TakoBoy Takoyaki – Tutorial memasak Takoyaki

Loading...

TakoBoy Takoyaki - Tutorial memasak Takoyaki

Bersama saya belajar sedikit sebanyak kaedah menyediakan hidangan Takoyaki yang lazat!!

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Memasak #TakoBoy #Takoyaki #TUTORIAL

author
Author: 
    Resipi Masakan Turki (Hünkar Beğendi)
    Dalam program sebelumnya kami telah menyebutkan bahawa dlm masakan Turki terdapat sekurang-kurangnya seratus
    Biskut Kelapa Nestum
    Biskut Kelapa NestumBy Kak Wan @ ResipicitarasawanBahan-bahan250 gm marjerin200 gm gula kaster1 kuning
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk Memasak
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk MemasakDi thn-tahun awal
    Gulai Kari Ikan Kering Tumis Darat
    Hari ini saya ingin kongsikan intipati Kuliah Zohor oleh Ustazah Fadilah Yaacob tajuk
    1. author

      Panglima Garang2 years ago

      mana takonya? nampak mcm letak hotdog je.

      Reply
    2. author

      Maleeq Husain2 years ago

      Assalamualaikum bang. Di mana beli stick untuk balik2 takoyaki tu?

      Reply
    3. author

      Wonderful Steps2 years ago

      Kalau sos takoyaki,hirisan hinoriko dan serbuk ikan tu beli kat Japanese.

      Reply
    4. author

      Wonderful Steps2 years ago

      Mesin takoyaki tu ade jual kat Lazada,kalau adunan buat sendiri.Podah.

      Reply
    5. author

      Aishah Ab Rahman2 years ago

      salam, terima kasih, nak tahu dimana bolih saya nak beli bahan2 takoyaki seperti, bonito, dashi, tepung, nori dan tako, adakah saudara menjualnya, kalau nak nak beli mcm mana dan harga nya sekali, pls reaspond, terima kasih, puan aishah.

      Reply
    6. author

      Fatin Nadia2 years ago

      Kt aeon maluri ade jual

      Reply
    7. author

      Aishah Ab Rahman2 years ago

      salam, saya nak tahu, di mana bolih saya beli acuan takoyaki ni? dan berapa harga nya?

      Reply
    8. author

      Niarry Christyles2 years ago

      apakah ini berada di melaka ?

      Reply
    9. author

      Wafa Athirah2 years ago

      susah betul nk cari takoyaki ni 😭 boleh tk bkk satu cawangan kt area dd haha

      Reply
    10. author

      Muhammad Adha2 years ago

      Kami pun buat takoyaki

      Reply
    11. author

      AZMAN BIN ISMAIL -2 years ago

      Sabahan Takoboy……Terbaik…..

      Reply
    12. author

      Nur Syazwana Md Noor2 years ago

      sedap nyer teringin nk mkn

      Reply
    13. author

      the only vlogs2 years ago

      Hye

      Reply
    14. author

      JERXX2 years ago

      what is "halal"??

      Reply
    15. author

      Anati Auni2 years ago

      boleh hantar dekat rumah takkk? teringin nak rasaaa ><
      pm plesasseee

      Reply
    16. author

      Afif Hermawan2 years ago

      ngomong naon saria aink te ngarti…

      Reply
    17. author

      Firdaus Hashim2 years ago

      Nk tanya bro pe bancuhan tepung tu ye.

      Reply
    18. author

      Huzaifah mohamad2 years ago

      ktne ni bro?cam sedap je..

      Reply
    19. author

      Zawir Amin2 years ago

      takoyaki ni dlm BM apa bro? terliur den.

      Reply
    20. author

      Zamani Aziz2 years ago

      boleh faezah inshaAllah kami mai punya

      Reply

    Leave a reply "TakoBoy Takoyaki – Tutorial memasak Takoyaki"