Tembikai Lychee Ice

tembiokaiBlychee - Tembikai Lychee Ice

Bila bulan Ramadan kalau buat minuman yg tak habis tu jangan di buang tau! masukkan dlm plastik ais cream , dah jadi kudapan utk moreh ke.. atau sambil-sambil buat kuih raya kan.. kan.. kan.. Tak membazir

Ini adalah air yg ita sediakan utk buak puasa Tembikai Lychee. So ada baki ita masukkan dlm plastik aiscream. Mudah je

tembikaiBlycheeB3 - Tembikai Lychee Ice

TEMBIKAI LYCHEE

Air tembikai secukupnya
Air Lychee tin ~ air dan buah
Air gula secukupnya
kalau nak buat ais cream ni air gula banyak sikit bagi manis sikit

Satukan semua bahan , masukkan dlm jug
Kalau nak minum letak ketulan ais
Kalau nak buat ais cream masukkan dlm plastik aiscream.

Loading...

Tags: #Lychee #Tembikai

author
Author: 
    Kuih Bingka Ambon (Ambon Honeycomb Cake; Kue Bika Ambon; 黄金糕) **
    【Recipe】http://kitchentigress.blogspot.sg/2012/09/kuih-bingka-ambon-video.html Bika Ambon is a cake from, not Ambon, but Medan. Aka kuih
    Kek Milo Kukus | Steam Milo Cake
    Join channel telegram Buat Orang Lapo untuk dapatkan notifikasi dan juga update video
    Tutorial Memasak “Tteokbokki” (Spicy Rice Cake) Versi Indonesia
    Masaknya pake bahan yg ada di Indonesia, jadi rasanya jelas ga sama dengan
    VLOG#182|RESEP BAKSO KENYAL DAN ENAK| RESEP BY ANTI MY FRIEND
    BAHAN BAKSO 1.DAGING SAPI 450GR 2.DAGING AYAM 250 GR 3.BAKING POWDER 1 SENDOK

    Leave a reply "Tembikai Lychee Ice"