Susu kambing Lazz Kurma bagus ke? Baca respon pengguna!

Ramai orang tak berani cuba susu kambing sebab risau rasanya tak sedap! Itu dulu, sekarang ni dah ada susu perisa kurma yg sedap & berkhasiat.

susuBkambingBlazzBkurma - Susu kambing Lazz Kurma bagus ke? Baca respon pengguna!

Masa kita kanak kanak dulu, dah biasa minum susu. Tapi bila usia meningkat dewasa sekarang ni, cukup liat nak minum.

Tekak kita lagi selera minum kopi, teh & minuman berperisa lain yg lebih menyelerakan.

Tapi, sekarang ni dah ada banyak susu dgn pilihan yg enak.

Antaranya ialah susu Lazz perisa kurma. Sedap ke?

Baca artikel susu Lazz kurma sehingga habis & anda dijamin akan

  1. Tahu pengalaman mereka yg pernah minum susu kurma Lazz.

    .

  2. Apa perubahan yg diterima pengguna yg menggunakan jenama susu ini.

    .

Tanpa membuang masa, kita mulakan segera.


Apa kata mereka yg telah menggunakan susu kambing kurma Lazz?

susuBkambingBlazz 1 - Susu kambing Lazz Kurma bagus ke? Baca respon pengguna!

1. Aina Sufian

Anak saya mmg minum susu kambing sejak berumur 3 bulan keran a mild eczema. Kemudian kami bertukar kepada lazz kurma apabila umurnya setahun sehingga sekarang anak saya dah 4 thn. Saya sangat berpuas hati kerana ekzema anak saya dah hilang dan sangat bijak.


susuBkambingBlazzBkurmaB1 - Susu kambing Lazz Kurma bagus ke? Baca respon pengguna!


2. Vijayasri Sandra Sagram 

Its very good. actually i having HB low but since i took the lazz susu kurma its maintain the HB and help me boost my energy. thanks to LAZZ


susuBkambingBlazzBkurmaB2 - Susu kambing Lazz Kurma bagus ke? Baca respon pengguna!


3. Nor Aiyshah Ishak 

Bagus. Susu lazz kurma antara ikhtiar terbaik utk tingkatkan HB.



susuBkambingBlazzBkurmaB3 - Susu kambing Lazz Kurma bagus ke? Baca respon pengguna!

4. Hafizah Zaki 

Bagus utk warga emas. Saya bagi atok saya minum susu kurma, alhamdulillah, dia tak cepat lapar dan lawas.


susuBkambingBlazzBkurmaB4 - Susu kambing Lazz Kurma bagus ke? Baca respon pengguna!


5. Juriah Roji 

Anak saya mula minum susu lazz sejak usia 10 bulan kerana exzima.  Sehingga kini usianya 2 thn masih mengamalkan susu lazz. Setiap 4 bulan saya mesti membeli 12 kotak susu lazz utk si manja saya. Dan saya juga mengamalkan lazz kurma setiap hari.


susuBkambingBlazzBkurmaB5 - Susu kambing Lazz Kurma bagus ke? Baca respon pengguna!


6. Eveline Tai

I dah cuba perisa asli, choco dgn kurma sejak hamil, semua sedap tanpa bau hamis. Baby skrg dah 15 hari besar, pandai dia golek ke sana sini, tulang memang keras tu. Baby punya kuning pun tak serious, baru seminggu dah turun kpd normal, I rasa semua ni amalan minum susu kambing masa hamil, memang terbaiklah, syorkan mama hamil minum susu kambing, yg paling penting baby pun sihat.


susuBkambingBlazzBkurmaB6 - Susu kambing Lazz Kurma bagus ke? Baca respon pengguna!

7. Puteri Surinasir Megat Suhaimi  

LAZZ susu kambing nie memang best. Sedapp. Diawal pantang hari tue sy amalkan susu kambing kurma. Sekarang sy minum Lazz Cafe memandangkan sy seorang coffee lover. Tak pernah miss setiap pagi. My milk & energy booster nie. 💪💕




8. Putri Fira Afandy

As salam. Saya dah seminggu minum lazz kurma perisa chocolate. Saya tak blh minum susu asli sebab sekrg tgh preggy 2months xblh nak terima susu asli.alhamdulillah. Sebelum minum lazz choco ni sy selalu letih dan mengantuk. Lepas minum lazz kurma choco ni seminggu ni sy jadi sehat cergas xletih dan kulit pon semakin flawless. Serasi sgt dgn saya..tq lazz.



9. Kasih Nuhara

Sy memang pngemar susu lazz kurma.Boleh tak kalau buat dlm bentuk paket paket kecil. Senang nak dibawa ke mana mana.


Bacaan menarik: Kenapalah ramai orang suka susu kambing dr Lazz? Ini sebabnya!

Semua testimoni di atas Ibu ambil dr laman FB rasmi Lazz susu kambing.

    Kesimpulan menggunakan susu kambing dr Lazz.

    Ibu harap, selepas baca perkongsian ini dah menjawab rasa was was di hati nak cuba susu ini.

    Pun begitu, biasalah kalau kita tak sependapat. Citarasa pun lain lain kan.

    Andai anda mahu kongsikan pengalaman menggunakan susu kambing kurma jenama Lazz, amat di alu alukan isi ruang komen di bawah.

    Boleh jadi rujukan kawan kawan lain di kemudian hari. Dah dapat pahala percuma sebab bantu mudahkan urusan orang lain. Insyaallah.

    Salam kasih sayang. Ibu yg bijak dikasihi anak anak & disayangi Allah.


    Loading...

    Tags: #baca #BAGUS #KAMBING #KURMA #lazz #PENGGUNA #Respon #Susu

    author
    Author: 
      Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
      slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
      Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
      slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
      Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
      slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
      ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
      slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

      Leave a reply "Susu kambing Lazz Kurma bagus ke? Baca respon pengguna!"