VIRAL “BURGER KUBA GULING”

Loading...

ASSALAMUALAIKUM

                        

VIRAL BURGER KUBA GULING || Sejak 3 – 4 hari, kerap sangat keyword naik Viral Burger Kuba Guling. Makin lama makin naik search.  Hairan sekejap bila naik keyword pasal burger. Rasanya readers nak cari sebab owner blog pun orang Kelate, ingat tahu la kan, tapi kita sendiri pun tak tahu :D.adeh. Terfikir – fikir ini mesti ada viral lain pulak ni hii.. tapi menu lain pasal burger pulak. Tak tahu menahu pun.

Cuba kita sendiri pulak yg search, Oooo rupanya memang ada burger kuba guling tu. :D.. baru jer viral ni, cuba nak tonton kat youtube, nanti korang tengok sendiri lah ya, Diusahakan olen anak muda dr Tumpat Kelantan, charcoal bun tu dah lama dah kan, roti yg macam arang tu, cuma dia bagi tahu, tak tahu nak letak nama apa, akhir sekali letak nama Burger Kuba Guling. Sebab customer selalu tengok asyik guling – guling ayam daging haa. Macam – macam kan. Ini sebab dah terpengaruh dgn kuih kerbau guling sebab warna hitam 😀

Pendapat personal, bagus lah ada kreativiti nak naikkan jualan macam mana, walaupun ada orang pertikai,lagipun customer juga yg letak nama disebabkan roti tu berwarna hitam, tak apalah ada daya tarikan nak tarik customer. Nak rasa tu kena pergi Tumpat lah semata – mata nak beli burger kuba guling.

Kalau korang nak tahu berita lanjut, sila tonton video di atas ya.

viral burger kuba guling

Loading...

Tags: #Burger #GULING #KUBA #VIRAL

author
Author: 
    Download Round-Up 4 English Grammar Book
    Download Round-Up 4 English Grammar Book by clicking the picture
    Download Round-Up 5 English Grammar Book
    Download Round-Up 5 English Grammar Book by clicking the picture
    Download Round-Up 6 English Grammar Book
    Download Round-Up 6 English Grammar Book by clicking the picture
    Download: Round-Up 1 English Grammar Book
    Round-up 1 Grammar Practice combines games and fun with serious systematic grammar practice.

    Leave a reply "VIRAL “BURGER KUBA GULING”"