Yang penting saya yakin dengan suara saya | Abang Nak tegur 2.0 | Datuk Aliff Syukri & Dato’ Norman

Loading...

Yang penting saya yakin dengan suara saya | Abang Nak tegur 2.0 | Datuk Aliff Syukri & Dato' Norman

Apa Yang MeleTOP Episod 267

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Abang #Aliff #Dato' #Datuk #Dengan #Norman #penting #Saya #Suara #Syukri #tegur #yakin #yang

author
Author: 
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari ni…..
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari @galeriariani ni..
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit
    1. author

      Salimah Abd Rahman1 year ago

      Suara bercakap pun lemau, lagi pulak menyanyi.

      Reply
    2. author

      Shubasha Abell Eda Ratna Wati1 year ago

      Comel datin nie

      Reply
    3. author

      nurulz1 year ago

      Sayang datin.

      Reply
    4. author

      farich kendal1 year ago

      Saya selalu dislike apa2 video2 dia. Kalau ada kt rancangan tv trs saja saya tukar channel. Tak suka tengok lah org riya mcm dia tu. Banyak cari muka saja. Menyampah tengok.

      Reply
    5. author

      dadi dude1 year ago

      smga datin mjadi asbab utk dato bka mata bka minda….aamiin.

      Reply
    6. author

      Fatehah Ibrahim1 year ago

      Yang menariknya, dalam ramai2 ni, saya mendapati hanya Neelofa dan Norman KRU kelihatan, membawa diri dan bercakap persis ahli perniagaan. Mereka mencipta produk dan tak jemu2 untuk mempromosi produk mereka bukannya diri mereka semata-mata. Datuk Alif Syukri? Dia yang jadi produk, Norman yang untung!

      Reply
    7. author

      Viral Bawang1 year ago

      terbongkar rupanya sajat https://youtu.be/SncK-amyL9E

      Reply
    8. author

      Mohdsyarul Halme1 year ago

      Ujub bermaksud bangga akan diri sendiri, merasa kagum terhadap diri sendiri kerana kelebihan atau sesuatu yang terdapat padanya. Diri sendiri yang dimaksudkan adalah berkaitan peribadinya, orang kelilingnya, harta benda, kecantikan, kepandaian, anggota keluarganya atau apa sahaja yang dekat dan akrab dengan dirinya.

      Manakala riak pula ialah tidak ikhlas menunaikan ibadat atau melakukan sesuatu dengan mengharapkan balasan yang setimpal. Sebagai contoh seorang lelaki atau perempuan yang bersembahyang sambil mengharapkan agar ada orang yang memerhati dan memuji kerajinannya.

      Ketiga-tiga penyakit hati ini membahayakan umat Islam dan ada pendapat ulama meletakkan ketiga-tiga sifat ini sebagai syirik kecil. Jika sifat-sifat ini terdapat di dalam diri, ia akan menyebabkan pahala amalan ditolak serta merta.

      Reply
    9. author

      Ainun Sarah1 year ago

      Part bini dia kata dia memang meriak tu paling win 😂😂

      Reply
    10. author

      Munirah Moorman1 year ago

      Kalau orang yang setaraf dengan dia reti pula cakap elok2 siap mintak maaf. Kalau upiak ???

      Reply
    11. author

      Muaz Shaqiq1 year ago

      biasala tu dato…org y sllu kecam tu bkn 24jam dgn ko.klw aku asal susah n than brjaya dgn usha sdiri gler xbangga.

      Reply
    12. author

      Fatehah Ibrahim1 year ago

      I suka Datin Sri Shahida!!! XD

      Reply
    13. author

      Amira Abas1 year ago

      aliff syukri makin lama makin kuat menunjuk, kuat riak

      Reply
    14. author

      The distict1 year ago

      hajah lofa

      Reply
    15. author

      Mohd Haniff1 year ago

      Kepada yg tny knp nabil xde? Sbnarnya aliff bgaduh dgn nabil…aliff xnak jd artis jemputan klu nabil jd hos. Ok chow..

      Reply
    16. author

      Aliya Natasya1 year ago

      Norman hakim ni rileks je hahahahaha

      Reply
    17. author

      Aezak 471 year ago

      Udah bertudung siput sedut apasal??

      Reply
    18. author

      Nabil Syah1 year ago

      Ya allah cmne datin leh thn suami annoying cmni😂

      Reply
    19. author

      Shol luiZ1 year ago

      Xbest xde nabil

      Reply
    20. author

      Muhammad Izzat Shah1 year ago

      Kesimpulan nya memang u riak . Kahkahkah up datin up

      Reply

    Leave a reply "Yang penting saya yakin dengan suara saya | Abang Nak tegur 2.0 | Datuk Aliff Syukri & Dato’ Norman"