Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi

Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi . Seperti biasalah bukan kita yg pergi melancong boss yg pergi melancong. Bulan lepas boss nieyl pergi ke Mesir utk ke Konvo anak dia sambil tu boss pergi bercuti panjang dekat sana. Lepas 3 hari balik dr Mesir, boss pergi pula bukit tinggi Indonesia ikut rombongan keknil  . wah..seronoknya berjimbara kan..Tak apalah PA dok diam-diam dekat pejabat..hahaha
IMG 20181024 105644 1 - Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi
Untuk trip ke Egypt, boss kasi nieyl ole-ole keychain wajib ada okay, ada small beg yg memang nieyl suka blh letak handphone, duit ,kad dan sbgnya, lepas tu ada FM juga dan coklat dr sana. 
IMG 20181024 162021 - Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi
Tambah lagi koleksi keychain nieyl dekat pejabat ni. Ramai boss-boss yg datang bilik nieyl cakap cantik nieyl susun keychain macam ni dekat dinding.. (hahaha…kalau audit EKSA habisss)

IMG 20181030 204227 - Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi
Ole-ole dr Bukit Tinggi Indonesia, boss nieyl hadiahkan telekung warna pink Alhamdulillah, fav color,cuma dlm gambar ni dia warna suram sikit kan…tak ada lighting..hehehe.. Hadiah telekung ini merupakan telekung yg kedua nieyl dapat. Boss nieyl yg lama sebelum ini pun pernah bagi telekung dekat nieyl.Alhamdullah..syukur…♥
IMG 20181031 112943 - Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi
Ini pun hadiah dr Bukit Tinggi juga tapi dr jiran sebelah bilik nieyl ni..dia pun join rombongan ke sana. Semua orang tahu nieyl suka keychain,jadi dapat 2 keychain dr sana..Alhamdulillah..terima kasih banyak²…♥

IMG 20181101 145842 - Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi


Loading...

Tags: #Bukit #Egypt #Souvenir #Tinggi

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi"