VOCKET MAKAN: Super Special Bihun Sup

Loading...

VOCKET MAKAN: Super Special Bihun Sup

Episod kali ini Bella terjah Restoran Langgaq Bihun Sup Utara untuk mencuba sendiri Super Special Bihun Sup yang ‘famous’ tu.

Lagu: Not Going Home – Great Good Fine Okay

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Bihun #Makan #SPECIAL #Super #VOCKET

author
Author: 
    Resipi Masakan Turki (Hünkar Beğendi)
    Dalam program sebelumnya kami telah menyebutkan bahawa dlm masakan Turki terdapat sekurang-kurangnya seratus
    Biskut Kelapa Nestum
    Biskut Kelapa NestumBy Kak Wan @ ResipicitarasawanBahan-bahan250 gm marjerin200 gm gula kaster1 kuning
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk Memasak
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk MemasakDi thn-tahun awal
    Gulai Kari Ikan Kering Tumis Darat
    Hari ini saya ingin kongsikan intipati Kuliah Zohor oleh Ustazah Fadilah Yaacob tajuk
    1. author

      AMSCREAMERS1 year ago

      kalau nak makan bihun sup sila mai belah perlis, bihun sup bang dan sedap gila

      Reply
    2. author

      POPSTAR DAISY1 year ago

      Siapa perasan kat belakang Bella ada coklat besar???😁

      Reply
    3. author

      Amir Kecik1 year ago

      Try nasi ayam dan bihun sup saudagar kat tanjung malim..mmg terbaikk

      Reply
    4. author

      Carpon Carpono1 year ago

      #bellapower

      Reply
    5. author

      aqilah cp1 year ago

      klu aq mkn bihun sup, aq letak 5 sudu cili.. smpai da tkda rupa bihun sup dh aq tgok

      Reply
    6. author

      Aiman Garazi1 year ago

      apa apa pun terbaik…👍👍👍..

      Reply
    7. author

      Muhammad Herry1 year ago

      #MATSUDU(NATURAL BEAUTY)

      Reply
    8. author

      Hey Yo1 year ago

      Mne Aim, best kot dye review

      Reply
    9. author

      Syaffiq Samsudin1 year ago

      getting better…dari awal2 tu lagi bosan. tapi Aim ngan Nana still champion…mana diorang? dah start youtube sendiri ke?

      Reply
    10. author

      Afiq Zailan1 year ago

      Rindu aimmmmmmmmm !!!!!

      Reply
    11. author

      Faris 771 year ago

      aim dgn nana jgak terbaik.. sempoi2 jaa.. depa hos

      Reply
    12. author

      rayyan akbar1 year ago

      tp ok la bella nie sejuk mata memandang..

      Reply
    13. author

      John Aqram1 year ago

      Kenapalah Vocket tukar pengacara tak best ni Takda feel langsung nak makan sebab syok sendiri. Kembalikan aim dan nana oit.

      Reply

    Leave a reply "VOCKET MAKAN: Super Special Bihun Sup"