Siti Nurhaliza – Nirmala (Official Music Video – HD)

hqdefault 1225 - Siti Nurhaliza - Nirmala (Official Music Video - HD)

Kepada semua peminat Datuk Siti Nurhaliza yang merindui koleksi lagu-lagu lama beliau..Tunggu.. lebih banyak lagu akan menyusul

Jangan lupad dapatkan CRT “Nirmala”

Maxis = taip *131*237843# dan tekan SEND/CALL
Digi = taip CT 0041156 dan hantar ke 2000

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Music #Nirmala #Nurhaliza #Official #Siti #video...

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Mazni Said3 years ago

      Lagu nie tentang ainul mardhiah
      Ketua bidadari syurga..tgk diluar jendela,penuh dengan awan langit ketujuh..ainul mardhiah bersuara buluh perindu..dayang perempuan itu pun para bidadari syurga..turun dibumi 2003.zahir yang tak terucap..tanda kebesaran allah..bermata jelly bak patung barbie.

      Reply
    2. author

      AFADA OFFICIAL3 years ago

      😍😍😍😍😍😍❤️❤️👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

      Reply
    3. author

      hunnyNour3 years ago

      terbaik ct! merdu suara

      Reply
    4. author

      Raiysa Kayla3 years ago

      Mng yg nyyi 2 org y

      Reply
    5. author

      Pais Kaltim3 years ago

      Lagunya.merdu. dan.bagus

      Reply
    6. author

      Tiar dexa3 years ago

      saya HP nya tidak ada suara

      Reply
    7. author

      jungkookie wife3 years ago

      Cantiknya..

      Reply
    8. author

      Nurul Anissha Anis3 years ago

      Penawar segala rasa sakit hati..

      Reply
    9. author

      Gita Ramadhani3 years ago

      bagus suara nya.

      Reply
    10. author

      Nur Hidayat3 years ago

      lagu nirmala ini adalah lagu yg selevel dengan lagu bohemian rhopsady (queen) saya yakin lagu ini pasti terinspirasi ma lagu queen itu.. coba tanyakan sama ahmad dhani setuju ga.. lagu ini lagu paling terbaik diantara lagu di malaysia ataupun di indonesia..

      Reply
    11. author

      Muhammad Abilal Abilal3 years ago

      Emng lagu indo lagu malaysia gada duanya, Biar udh bda negara awalnya kta sma kalau pun ada provokator itupun orng yg gatau asal mula 2 negara ini miss u malaysia from indonesia

      Reply
    12. author

      Damas Adi Permana3 years ago

      Lagu ini aku pke untk tarian merak

      Reply
    13. author

      Maemonah Panitin3 years ago

      Ini lagu daerah bukan?

      Reply
    14. author

      Siti Hidayah3 years ago

      Ilove you

      Reply
    15. author

      Ahmad Dahlan3 years ago

      wah baguss aku suka banget
      aku fen banget

      Reply
    16. author

      gina novida3 years ago

      Saya nyanyi ini ga bisa2 e lagunya susah bgt yg bisa top dah

      Reply
    17. author

      gina novida3 years ago

      Saya nyanyi ini ga bisa2 e lagunya susah bgt yg bisa top dah

      Reply
    18. author

      Airil Shah3 years ago

      woi malaysia Bangkitkan lagu lagu mcm ini 2019 nanti sentuju like…

      Reply
    19. author

      Ma Haiku3 years ago

      29032018 16:43 Listening to this song

      Reply
    20. author

      Nureena Latiff3 years ago

      1000kali dengar pun masih goosebump . betol2 power lagu ni .. lirik,lagu,suara . pergh pergg

      Reply

    Leave a reply "Siti Nurhaliza – Nirmala (Official Music Video – HD)"