Telefilem Kembalikan Syawalku (2017)

hqdefault 2041 - Telefilem Kembalikan Syawalku (2017)

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2017 #Kembalikan #Syawalku #Telefilem

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Atik Gemini2 years ago

      mengalir begitu saja air mata 😢😢😢😢😢

      Reply
    2. author

      Muhammad Hafizzuddin2 years ago

      Sedih cerita ni

      Reply
    3. author

      Kikan Ferlina2 years ago

      57:22 Lucu, bikin kita tertawa😃 1:26:43 Sedih, sampai bikin kita nangis😢. Doa yg terhenti dari seorang ibu, bisa mendatangkan musibah. Jaga lisanmu baik2 hey anak☝Kesibukan duniawi sanggup meniadakan waktu utk orang tua, ingatlah hey anak…, tanpa orang tua kalian tak ada di dunia☝

      Reply
    4. author

      arialblack2 years ago

      terbik cerita ni.. lucu sedihy ada..

      Reply
    5. author

      Din Kamarudin2 years ago

      yang lari hospital bukan main gembira,pastu kantoi yak tu lawak!!!

      Reply
    6. author

      roslan osman2 years ago

      Jln cerita yg simple tp berkesan…

      Reply
    7. author

      Amirudin Mukijo2 years ago

      tk best

      Reply
    8. author

      Cellrappang Motor2 years ago

      Filmnya sangat bagus,sayangi orang tua kita selagi masih ada, dan semoga kita menjadi anak soleh dan menjadi orangtua yg bijaksana dan baik amin amin amin

      Reply
    9. author

      Qalesha Umairah2 years ago

      surah al baqarah ayat 286, maksud barangkali kamu menyukai sesuatu tpi dia tak baik bagimu,, barangkali kamu membenci sesuatu padahal ianya baik untuk mu.

      Reply
    10. author

      Qalesha Umairah2 years ago

      kenapa lah citer ni sedih sgt.. boleh mengalir air mata. tak tahan sebak nya.

      Reply
    11. author

      Qalesha Umairah2 years ago

      ayah dia sebijik mcm ayah aku,, tak reti duk diam,, time k.long dia membebel,, ayah dia paling muka,, sma mcm ayah aku,, time aku membebel dia mesti paling kan muka.

      Reply
    12. author

      Akma Rina792 years ago

      Syafie naswip terbaik

      Reply
    13. author

      Sejatihati Sejatihati2 years ago

      Sabri yunus power blakon

      Reply
    14. author

      Juniah juniah2 years ago

      😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

      Reply
    15. author

      ochi rosmi2 years ago

      best sangat film ni…rindu mak

      Reply
    16. author

      Qaseh Faiz2 years ago

      Sedih nya yg last2..

      Reply
    17. author

      Uki Yeah2 years ago

      Salam from Indonesia, menemaniku disaat boring

      Reply
    18. author

      ryan ethopia2 years ago

      Sangat sangat sangat pokoknya lh

      Reply
    19. author

      Khairul Adam2 years ago

      Penat dh nangez… Huhuhu

      Reply
    20. author

      Cik Moon2 years ago

      Sedapnya ibu fauziah mngaji

      Reply

    Leave a reply "Telefilem Kembalikan Syawalku (2017)"