Siti Nurhaliza – Seribu Kemanisan (Official Music Video – HD)

hqdefault 2305 - Siti Nurhaliza - Seribu Kemanisan (Official Music Video - HD)

Kepada semua peminat Datuk Siti Nurhaliza yang merindui koleksi lagu-lagu lama beliau..Tunggu.. lebih banyak lagu akan menyusul

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Kemanisan #Music #Nurhaliza #Official #Seribu #Siti #video...

author
Author: 
    Ejen Ali -Trailer Episod Akhir Musim 2
    Ejen Ali -Trailer Episod Akhir Musim 2 Jangan lupa Subscribe dan ikuti Ejen
    Too Good At Goodbyes – Sam Smith Cover by Luciana Zogbi
    Melancholy has its beauty and this song by Sam Smith captures it perfectly.
    Ejen Ali TERBARU MISSION BLUEPRINT1
    Ejen Ali seriess Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Temasek Poly’s Dikir Barat
    (Website: https://journeyhometosingapore.wordpress.com/) —————— Dikir Barat is a vibrant traditional Malay art form
    1. author

      izzat aiman2 years ago

      Aku suka sgt2 lagu ni.. Dia pnya fell fuhhh.. Lagu ni antra lgu terbaik siti,high pitch.. Tinggi sgt lgu ni jrg sekali siti nk buat live lgu ni..

      Reply
    2. author

      Muhamad Harisan Mohd Zakaria2 years ago

      Nak sgt siti nynyi live lagu ni… walaupun bukan single… tapi time beli album ni dulu… mmg duk ulang lagu ni je..

      Reply
    3. author

      Husna Yusof2 years ago

      TAKDE SAPE BERANI COVER LAGU2 DATO' SITI KAN ??? HAHAHHA

      Reply
    4. author

      Siti Katijah2 years ago

      Teringat sahabatku arwah merry..suka karok lagu ni

      Reply
    5. author

      N A2 years ago

      Noona 😍❀

      Reply
    6. author

      Switu Cell2 years ago

      dulu saya sering di tertawakan karna menyukai lagu2 beliau… karna mungkin menurut pemikiran mereka jika laki2 mengidolakan penyanyi perempuan itu sepertinya tak pantas… tapi saya tidak perduli… saya menemukan rasa nyaman dengan karya2 beliau.. lagu2 beliau akhirnya menjadi kenang2an saya sewaktu remaja dulu… umur saya sekarang 31 thn… salam kenal buat semuanya… saya dari jawa barat.. indonesia..

      Reply
    7. author

      Terrence Baxter2 years ago

      2018 😍😍😍😍😍

      Reply
    8. author

      Ucu Shah2 years ago

      dari dulΓΉ smpai skrg tetap minat siti..siti tetap no sstu..

      Reply
    9. author

      awg amer2 years ago

      fav . 2018 🌼

      Reply
    10. author

      maimon kemut2 years ago

      LAWANYA CITI TIME NI… HMMM

      Reply
    11. author

      Ucu Shah2 years ago

      smpai skrg tetap minat siti.

      Reply
    12. author

      KisahHati32 years ago

      Jujur first time dengar lagu nih…pergh so powerfull…

      Reply
    13. author

      Lalink Tisya2 years ago

      18.3.2018 #Masihdisini ❀

      Reply
    14. author

      Farieyna Bahri2 years ago

      7/3/2018

      Reply
    15. author

      kelaskau maria2 years ago

      santai je style siti ni suka tengok.

      Reply
    16. author

      Mr 4ever Living2 years ago

      Antara lagu best gila dr siti

      Reply
    17. author

      Ma Haiku2 years ago

      03032018…still listening to this song

      Reply
    18. author

      Acidz Terbako2 years ago

      Lagu ni ingat kan aku kat Hazlina yg dok kat shah alam sec 24. Org panggil dia chen.

      Reply
    19. author

      Noor Shaadah Mohd Mohidi2 years ago

      i watching it on 26/02/2018 … Just love her.

      Reply
    20. author

      peminat nasyid2 years ago

      20.02.2018…

      1999 – Lagu ni mengingatkan aku sewaktu penglibatanku dlm acara padang di Sukan SEA di Brunei.. Setiap kali sebelum & selepas latihan acara padang, pasti ku dgr lagu2 dialbum pancawarna ini & walkman sentiasa aja melekat di telingaku… kenangannn…

      Reply

    Leave a reply "Siti Nurhaliza – Seribu Kemanisan (Official Music Video – HD)"