Tular Gambar Lelaki Tak Berbaju Persis Aliff Aziz Bersama Gadis Seksi! Mampukah Bella Astillah Bertahan Lagi?

ALIFFBAZIZBCURANGBKALIBKEEMPATBTAKBPAKAIBBAJUBAWEKBSESKIBBELLABASTILLAHBTABAH - Tular Gambar Lelaki Tak Berbaju Persis Aliff Aziz Bersama Gadis Seksi! Mampukah Bella Astillah Bertahan Lagi?
Kecoh perihal suami sendiri di media sosial apatah lagi berkenaan skandal dan kecurangan bukanlah sesuatu yg positif utk diterima oleh seorang isteri. Namun, bagi Bella Astillah, dia sememangnya harus terus kuat dlm ujian perkahwinan yg ditakdirkan dlm kehidupannya.
Bukan sekali dua, ini kali keempat, masyarakat memperkatakan tentang Aliff Aziz, iaitu suami kepada Bella yg dikatakan curang buat sekian kalinya. Sejak semalam, penyanyi dan pelakon yg berasal dr Singapura itu kembali menjadi bualan hangat apabila tular foto lelaki yg dipercayai Aliff tanpa berbaju di sebuah ruang tertutup bersama seorang gadis muda bertatu dan bertindik.
Selain gambar, satu rakaman video ‘live Instagram’ seakan-akan sedutan asal foto viral itu turut dikongsi seseorang di laman maya. Beberapa paparan membabitkan gambar dan video yg menunjukkan wajahnya bersama gadis dikenali sbg Nismelll itu turut menyusul di platform sama, selepas itu. Malah, komunikasi secara maya antara individu terbabit dgn isteri Aliff, Bella Astillah, merujuk situasi membabitkan mereka turut disertakan utk tatapan netizen.
“Apa yg terjadi mengganggu fizikal dan mental saya. Dan akhirnya saya ada satu keputusan utk meneruskan hidup tanpa Aliff. Kalau saya nak perbaiki hubungan ini pun adalah kerana anak,” tulis Bella di Instagram miliknya.
Bagaimanapun Bella Astillah mengharapkan pengertian masyarakat utk berhenti menghantar mesej peribadi berkenaan isu rumah tangganya.
“Saya tahu ada antara anda yg mepunyai niat baik utk bertanya. Ada juga yg berniat jahat dan memanggil saya bodoh kerana terus mempertahankan perkahwinan kami. Saya harap anda hormati saya dan beri ruang utk melalui perkara ini. Terima kasih atas sokongan anda dan saya nak teruskan hidup dgn askar kecil (anak) saya,” ujarnya. – mStar/Berita Harian

Loading...

Tags: #Aliff #Astillah #Aziz #Bella #Berbaju #bersama #Bertahan #gadis #Gambar #LAGI #Lelaki #Mampukah #Persis #Seksi #Tular.

author
Author: 
  Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
  slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
  Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
  slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
  Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
  slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
  ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
  slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

  Comments are closed.