Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2

Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2. Baiklah, hari ini baru admin sempat nak kemaskini maklumat berkaitan tarikh audition atau tarikh ujibakat ini.

Ramai sungguh yg berminat nak masuk I Can See Your Voice Malaysia 2019 nanti kan. hehe

Sebelum ini, kami pun dah kemaskini  maklumat di page kami >> ICSYVMY << tapi terdapat beberapa perubahan tarikh drpada pihak NTV7. jadi ini merupakan kemaskini terbaru dan terkini utk anda.

I can see your voice Malaysia 1 - Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2

” Admin, saya teringin nak masuk i can see your voice malaysia, bila tarikh ujibakat dan nak kena bawa apa masa audition itu ? “

baik ini jawapan utk persoalan anda itu .

Good news ! Fans #icsyvmy season 2 !! Siapa berbakat nak jadi Penyanyi Sebenar atau Penyamar ? Blh datang audition yg akan di adakan pd 10&11, 17&18, 24&25 November, 10 pagi – 5 petang di Sri Pentas, Bandar Utama ! Jangan lupa ajak sekali kawan korang yg berbakat tu ! #icsyvmy #ntv7feelit

I can see your voice Malaysia uji bakat 2019 - Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2

Tarikh Ujibakat I Can See Your Voice Malaysia Musim 2 

10 & 11 November 2018
17 & 18 November 2018
24 & 25 November 2018

Waktu : 10 am sehingga 5 pm

Tempat : Sri Pentas, Bandar Utama.

ujibakat i can see your voice malaysia 2019 - Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2


Anda perlu bawa 

1.  I/C atau kad pengenalan
2. Minus One lagu yg korang nak nyanyi nanti.

Wah, pihak media prima bagi tarikh Extra utk korang lah.
Jadi, pilih tarikh yg sesuai dgn korang.

Jangan terlepas pula yer.

Kami doakan anda berjaya dlm ujibakat i can see your voice malaysia 2019 itu nanti.


Loading...

Tags: #AUDITION #Malaysia #Musim #tarikh #voice

author
Author: 
    Akak ni penyanyi ker dulu,,,mantap dengan sentuhan buskers
    sogo kl Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Lirik Lagu Dulu Kita Masih SMA Ost DILAN 1990
    Lirik Lagu Dulu Kita Masih SMA Ost DILAN 1990 Dulu kita masih remaja
    Qua Qnwary : Kapten Kito (Dikir Barat Piya)
    https://www.facebook.com/greatggofficial Lagu asal ini nyanyian kumpulan NagaSari bertajuk Nur Ain dan telah ditukar
    Filem melayu terbaru 2018 – Angin Cinta
    hello guys, please subscribe Me And And Leave A Like, If You Like
    1. author

      Mary Yam Nyuk Lan9 months ago

      Saya berminat untuk menyertai program i can see your voice malaysia tetapi tidak tahu bagaimana caranya.Harap ada pihak yang membantu untuk memudahkan hasrat saya.

      Reply

    Leave a reply "Tarikh Audition I Can See Your Voice Malaysia Musim ke 2"