Tular Gambar Lelaki Tak Berbaju Persis Aliff Aziz Bersama Gadis Seksi! Mampukah Bella Astillah Bertahan Lagi?

ALIFFBAZIZBCURANGBKALIBKEEMPATBTAKBPAKAIBBAJUBAWEKBSESKIBBELLABASTILLAHBTABAH - Tular Gambar Lelaki Tak Berbaju Persis Aliff Aziz Bersama Gadis Seksi! Mampukah Bella Astillah Bertahan Lagi?
Kecoh perihal suami sendiri di media sosial apatah lagi berkenaan skandal dan kecurangan bukanlah sesuatu yg positif utk diterima oleh seorang isteri. Namun, bagi Bella Astillah, dia sememangnya harus terus kuat dlm ujian perkahwinan yg ditakdirkan dlm kehidupannya.
Bukan sekali dua, ini kali keempat, masyarakat memperkatakan tentang Aliff Aziz, iaitu suami kepada Bella yg dikatakan curang buat sekian kalinya. Sejak semalam, penyanyi dan pelakon yg berasal dr Singapura itu kembali menjadi bualan hangat apabila tular foto lelaki yg dipercayai Aliff tanpa berbaju di sebuah ruang tertutup bersama seorang gadis muda bertatu dan bertindik.
Selain gambar, satu rakaman video ‘live Instagram’ seakan-akan sedutan asal foto viral itu turut dikongsi seseorang di laman maya. Beberapa paparan membabitkan gambar dan video yg menunjukkan wajahnya bersama gadis dikenali sbg Nismelll itu turut menyusul di platform sama, selepas itu. Malah, komunikasi secara maya antara individu terbabit dgn isteri Aliff, Bella Astillah, merujuk situasi membabitkan mereka turut disertakan utk tatapan netizen.
“Apa yg terjadi mengganggu fizikal dan mental saya. Dan akhirnya saya ada satu keputusan utk meneruskan hidup tanpa Aliff. Kalau saya nak perbaiki hubungan ini pun adalah kerana anak,” tulis Bella di Instagram miliknya.
Bagaimanapun Bella Astillah mengharapkan pengertian masyarakat utk berhenti menghantar mesej peribadi berkenaan isu rumah tangganya.
“Saya tahu ada antara anda yg mepunyai niat baik utk bertanya. Ada juga yg berniat jahat dan memanggil saya bodoh kerana terus mempertahankan perkahwinan kami. Saya harap anda hormati saya dan beri ruang utk melalui perkara ini. Terima kasih atas sokongan anda dan saya nak teruskan hidup dgn askar kecil (anak) saya,” ujarnya. – mStar/Berita Harian

Loading...

Tags: #Aliff #Astillah #Aziz #Bella #Berbaju #bersama #Bertahan #gadis #Gambar #LAGI #Lelaki #Mampukah #Persis #Seksi #Tular.

author
Author: 
  Seperti Kisah Sangkuriang, Ibu Ini Menikahi Anak Kandungnya Sendiri Setelah Sang Suami Meninggal!
  slidegossip.com – Kisah Sangkuriang yg mencintai ibu kandungnya sendiri, ternyata juga terjadi di
  Istri Kerja Kumpulkan Uang Buat Beli Rumah, Suami Malah Asyik Selingkuh Dgn Ibu Mertua!
  slidegossip.com – Kelakuan pria ini benar-benar tak punya malu. Di saat istri kerja
  Anak Durhaka! Ibunya Mau Shalat Tahajud Malah Dibunuh dan Langsung ke Masjid Umumkan Kematian Sang Ibu!
  slidegossip.com – Seorang ibu berinisial Es yg merupakan warga Desa Tumbang Sangai, Kecamatan
  Bulan Madu Berakhir Tragis! Ibu Kandungku Tega Merebut Suamiku, Ibuku Hamil dan Menikahi Suamiku!
  slidegossip.com – Apa yg dialami wanita cantik ini semoga tak dialami oleh perempuan

  Comments are closed.