WATER FULL GREEN BAMBOO & SKIN RELIEF CALMING CREAM ALTHEA [ REVIEW]

Loading...

LRM EXPORT 606942989531993 20190429 005815674 01 - WATER FULL GREEN BAMBOO & SKIN RELIEF CALMING CREAM ALTHEA [ REVIEW]

WATER FULL GREEN BAMBOO & SKIN RELIEF CALMING CREAM ALTHEA [ REVIEW] 

Annyeonghaseyo ! Cuaca panas buat kulit jadi kering kan.. jangan lupa pakai moisturiser tau . Stay COOL & Calm by Althea utk musim kali ini. Yes.. Althea keluarkan produk terbaru utk menjaga kulit wajah kita tetap sejuk dan juga terhidrate dgn Water Green Bamboo Pads dan Skin Relief. Lisa dah cuba sendiri.. dah nak habis pun hahaha.. memang best gila… sejuk dan juga wangi ! korang blh dapatkan di ALTHEA.KR 
20190429 132656 01 - WATER FULL GREEN BAMBOO & SKIN RELIEF CALMING CREAM ALTHEA [ REVIEW]

WATER GREEN BAMBOO PADS

Rasanya ini kali pertama Lisa pakai toner dlm bentuk pads. Water Green Bamboo Pads salah satu Collection terbaru dr althea . Biasanya utk apply toner kena sediakan kapas tuang dan kemudian  tepek kat muka. Dgn WATER GREEN BAMBOO Pads , lebih senang lah kerja Lisa .
Terbaru dr Koleksi Althea, Pad Bamboo Green Waterful berfungsi sbg pad toner atau pad masker utk sediakan penghidratan pd kulit dgn segera sebelum apply makeup  .  Mengandungi ramuan yg dibuat dgn bahan gred hijau EWG utk memastikan kulit tetap sihat dan berseri. Sesuai utk korang yg mencari produk penjagaan kulit yg lembut yg menghidrat dan prepare kulit sebelum memakai makeup..

CARA PENGGUNAAN 

 1. Sbg pad toner
Selepas membersihkan kulit, Sapu pad toner tadi diseluruh kulit anda bermula dr wajah bagian tengah dan gerakkan keluar . Tepuk-tepuk kulit dgn lembut dgn telapak tangan Anda sampai produk terserap dgn baik
 2. Sbg pad masker : Utk tingkatkan kelembapan kulit atau penghidratan, letakkan pad ke kawasan wajah dan biarkan kulit anda menyerap produk selama 10-15 minit sebelum tnagalkan pad. lepas dikeluarkan, tepuk perlahan-lahan produk yg tinggal ke kulit korang.
LRM EXPORT 607129840453705 20190429 010122525 01 - WATER FULL GREEN BAMBOO & SKIN RELIEF CALMING CREAM ALTHEA [ REVIEW]
Bahan dan khasiat
 ● Ekstrak buluh kaya dgn mineral dan asid amino utk menembusi jauh ke dlm lapisan kulit utk memberikan penghidratan dos yg pekat.

 ● Ekstrak Willow dan Centella Asiatica membantu mengekalkan kulit licin dan segar utk solekan yg smooth. 

20190429 132724 01 - WATER FULL GREEN BAMBOO & SKIN RELIEF CALMING CREAM ALTHEA [ REVIEW]


Detail selebihnya blh click disini : Water Green Bamboo

SKIN RELIEF CALMING CREAM

Althea Collection Skin Relief Calming Cream  adalah krim muka yg menenangkan utk menghidrat dan memulihkan  kulit dr kerosakan yg disebabkan oleh iritasi dan pencemaran dr luar yg berbahaya. Lisa biasanya pakai siang ataupun malam , ya.. malam best.. muka blh relaxtantion dgn krim ni . Antara kelebihan dan fungsi Skin Relief Calming Cream seperti :-
● Menenangkan kulit yg sensitif dan kurangkan kerosakan kulit to reveal revitalized skin.
● Sesuai utk kulit yg kering dan teriritasi, atau mereka yg mencari krim muka yg tidak melekit dan menghidratkan.

LRM EXPORT 607069546746710 20190429 010022231 01 - WATER FULL GREEN BAMBOO & SKIN RELIEF CALMING CREAM ALTHEA [ REVIEW]

CARA PENGGUNAAN :

Setelah membersihkan dan pakai toner pd wajah, sapukan secara merata dan tepuk  perlahan-lahan krim ke kulit korang sehingga ia diserap sepenuhnya.

Bahan dan Khasiat
● SEA WATER dikemas dgn mineral semulajadi yg mengandungi sifat anti-penuaan utk berseri dan bersinar.
● Panthenol, menyerap ke dlm kulit, menjadikannya terhidrasi dan tenang sambil menguatkan penghalang kulit.
● Ekstrak Centella Asiatica mengandungi sifat yg menenangkan semasa membantu memperbaiki kulit drpada kerengsaan.
● Campuran shea butter dan lesitin hidrogenasi utk membantu menyuburkan kulit dan membentuk pelindung kelembapan .

20190429 132849 01 - WATER FULL GREEN BAMBOO & SKIN RELIEF CALMING CREAM ALTHEA [ REVIEW]

Detail selebihnya baca disini : SKIN RELIEF CALMING CREAM ALTHEA

REVIEW LISA :
Kali pertama menggunakan Waterful Green Bamboo Pad memang dah jatuh cinta lah ! sesuai sangat utk yg malas tuang toner ke kapas ataupun malas nak pakai  mask besar tu haaa sebab biasanya melekit. Yg ni leh jadikan toner dan leh jadikan sbg mask . two in one gitu..  jimat masa la juga. Rasa fresh di kulit time pakai and yg pasti tak melekit. tu i loike it !!
Lepas tu korang apply Skin Relief Calming Cream pula.  tadaaa … korang blh rasakan kulit muka yg terhidrate selepas seharian dlm cuaca panas. hekhek.. blh tido dgn lena gitu .
Korang jangan lupa try dan dapatkan hanya di althea.kr

Loading...

Tags: #ALTHEA #Bamboo #CALMING #Cream #FULL #Green #RELIEF #Review #Skin #Water

author
Author: 
    Barbie Kumalasari Ngaku Tarif Endorse nya Ratusan Juta, Netizen: Siapa yg Mau Bayar?
    slidegossip.com – Barbie Kumalasari seolah tak ada hentinya membuat sensasi. Setelah heboh dgn
    Lucinta Luna Dimaki-Maki Raffi Ahmad Sampai Nangis Gara-Gara Rambutan! Settingan?
    slidegossip.com – Kabar mengejutkan datang dr Raffi Ahmad dan Lucinta Luna. Seperti dilansir
    Guru lelaki maut ketika water rafting
    Gambar hiasan via MyAdventureHost GOPENG 15 Sept. – Seorang guru lelaki mati lemas
    8 Tips Lindungi WhatsApp Dari Hacker Nakal
    WhatsApp adalah aplikasi perpesanan terpopuler. Bagaimana tidak, jumlah pengguna aktif blnannya lebih dr

    Comments are closed.