Tuuuu…diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam

Loading...

Tuuuu…diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam | Hai korang, aduh-aduh sejak bulan ramadhan ni mood utk menaip entry semuanya ke laut betul la..Niat ada tapi entah malas je rasanya. Ada masa tu dah buka blog tapi tak juga menaip entry..hihihi.. Nieyl kagum dgn kakak-kakak yg bulan puasa pun masih aktif lagi menaip entry setiap hari..Moga akan datang kemalasan itu hilang dr diri ini ya.
Oklah sebenarnya nieyl nak share hari sabtu baru ni nieyl berbuka di luar bersama adik beradik belah husband. Alhamdulillah, semuanya dapat join bersama-sama. Adik ipar nieyl pilih Cafe Tuuu Diaa Pak Tam di Sekyen 14 Shah Alam.  Jauh sikit kita berbuka puasa kali ini ya. Tercapai KPI nak bawa mak mertua berbuka buffet ramai-ramai.
IMG 20190525 WA0025 - Tuuuu...diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam

IMG 20190525 WA0026 - Tuuuu...diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam
IMG 20190525 203055 - Tuuuu...diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam

Salah satu sebab kenapa cafe ini menjadi pilihan thn ni adalah dr segi harga yg sangat berpatutan, tidak terlalu murah dan tidak terlalu mahal. lebih 100 jenis mknan termasuklah kuih muih yg disediakan. Pd nieyl berpatutan dgn harga dia, lagipun banyak mana yg korang blh mkn pun bila berbuka puasa ni kan. Sorry tak sempat nak snap menu-menu dia sebab nieyl sampai ngam-ngam lagi 5 minit nak azan maghrib hehehe… Nieyl gerak dr Paradigm mall so, jalan agak jem nak ke Shah Alam.
Banyak-banyak mknan yg nieyl paling suka dgn cafe ni dia punya roti bakar + kaya memang sedap. Dan nieyl suka mkn mee sup daging campur ngan ayam..hehehe..So, kalau korang cari buffet yg murah dan sedap blh try datang sini. 
Dan yg paling bagusnya, suasana tempat berbuka yg sangat selesa, tidak terlalu penuh dgn orang. Blh duduk dlm bahagian kedai dan luar kedai. Yg mana ada anak-anak tu tempat ini sangat selesa. 

IMG 20190525 201451 - Tuuuu...diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam
Biras nieyl merangkap kawan baik nieyl since tadika lagi. Yg kecik tu Putri kalau selfie begitulah gayanya sampai mata pun tak nampak tu..

IMG 20190525 203230 - Tuuuu...diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam

Kami geng perempuan , jadi wajiblah bergambar sebelum balik. Eh..eh..semua sama tinggi lah kan.. 

IMG 20190525 203306 - Tuuuu...diaaa Pak Tam Sekyen 14 Shah Alam
Selfie sikit !
B-LG-9 , Vista Alam,
Jalan Ikhtisas 14/1
40000 Shah Alam
Loading...

Tags: #Alam #Sekyen #Shah #Tuuuu...diaaa

author
Author: 
    Cantik dan Sukses, Ternyata Ariel Tatum Pernah Alami Gangguan Mental Sampai Ingin Bunuh Diri!
    slidegossip.com – Siapa sangka, artis cantik yg sering berpenampilan seksi Ariel Tatum ternyata
    Keluarganya Dibilang Sombong, Begini Balasan Menohok Ussy Sulistiawaty!
    slidegossip.com – Keluarga Ussy Sulistiawaty kembali jadi korban kenyinyiran netizen. Seperti dilansir dr
    Is Malaysian education system ready for streamless schools?
    In theory, while there is merit behind the idea of no streaming, making
    Harga Tiket Masuk Terengganu Draw Bridge
    Assalamualaikum semua, BBL sbg anak jati Terengganu memang bangga sangat jambatan angkat pertama

    Comments are closed.