Ustaz Azhar Idrus Mlm Pertama..(lawak Gila)

Ustaz Azhar Idrus Mlm Pertama..(lawak Gila)

Lawak gila siot…
#apittaro
#hafiztapah
apit_taro80@yahoo.com/facebook

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Azhar #Gila #Idrus #Pertama..lawak #Ustaz

author
Author: 
    Rasulullah – The Malay Chanting Group
    sejuk nya qalbu… by Iman Farrar Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    bacaan al quran yang sangat merdu sekali surat al baqarah full1
    bacaan al quran yang sangat merdu sekali surat al baqarah full1 Rating video:
    Doa Sebelum Tidur Islam Sesuai Sunnah Rasulullah (13 Amalan Doa & Dzikir)
    Doa sebelum tidur ini merupakan amalan doa dan dzikir sebelum tidur dalam Islam
    (DENGAR MOLEK) Soal Jawab Mengenai SOLAT – Ceramah Ustaz Azhar Idrus
    (DENGAR MOLEK) Soal Jawab Mengenai SOLAT – Ceramah Ustaz Azhar Idrus (DENGAR MOLEK)
    1. author

      Azamhisyam Hisyamazam2 years ago

      pawer..

      Reply
    2. author

      AIS KEPAL2 years ago

      Hahahahahahahah

      Reply
    3. author

      AIS KEPAL2 years ago

      Ustaz azhar sakut jugok jkk

      Reply
    4. author

      HYPER STORM2 years ago

      Yg komen negatif ni mesti x besa tgok uai ceramah .. utk pengetahuan ini la cara nya memberi cramah utk menrik perhatian org ramai dan mengembirakn mereka

      Reply
    5. author

      muhd lukman2 years ago

      terbaiiikk la ustaz azhar idrus

      Reply
    6. author

      mawar desa2 years ago

      Umur saye 15 thun…sejak ni saye asyik dgr ceramah uai je kt youtube…saye minta sgt die…lwak…😁😁😁

      Reply
    7. author

      Happy Gamer Channel2 years ago

      Pegang lembut2 hidu last2 tai kucing hahahah

      Reply
    8. author

      Izuan Hustle5022 years ago

      Kepada pencinta-pencinta ilmu sekalian especially yang gemar membaca majalah-majalah ilmiah seperti solusi, al-ustaz dan gen-Q, kini majalah-majalah tersebut hadir dalam versi digital yang mana boleh dimuat turun di telefon pintar masing-masing dan boleh dibaca bila-bila masa dan dimana sahaja anda berada.
      Bagi mereka yang baru sahaja memulakan langkah untuk lebih memahami ilmu agama dan isu semasa, majalah-majalah berikut mudah untuk difahami dan mesra pembaca.
      Klik or layari sahaja link dibawah untuk mendapatkan naskah anda.

      Solusi :
      http://www.solusi.com.my/?ref=2637

      al-Ustaz :
      http://www.alustaz.com.my/?ref=2637

      Gen-Q :
      http://www.genq.com.my/?ref=2637

      #cintailmu
      #strive for knowledge
      #just sharing

      Reply
    9. author

      zafreen_ official vlogs2 years ago

      😘😘😘

      Reply
    10. author

      Isnera Nera2 years ago

      ustaz ni org ape erk

      Reply
    11. author

      Say' Boy2 years ago

      dalam ceramah UAI ada juga hiburan kelakar dan lawak supaya orang lebih akan merasa gembira dan hati tenang.

      Reply
    12. author

      saiful roslan2 years ago

      hahaha

      Reply
    13. author

      polbaik2 years ago

      tak kelakar pun

      Reply
    14. author

      Jsubx Inx Kkong2 years ago

      saya suka

      Reply
    15. author

      Angah Ugie2 years ago

      ustaz azhar idrus..memang terrbaikk..

      Reply
    16. author

      noorizzaty yusof2 years ago

      yg ni kelaka

      Reply
    17. author

      Azwan Deraman2 years ago

      Rmai skrg yg buta agma ..itu laa klau xthu tnye ,bkn nye jdi bodoh duk hina kat ustaz ..dia bgi cramah nk bgi kita fham ..stiap ustaz lain cranye mnyampaikan dkwah ..biar kurang ilmu tpi kita cri ilmu ..dri bodoh trus mncri kbodohan diri sndri ..mohon sdar diri ..sma2

      Reply
    18. author

      Norlena Shamsudin2 years ago

      hahaja

      Reply
    19. author

      Muhammad Arif Izuwan2 years ago

      baik Ah ustaz 👍👍😂😂

      Reply
    20. author

      Aditya Nur Haniah Haniah2 years ago

      Assalammualaikum.knp nk komen sebarangan ni dengar lah dan fahami ni kan ilmu.takan ustat azhar idrus nk serius sk orng pun pandai jugak bosan knpa nk kata yg bukan2

      Reply

    Leave a reply "Ustaz Azhar Idrus Mlm Pertama..(lawak Gila)"