Yang penting saya yakin dengan suara saya | Abang Nak tegur 2.0 | Datuk Aliff Syukri & Dato’ Norman

hqdefault 765 - Yang penting saya yakin dengan suara saya | Abang Nak tegur 2.0 | Datuk Aliff Syukri & Dato' Norman

Apa Yang MeleTOP Episod 267

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Abang #Aliff #Dato' #Datuk #Dengan #Norman #penting #Saya #Suara #Syukri #tegur #yakin #yang

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Salimah Abd Rahman3 years ago

      Suara bercakap pun lemau, lagi pulak menyanyi.

      Reply
    2. author

      Shubasha Abell Eda Ratna Wati3 years ago

      Comel datin nie

      Reply
    3. author

      nurulz3 years ago

      Sayang datin.

      Reply
    4. author

      farich kendal3 years ago

      Saya selalu dislike apa2 video2 dia. Kalau ada kt rancangan tv trs saja saya tukar channel. Tak suka tengok lah org riya mcm dia tu. Banyak cari muka saja. Menyampah tengok.

      Reply
    5. author

      dadi dude3 years ago

      smga datin mjadi asbab utk dato bka mata bka minda….aamiin.

      Reply
    6. author

      Fatehah Ibrahim3 years ago

      Yang menariknya, dalam ramai2 ni, saya mendapati hanya Neelofa dan Norman KRU kelihatan, membawa diri dan bercakap persis ahli perniagaan. Mereka mencipta produk dan tak jemu2 untuk mempromosi produk mereka bukannya diri mereka semata-mata. Datuk Alif Syukri? Dia yang jadi produk, Norman yang untung!

      Reply
    7. author

      Viral Bawang3 years ago

      terbongkar rupanya sajat https://youtu.be/SncK-amyL9E

      Reply
    8. author

      Mohdsyarul Halme3 years ago

      Ujub bermaksud bangga akan diri sendiri, merasa kagum terhadap diri sendiri kerana kelebihan atau sesuatu yang terdapat padanya. Diri sendiri yang dimaksudkan adalah berkaitan peribadinya, orang kelilingnya, harta benda, kecantikan, kepandaian, anggota keluarganya atau apa sahaja yang dekat dan akrab dengan dirinya.

      Manakala riak pula ialah tidak ikhlas menunaikan ibadat atau melakukan sesuatu dengan mengharapkan balasan yang setimpal. Sebagai contoh seorang lelaki atau perempuan yang bersembahyang sambil mengharapkan agar ada orang yang memerhati dan memuji kerajinannya.

      Ketiga-tiga penyakit hati ini membahayakan umat Islam dan ada pendapat ulama meletakkan ketiga-tiga sifat ini sebagai syirik kecil. Jika sifat-sifat ini terdapat di dalam diri, ia akan menyebabkan pahala amalan ditolak serta merta.

      Reply
    9. author

      Ainun Sarah3 years ago

      Part bini dia kata dia memang meriak tu paling win 😂😂

      Reply
    10. author

      Munirah Moorman3 years ago

      Kalau orang yang setaraf dengan dia reti pula cakap elok2 siap mintak maaf. Kalau upiak ???

      Reply
    11. author

      Muaz Shaqiq3 years ago

      biasala tu dato…org y sllu kecam tu bkn 24jam dgn ko.klw aku asal susah n than brjaya dgn usha sdiri gler xbangga.

      Reply
    12. author

      Fatehah Ibrahim3 years ago

      I suka Datin Sri Shahida!!! XD

      Reply
    13. author

      Amira Abas3 years ago

      aliff syukri makin lama makin kuat menunjuk, kuat riak

      Reply
    14. author

      The distict3 years ago

      hajah lofa

      Reply
    15. author

      Mohd Haniff3 years ago

      Kepada yg tny knp nabil xde? Sbnarnya aliff bgaduh dgn nabil…aliff xnak jd artis jemputan klu nabil jd hos. Ok chow..

      Reply
    16. author

      Aliya Natasya3 years ago

      Norman hakim ni rileks je hahahahaha

      Reply
    17. author

      Aezak 473 years ago

      Udah bertudung siput sedut apasal??

      Reply
    18. author

      Nabil Syah3 years ago

      Ya allah cmne datin leh thn suami annoying cmni😂

      Reply
    19. author

      Shol luiZ3 years ago

      Xbest xde nabil

      Reply
    20. author

      Muhammad Izzat Shah3 years ago

      Kesimpulan nya memang u riak . Kahkahkah up datin up

      Reply

    Leave a reply "Yang penting saya yakin dengan suara saya | Abang Nak tegur 2.0 | Datuk Aliff Syukri & Dato’ Norman"