Ustaz Azhar Idrus | Kuliah Pagi Jumaat Perdana 19 Februari 2016

Loading...

Ustaz Azhar Idrus | Kuliah Pagi Jumaat Perdana 19 Februari 2016

Ustaz Azhar Idrus | Kuliah Pagi Jumaat Perdana 19 Februari 2016

Rakaman kuliah jumaat oleh Ustaz Azhar Idrus, Pendakwah Sejuta Ummat.

Medan Ilmu, Kota Bharu, Kelantan.

Jumaat, 19 Februari 2016M/ 10 Jamadil Awal 1437H

KelantanTV: Tepat dan Informatif

LIKE FB mykelantanTV
facebook.com/kelantantv

LIKE FB Medan Ilmu Kota Bharu
facebook.com/medanilmuKB

SUBSCRIBE Youtube TV PAS Kelantan
tinyurl.com/Youtube-TVPASKelantan

SUBSCRIBE Youtube Kelantan TV
youtube.com/user/myKelantanTV

LIVE Streaming Youtube Kelantan TV
youtube.com/user/myKelantanTV/live

www.kelantantv.my

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #2016 #Azhar #Februari #Idrus #Jumaat #Kuliah #Pagi #Perdana #Ustaz

author
Author: 
    Doa Pembuka Majlis
    Berikut adalah contoh Doa Pembuka Majlis yang boleh digunakan untuk sebarang acara. Bacaan
    Hanya Kerana RENDANG Tak Crispy | Ustaz Mohd Aslam
    Nota: Bagi yang ingin menyumbang untuk kos pengurusan & operasi bulanan AKS ,
    Ustaz Wan Hizam A Sabil l 19042018 l Rapuhnya Aqidah Umat Akhir Zaman
    Bertempat di ; Masjid Al-Azim Masjid Negeri MelakaI,Bukit Palah, Melaka. Selamat datang ke
    PERBEDAAN LULUSAN SMA DENGAN SARJANA! DILEMA KULIAH ATAU TIDAK?
    MAU CARI KERJA??? KAMU LULUSAN APA? SMA ATAU SARJANA? Sebenernya mana yang lebih
    1. author

      ฟาดิล ยะโกะ2 years ago

      มา

      Reply
    2. author

      Abyazhar 072 years ago

      sape 2020 masih tgok ?

      Reply
    3. author

      Jenal JM2 years ago

      Uai labeh hebat dari yusuf azmi sobab janggut dio macam orang panjabi , sikit maso laie dio pakai terban lak, toba sikit dari sarban ,apocam?

      Reply
    4. author

      Bandana Cell2 years ago

      pengajaran ustaz ni mcam eminem lah

      Reply
    5. author

      Adam Son2 years ago

      ambe kalu Ustaz azhar gak minat bena..

      Reply
    6. author

      aidil amdan2 years ago

      😃

      Reply
    7. author

      aidil amdan2 years ago

      Memang bagus

      Reply
    8. author

      Myrul Amyrul2 years ago

      Yg dislike 2 bodo blake,kalau mu dok suke dok soh arr tengok kapir ke bende ka ape mu ni base bengong

      Reply
    9. author

      Nurul Akma2 years ago

      terbaik ustaz azhar idrus

      Reply
    10. author

      Sky R.O2 years ago

      dcefgsg dcefgsg add add greed

      Reply
    11. author

      NuyieSSP Binjai2 years ago

      dgr molek gak…biar ore x suko jji kita dapat ilmu..

      Reply
    12. author

      Hasan Syukri2 years ago

      terbaik ustaz,

      Reply
    13. author

      Haniff Md Mahmood Hamba Allah2 years ago

      22 Feb 2016

      Reply
    14. author

      mohd acir2 years ago

      bestnya video ini

      Reply
    15. author

      mohd acir2 years ago

      aku lagi suka tumbok orang yang tak like

      Reply
    16. author

      mohd acir2 years ago

      dalah 58 orang tak like is buat aku nail darah

      Reply
    17. author

      Reccos 19902 years ago

      yg dislike org biru

      Reply
    18. author

      MOHAMMAD NORFITRI2 years ago

      kucing saya tak reti baca surat kabo…ya allah kan best dapat kahwin free hahaha…

      Reply
    19. author

      Adi Pandrah2 years ago

      kemah

      Reply
    20. author

      Adi Pandrah2 years ago

      kemah

      Reply

    Leave a reply "Ustaz Azhar Idrus | Kuliah Pagi Jumaat Perdana 19 Februari 2016"