VOCKET MAKAN: Kuih-muih di Changkat Jering

hqdefault 2075 - VOCKET MAKAN: Kuih-muih di Changkat Jering

Sebelum ke Penang, Bella singgah dulu di Pasar Minggu Changkat Jering untuk merasa sendiri pelbagai jenis kuih-muih. Rambang mata Bella nak pilih!

Lagu: Not Going Home – Great Good Fine Okay

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Changkat #Jering #Kuihmuih #Makan #VOCKET

author
Author: 
    MEE GORENG UDANG KERING
    My take on Spicy Shrimp Fried Noodles. Mee Goreng Udang Kering. If you
    EXTREM !! CARA ORANG INI MENANGKAP, MEMASAK, DAN MEMAKAN BUAYA
    EXTREM !! CARA ORANG INI MENANGKAP, MEMASAK, DAN MEMAKAN BUAYA Rating video: /5
    Mini Tuna Pizza – Resepi Dough Gebu & Senang
    FULL RECIPE: http://www.gulasage.com/soul-meal/mini-tuna-pizza-recipe-resepi-pizza-mini-tuna Facebook: https://www.facebook.com/gulasage/ Website: http://www.gulasage.com/ Instagram: https://www.instagram.com/gulasage/ Email: gulasage@outlook.com Rating video:
    1. author

      Faez Huda2 years ago

      Aq dduk kt changkat pn x bli kt situ ..

      Reply
    2. author

      Syari' warsyah2 years ago

      Bella….labuhkan skit tudung…😚tq

      Reply
    3. author

      zahar zahri2 years ago

      apam ko

      Reply
    4. author

      cik jimi2 years ago

      kesian bella..smu kuih yg bella mkan x mnarik. btw aku dpt tahu dri pnjual kuih juga. kuih2 yg ada isi kelapa tu mostly sisa hampas je. santan dgn pati dorg da perah siap2 utk buat kuih..mmg tggal hampas jela.

      Reply
    5. author

      Aidil Aidilkelate2 years ago

      Nti akak bella mai di kelantan plok leh..makan di kelantan.

      Reply
    6. author

      Sofiyya Bella2 years ago

      semua x kena aih😂😂

      Reply
    7. author

      mofisa2 years ago

      Koman la bengkang pon x kenai

      Reply
    8. author

      J2 Prime2 years ago

      kelapa liat mcm kelapa utk pulut udang… bodo btulll.kelapa pulut udang tu pedas la ngokkkk. smuany kuih xsdap. xpyh la bt review..

      Reply
    9. author

      Muhd Hasif2 years ago

      Janggok nya bella ni..

      Reply
    10. author

      Irfan Syafawi2 years ago

      Tak payah manis tingok muke bela pun dah manis

      Reply
    11. author

      Qistina bieber2 years ago

      Bella ni tk de cntik sgt dn pandai sgt dh dahi jedul lepastu muka macm …. lepastu hos mcm lembu ach pandai pasal makanan

      Reply
    12. author

      Muqri Azam2 years ago

      org kat situ aku kene selalu aku beli kat die sbb manis . nak hina pon agak ahhh PERAK MY PLACE

      Reply
    13. author

      Muqri Azam2 years ago

      oghang kat aku kene selalu aku beli kat dy sedap semua manis.nak hina pon agak ahhh

      Reply
    14. author

      Qistina bieber2 years ago

      Ach je pandai je bella ni

      Reply
    15. author

      changes name2 years ago

      Ulang benda sama

      Reply
    16. author

      Syasya Syazly2 years ago

      Seronokan jadi Badak. berendam dalam santan

      Reply
    17. author

      Yizo Gamma12 years ago

      kau hina kuih orang perak

      Reply
    18. author

      Daus Ungkal2 years ago

      Sapa producer nk tahu juga sbb masa aim prnah tngok satu video dia kata zana yg bayar ke skrg zana producer dn still zana yg bayar

      Reply
    19. author

      Al Haqkiem2 years ago

      Ellle die ni..dulu review original cake semua sedap..lepastu bila laparpo dh buat review komen jujur…die pn nk ikut buat rating…same jgk ngn vocket..yg lnting laparpo jugak jujur ngn x tipu vocket ngn vitdaily penipureview bayar..skrg je review jujur sebb nk tarik likers

      Reply
    20. author

      Shima Maamor2 years ago

      Serius orang bandar…kuih kampung semua macam tak kenal…puleeeezzz lah…harap tak pupus lah kuih muih lama yang jadi warisan kalau generasi macam diorang ni ramai…

      Reply

    Leave a reply "VOCKET MAKAN: Kuih-muih di Changkat Jering"