Viral “Bayi DAJJAL” Telah Dilahirkan | Ustaz Wadi Annuar

Viral

Nota:
Bagi yang ingin menyumbang untuk kos pengurusan & operasi bulanan AKS , boleh salurkan sumbangan anda ke dalam akaun di bawah,

Maybank : 5574 0151 6356 ( Abu Khadijah )
Hubungi : 014 746 7635

Subscribe Abu Khadijah :
https://www.youtube.com/channel/UC5uekIwJ2N-M3P8ewfIf7Cw?sub_confirmation=1

Facebook Page Abu Khadijah :
https://www.facebook.com/abukhadijahstudio

Pihak kami mengucapkan terima kasih atas kesudian tuan / puan / syarikat / individu dalam menyebarkan video yang dikeluarkan Abu Khadijah Studio, cuma kami mempunyai beberapa syarat2 yang telah diputuskan,

– setiap video yang diupload semula, perlu diletak credit dan url asal

– setiap video yang diupload semula tidak dibenarkan menambah apa2 grafik, logo atau menghilang grafik atau keasilan video asal, hanya dibenarkan “trim” sahaja.

– tidak dibenarkan mengunakan video keluaran Abu Khadijah Studio untuk mempromosikan produk atau apa sahaja yang melibatkan jualan langsung atau tidak langsung

– tidak dibenarkan membuka atau menambah Ad ( monetization ) untuk semua video yang dikeluarkan oleh Abu Khadijah Studio

– Tidak Dibenarkan Menjual @ Mencetak Dalam Bentuk Video @ Audio Dan Sebagainya , Untuk Semua Video Keluaran Abu Khadijah Studio

Pihak kami mengucapkan terima kasih sekali lagi atas kesudian tuan / puan / syarikat / individu dalam menyebarkan video yang dikeluarkan Abu Khadijah Studio

Mohd Rahmat | Tel : 017-4280414

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Annuar #Bayi #DAJJAL #Dilahirkan #Telah #Ustaz #VIRAL #Wadi

author
Author: 
    Doa Pembuka Majlis
    Berikut adalah contoh Doa Pembuka Majlis yang boleh digunakan untuk sebarang acara. Bacaan
    Hanya Kerana RENDANG Tak Crispy | Ustaz Mohd Aslam
    Nota: Bagi yang ingin menyumbang untuk kos pengurusan & operasi bulanan AKS ,
    Ustaz Wan Hizam A Sabil l 19042018 l Rapuhnya Aqidah Umat Akhir Zaman
    Bertempat di ; Masjid Al-Azim Masjid Negeri MelakaI,Bukit Palah, Melaka. Selamat datang ke
    PERBEDAAN LULUSAN SMA DENGAN SARJANA! DILEMA KULIAH ATAU TIDAK?
    MAU CARI KERJA??? KAMU LULUSAN APA? SMA ATAU SARJANA? Sebenernya mana yang lebih
    1. author

      Abu Khadijah1 year ago

      Video Penuh : https://youtu.be/46DwYCeGGVI

      # JomShare
      # JomTagFamily&Kawan2
      # JomBantuKosOperasiAKS
      # 5574-0151-6356 (Maybank)

      Dah Subscribe ?
      https://www.youtube.com/channel/UC5uekIwJ2N-M3P8ewfIf7Cw?sub_confirmation=1

      Reply
    2. author

      Shah Irwan1 year ago

      Jassassah

      Reply
    3. author

      Basri Shah Rohani Atau Mahadi1 year ago

      Bayi yg tak bersalah pon dikatakan dajal

      Reply
    4. author

      Amirul Syafiq1 year ago

      Yeahhh i know that ilmu yg dlm buku yg aku beli tu betul

      Reply
    5. author

      aimoncruz1 year ago

      Mata manusia mudah dikaburkan Syaithan dan ditunjukkan kpd manusia jelmaan2 bermacam rupa. Dilaut ada banyak raja2 jin juga dibumi ada banyak raja2 jin. Segala mcm gangguan dilakukan kpd manusia semata2 mahu jadikan korban mati dlm kesesatan lalu jadilah qarin pengikut jin.

      Reply
    6. author

      Hannasyuk Lee1 year ago

      Alhamdulillah jelas

      Reply
    7. author

      Fadzlan Waridwan1 year ago

      Klu ada ustaz2 yg salah n salah pmahaman, so ada kmungkinan ustaz ni pun salah dgn dakwaan dajjal dh besar…ustaz xbg rujukan pun, yg ada hanyalah cerita2…yg belum tentu sahih

      Reply
    8. author

      Anonymous DJ1 year ago

      terbaik

      Reply
    9. author

      izman hamzah1 year ago

      Tumpang tanye.. siapa yg mengikat dajjal di pulau tu

      Reply
    10. author

      SyS Usoff1 year ago

      Siapa yang tangkap dajjal dan merantai di kurung di sebuah pulau?? 🤔

      Reply
    11. author

      Irfn Znn1 year ago

      Knape laut mati tmpt laknat?

      Reply
    12. author

      Irfn Znn1 year ago

      Ustaz ceramah dimane ye?

      Reply
    13. author

      StaryKawaii Co1 year ago

      eh mana video sambungan dia. part 2 ??

      Reply
    14. author

      :-D Jerinho1 year ago

      sekadar cadangan. admin kalau bagi title rasa lagi sesuai yg signifikan dgn keseluruhan video. mcm dlm video ni bagi title "dajjal hang duk tang mana?" lagi sesuai

      Reply
    15. author

      Zubir Mb1 year ago

      Allahuakhbar

      Reply
    16. author

      Zubir Mb1 year ago

      Semoga Allah pelihara kita

      Reply
    17. author

      Ayish CR71 year ago

      Alhamdulillah ustaz wadi da sihat syukur sgt2..rindu nk dgr ustaz wadi punya ceramah..semoga Allah melindungi Ustaz wadi aamiin

      Reply
    18. author

      Eira Lyana1 year ago

      anak jin main time tengah datng haid

      Reply
    19. author

      Haris Micheal1 year ago

      Ni yg terbaru ke???

      Reply
    20. author

      Ashafiq Azmi1 year ago

      Takuttttt.

      Reply

    Leave a reply "Viral “Bayi DAJJAL” Telah Dilahirkan | Ustaz Wadi Annuar"