SURYA APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut Kembung

Loading...

SURYA APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut Kembung

SURYA APPLE CIDER VINEGAR ( ACV ) Bantu Melegakan Perut Kembung

Masalah perut kembung ni semua orang pernah mengalaminya , tak kisah orang tua , dewasa atau kanak-kanak bahkan baby pon blh kena juga . Perut kembung juga sentiasa disalahfahamkan mengandung. Nak jadikan cerita , semalam Lisa pon kena juga Perut Kembung ni lepas minum air ber-gas , dah bertahun tak minum air gas . . Nah.. tengah malam buta dah meragam pula perut ini , perut kembung sebab masuk angin  . Memang seksa hoih kalau perut kembung .., kadang sampai nangis . Rasa nak muntah tapi perut kosong takde yg nak dimuntahkan. Pernah terbaca Surya APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut Kembung

 , jadi Lisa cuba sendiri , baru tahu berkesan ke tidak .

Tanda dan Gejala Perut Kembung 

Kembung perut yg berlebihan blh diikuti oleh gejala lain yg disebabkan gas isi perut.
  • Sendawa
  • Kembung – perut anda terasa sangat penuh dan rasa utk sendawa je sepanjang masa . 
  • Perut meragam-  isi perut rasa macam bergerak ke depan dan belakang. Blh berlaku apabila biasa berlaku kalau Lisa lapar tak mkn nasi , perut kosong .. dan kadang sampai rasa berdebar debar.
    Sangat tak selesa , dan seksa . Nak tidur pun tak senang.. rasa nak muntah , perut meragam.. stress weih ! 
LRM EXPORT 52155209231655 20190403 124930896 01 - SURYA APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut Kembung
Nasib la tempoh hari memang dah beli dan letak di Peti Sejuk kat rumah , berguna juga masa sakit kembung perut ni. Ialah sebab Lisa pon sebenarnya selalu juga kena perut kembung macam ni kalau lambat mkn atau sehari tu tak mkn nasi . Baru tergerak hati nak cuba sendiri ..hihihi. almaklumlah kebiasaannya Vinegar ni rasa dia perit dan tak blh nak masuk tekak.. tapi Apple Cider Vinegar ni lain, sebab ada campuran honey juga. Rasa apple masam masam dan ada manis dr honey tadi . 
LRM EXPORT 52209652207309 20190403 125025339 01 - SURYA APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut Kembung

SURYA APPLE CIDER VINEGAR 

Surya Apple Cider Vinegar (ACV) merupakan Cuka Epal yg mempunyai banyak khasiat dan manfaat yg telah dikeluarkan oleh Surya Malaysia. Surya telah memperkenalkan cara lain utk menikmati minuman yg lebih sihat melalui penggunaan cuka epal dgn menambah kebaikan madu asli ke dlm produknya. Penghasilan formulasi ini adalah utk mengubahkan perspektif penggunaan cuka epal dlm kalangan rakyat Malaysia, terutama mereka yg amat mementingkan kesihatan dan mahu mengamalkan gaya hidup yg lebih sihat. 

Kandungan Bahan Surya Apple Cider Vinegar (ACV)

LRM EXPORT 52248265732358 20190403 125103952 01 - SURYA APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut Kembung
Cuka epal ini diperbuat drpada buah epal segar. Ia mengandungi mineral seperti potasium, kloride, kalsium, sodium, magnesium dan fosforus, juga mineral seperti fluorin, tembaga, vitamin A, C, E, B1 dan B2.. Antara Kandungan dlm Surya ACV adalah Air, Madu Asli, Jus Epal Pekat, Cuka dan Perasa Epal. Ianya juga mempunyai sumber anti-oksida seperti carotenoids dan beta-carotene yg mempunyai keupayaan utk meneutralkan radikal bebas yg berbahaya yg blh melemahkan sistem imunisasi.

Yang Menarik dr Surya Apple Cider Vinegar  : 
  • HALAL Certified
  • New Taste
  • High Quality
  • No Preservatives
  • 100% Natural Honey
  • HACCP Certified

LRM EXPORT 50445427731071 20190403 114601676 01 - SURYA APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut Kembung

Cara Hidangan Surya Apple Cider Vinegar (ACV)

Campurkan 30ml atau 2x sudu besar Apple Cider Vinegar dgn 180ml air dan minum selepas mkn.

Jujur nya Lisa ni memang agak susah sikit kalau suruh minum ubat berbentuk syrap , apalagi cuka epal . Dulu pernah cuba minum tapi termuntah balik.. lah salah cara minum rupanya ,.,. kena campur air baru la tak perit. Dan jangan lupa sebelum minum ni korang kena mkn dulu ye . 

LRM EXPORT 52280142037451 20190403 125135828 01 - SURYA APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut Kembung

Di Mana Blh Dapatkan Surya Apple Cider Vinegar (ACV) ?

Surya ACV ni blh didapati di semua cawangan Watsons , butik Himalaya dan Farmasi-farmasi yg berdekatan . 
Nak jimat ? Meh korang blh beli Online je … jimat dan tak perlu susah-susah nak keluar  dr rumah . Hanya perlu buat pembelian di LAZADA.COM.MY  utk setiap pembelian diatas RM35. Wah murah bukan ? Jimat masa ,, jimat tenaga.. jimat duit juga! 
LRM EXPORT 52337215391218 20190403 125232902 01 - SURYA APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut Kembung

Untuk Info yg selebihnya korang blh terus layari : 

FACEBOOK:

www.facebook.com/Surya.Malaysia/

INSTAGRAM:

www.instagram.com/surya.malaysia/
LRM EXPORT 49839637787658 20190403 113145096 01 - SURYA APPLE CIDER VINEGAR Bantu Melegakan Perut Kembung
Dah separuh botol Lisa minum , Hujan dan sibuk berkerja memang selalu wat perut Lisa kembung  … Nanti nak beli lagi la.. taknak terlepas harga promo , blh la letak kat tempat kerja dan rumah . 
Loading...

Tags: #Apple #bantu #CIDER #KEMBUNG #Melegakan #Perut #SURYA #VINEGAR

author
Author: 
    Barbie Kumalasari Ngaku Tarif Endorse nya Ratusan Juta, Netizen: Siapa yg Mau Bayar?
    slidegossip.com – Barbie Kumalasari seolah tak ada hentinya membuat sensasi. Setelah heboh dgn
    Lucinta Luna Dimaki-Maki Raffi Ahmad Sampai Nangis Gara-Gara Rambutan! Settingan?
    slidegossip.com – Kabar mengejutkan datang dr Raffi Ahmad dan Lucinta Luna. Seperti dilansir
    Guru lelaki maut ketika water rafting
    Gambar hiasan via MyAdventureHost GOPENG 15 Sept. – Seorang guru lelaki mati lemas
    8 Tips Lindungi WhatsApp Dari Hacker Nakal
    WhatsApp adalah aplikasi perpesanan terpopuler. Bagaimana tidak, jumlah pengguna aktif blnannya lebih dr

    Comments are closed.