti Sempena Ulang Thn Yg Pertama
Maha juga telah menjadi pengguna Yoodo ini kerana korang blh pilih utk service yg mana paling korang mahukan mengikut kegunaan korang. Contoh kalau nak lebihkan penggunaan data blh laraskan dan juga bila masa akan datang rasa tidak cukup blh ditambah lagi dimasa akan datang. Sangat flexible dan menyenangkan semua dlm aplikasi Yoodo. Jadi mungkin ini satu pilihan utk menjadi pengguna internet bijak. Harap thn depan ada lagi hari mcm ni mungkin nama korang lah naik menang hadiah istimewa. Terima kasih Yoodo.

Loading...

Tags: #Bertemu #Hari #Komuniti #Menganjurkan #Pertama #sempena #ulang #Yoodo

author
Author: 
    Di Desa Ini, Gadis Muda Wajib Menikah Sesana Jenis Dgn Wanita Tua! Tapi Mereka Bisa Punya Anak!
    slidegossip.com – Orang-orang asli Benua Afrika, kehidupannya dikenal masih kental dgn adat budayanya.
    Usai Nikah, Wanita Ini Baru Tahu Ternyata Suaminya Perempuan! Begini Caranya Menipu Keluarga dan Penghulu!
    slidegossip.com – Siapapun pasti menginginkan kebahagiaan bersama pasangan setelah menikah. Namun apa yg
    Begini Cara Reza Menipu Para Korbannya Hingga Si Wanita Rela Melepas Pakaian di Hadapannya!
    slidegossip.com – Apa yg dilakukan pemuda berusia 24 thn asal Jambi bernama M
    Artis Ini Melelang Keperawanannya Rp 2 Miliar Buat Pejuang Corona! Belum Dpt Uang, Malah Ini yg Terjadi!
    slidegossip.com – Artis dan selebgram cantik bernama Sarah Salsabila Keihl membuat heboh dunia

    Leave a reply "Yoodo Menganjurkan Hari Bertemu Komuniti Sempena Ulang Thn Yg Pertama"