Tony Roma’s Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight

Salam sejahera kepada semua pembaca setia blog mkn Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Alhamdulillah kita dah masuk minggu kedua sambut Ramadan dan semua berjalan lancar hendaknya. Mana lagi korang nak pergi berbuka puasa ada tempat yg menarik. Kalau dah puas mkn bufet apa kata cuba pula mknan daging dan rusuk panggan yg terbaik dimana lagi kalau bukan Restoran Tony Roma’s.
Tony Romas Festive Delights 14 1 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight

Dalam meraikan kepelbagaian agama dan masyarakat di Malaysia Tony Roma’s dlm bln Ramadan ini membawakan menu dlm promosi Festive Delight. Maha hari tu berkesempatan pergi berbuka puasa kat sini nak tahu apa yg menarik promosi mereka kali ini. Memang tidak mengecewakan apabila duit yg kita belanja di sini berbaloi dgn rasa dan mknan yg dihidangkan.
Tony Romas Festive Delights 7 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight
Kali ini korang blh mkn bersama kerana itu matlamat utama mereka utk kita mengeratkan silatulrahim tak kisah kawan atau keluarga juga saudara mara serta rakan sepejabat pun blh. Dlm Festive Delight kini ada dua hidangan pinggan yg penuh dgn tulang rusuk kambing, ayam BBQ dan daging lembu supaya korang dpt menikmati yg terbaik dr setiap hidangan.
Tony Romas Festive Delights 13 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight
Selera Iftar – RM168.80 nett
Set satu dipanggil Selera Iftar hanya RM168.80 nett. Jangan terkejut harga ini kerana ia bukan dimakan seorang sahaja tapi blh kongsi dlm 3 sehingga 4 orang tau. Jadi bayar pun blh tong-tong sangat berbaloi dan murah. Dlm set ini terdapatnya Lamb Ribs Roma Rack dgn sos madu plum, BBQ 1/4 ayam, Beef Riblet dgn sos original TR, salad campur, jagung, dua ketul baguette, empat kentang lenyek atau nasi, dan empat cawan sup pilihan.
Tony Romas Festive Delights 12 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight
Banyak tu memang puasa mkn cukup-cukup dan tidak membazir kalau korang mkn beramai-ramai lebih berkat. Kat Tony Roma’s ni korang kena cuba mereka punya rusuk memang lembut dan masih berjus bersama sos yg diperap cukup masuk sehingga kedalam tulang. Maha suka juga meraka punya kentang lenyek memang original yg dihasilkan sendiri dr biji kentang sebab tu ia sangat lain dr tempat lain.

Tony Romas Festive Delights 3 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight
Meriah Meal – RM258.80 nett
Satu lagi set adalah Meriah Meal dengan harga RM258.80 nett yg blh dinikmati lebih dr 5 sehingga ke 6 orang. Dlm set ini terdapatnya Lamb Rabs Full Slab dgn sos madu plum,  Ayam  1/2 BBQ, dua lembar daging lembu Riblet dgn sos original TR, salad campur dgn Udang Kickin, tiga ketul baguette, enam kentang lenyek atau nasi dan enam cawan sup. 
Tony Romas Festive Delights 4 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight

Tony Romas Festive Delights 5 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight

Tony Romas Festive Delights 6 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight
Set ini pun sama cuma kuantiti yg lebih byk dan uniknya ada Udang Kickin yg ini memang korang akan berebutlah sebab udang sangat lazat yer. Rasa puas mkn dan blh habis semua sekali sampai korang akan mengigit daging sehingga ke tulang rusuk tu.  
Tony Romas Festive Delights 1 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight
Tempting Tomyum BBQ 1/4 Chicken

Tony Romas Festive Delights - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight
Sensational Serai BBQ 1/4 Chicken
Tapi kalau korang yg nak set individu pun ada juga dlm ini iaitu Sensational Serai BBQ 1/4 Chicken dan juga Tempting Tomyum BBQ 1/4 Chicken. Dua-dua set ini berbeza dr segi perapan ayam BBQ yg satu tu ayam diperap dgn sos serai dan juga satu lagi diperap dgn sos tomyam. Dua set ini menawarkan rasa asli Malaysia yg bagus utk mereka yg menghargai rasa sensasi herba tempatan dan perisa rempah ratus. 
Tony Romas Festive Delights 10 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight

Tony Romas Festive Delights 9 - Tony Roma's Pakar Dlm Masakan Rusuk Dan Grill Membawakan Festive Delight
Jadi blh plan utk buka puasa dgn hidangan yg lain drpad lain di semua Restoran Tony Roma’s. Promosi ini telah berlangsung dr 1 Mei yg lalu sehingga 30 Jun 2019. Jadi lps Raya pun blh lagi nikmati juadah ini. Tony Roma’s juga menyediakan khidmat penghantaran mknan menggunakan Grab Food dan juga Honest Bee. Jadi kat rumah pun blh nikmati mknan yg hebat ini. Selamat berbuka kepada semua ok.
Promosi dan juga booking online blh dibuat di sini :
Laman web : www.tonyromas.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/TonyRomasMalaysia
Instagram : https://www.instagram.com/TRMalaysia
Loading...

Tags: #Delight #Festive #Grill #Masakan #Membawakan #Pakar #Roma's #Rusuk #Tony

author
Author: 
    Drama Curi-Curi Cinta Episod 13
    Drama Curi-Curi Cinta Episod 13 : Cik akak pernah baca novel ini. Memang kisah
    Ramadan Mubarak Sayings
    Ramadan sayings, ramadan sayings and quotes english, ramadan sayings with image, ramadan sayings
    Greeting Card Lebaran Day Bahasa Inggris
    Greeting card clearance, greeting card brands, greeting card brand list, greeting card brand
    Ramadan 2019 Jumma Mubarak Images
    Ramadan 2019 june 5, ramadan 2019, ramadan 2019 calendar, ramadan 2019 dates, ramadan

    Comments are closed.