Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi

Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi . Seperti biasalah bukan kita yg pergi melancong boss yg pergi melancong. Bulan lepas boss nieyl pergi ke Mesir utk ke Konvo anak dia sambil tu boss pergi bercuti panjang dekat sana. Lepas 3 hari balik dr Mesir, boss pergi pula bukit tinggi Indonesia ikut rombongan keknil  . wah..seronoknya berjimbara kan..Tak apalah PA dok diam-diam dekat pejabat..hahaha
IMG 20181024 105644 1 - Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi
Untuk trip ke Egypt, boss kasi nieyl ole-ole keychain wajib ada okay, ada small beg yg memang nieyl suka blh letak handphone, duit ,kad dan sbgnya, lepas tu ada FM juga dan coklat dr sana. 

IMG 20181024 162021 - Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi
Tambah lagi koleksi keychain nieyl dekat pejabat ni. Ramai boss-boss yg datang bilik nieyl cakap cantik nieyl susun keychain macam ni dekat dinding.. (hahaha…kalau audit EKSA habisss)

IMG 20181030 204227 - Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi
Ole-ole dr Bukit Tinggi Indonesia, boss nieyl hadiahkan telekung warna pink Alhamdulillah, fav color,cuma dlm gambar ni dia warna suram sikit kan…tak ada lighting..hehehe.. Hadiah telekung ini merupakan telekung yg kedua nieyl dapat. Boss nieyl yg lama sebelum ini pun pernah bagi telekung dekat nieyl.Alhamdullah..syukur…♥
IMG 20181031 112943 - Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi

Ini pun hadiah dr Bukit Tinggi juga tapi dr jiran sebelah bilik nieyl ni..dia pun join rombongan ke sana. Semua orang tahu nieyl suka keychain,jadi dapat 2 keychain dr sana..Alhamdulillah..terima kasih banyak²…♥

IMG 20181101 145842 - Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi

Loading...

Tags: #Bukit #Egypt #Souvenir #Tinggi

author
Author: 
    Drama Aku, Dia dan Pinky Promise
    Saksikan drama adaptasi novel Aku, Dia dan Pinky Promise karya Anna Lee bakal
    Telefilem – Check In (2018)
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Roro Fitria Bongkar 5 Artis Terkenal Yang Konsumsi Narkoba Bersamanya? @ Insert 20 Februari 2018
    Kabar Terbaru Roro Fitria, Roro Fitria Ungkap Akan Bongkar Para Artis Yang Konsumsi
    Mama Tanpa Dirancang (TV1) | MyInfotaip
    TAJUK : MAMA TANPA DIRANCANG WAKTU TAYANGAN : Sabtu, 18 Januari 2020, 9:00

    Leave a reply "Souvenir dr Egypt dan Bukit Tinggi"