Siti Nordiana – Putus Terpaksa Final Gegar Vaganza 2015

hqdefault 309 - Siti Nordiana - Putus Terpaksa Final Gegar Vaganza 2015

khas untuk peminat Siti Nordiana di Malaysia dan Singapore. #SitiNordianaFC mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua peminat kerana setia menyokong Siti Nordiana dalam dunia seni dan GEGAR VAGANZA 2015 dari minggu pertama hingga final.

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #2015 #Final #Gegar #nordiana #putus #Siti #Terpaksa #Vaganza

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Jumiati Bakri3 years ago

      Im still loving it in 2018

      Reply
    2. author

      Muhamad Sayuti Zainal3 years ago

      Xsngka siti nordiana suara sepower ni luar jngkaan

      Reply
    3. author

      OneMhisyam Wnazri3 years ago

      Rindu sesgt dgn suara dia… Terimbau kembali

      Reply
    4. author

      Shazlenarhan Tuan3 years ago

      Xtaw nk oyk ganow.. Tp mmg trkena nga jiwa, byk kli dh dngar tp msih still xpuas.. Sering kali kau menepis tiap persoalan ada sesuatu kau sembunyikn dri pengantahuan ku… Dapat aq merasakn ketaran perubahan.. 😔😔

      Reply
    5. author

      kepala hotok mung3 years ago

      goosebump ..

      Reply
    6. author

      Hafiz Harun3 years ago

      GV2 ,time ni aku tgk pasal Nana Ada je

      Reply
    7. author

      Yusuf Yo!!!3 years ago

      Dah 2018…. dan aku tgk nana skang dah maju…. berlakon dia mengacara dia… good job nana… dah la humble… haih….

      Reply
    8. author

      Kapten Wolf3 years ago

      Nangis aku dgr nana nyanyi lagu ni..terbaik dari asli..apap pun cara saura lengok lain2,..terbaik

      Reply
    9. author

      Arif Khalil3 years ago

      wlupn suara nana x senyaring dan x stinggi ziana,tp nanyian dan penghayatan die lg mnusuk kalbu berbanding ziana..baru ade jiwa

      Reply
    10. author

      Animahani 853 years ago

      Mn p juara GV yang lain..semua x menyerlah…siti nordiana jugak y paling menyerlah antara semua juara…..dtg la brp byk GV pun..nana ttp terbaik

      Reply
    11. author

      Adib Che Hat3 years ago

      Terbaik suara nana ….

      Reply
    12. author

      Mark Kztocast3 years ago

      mantap skali

      Reply
    13. author

      yusri yasim3 years ago

      ayai
      nana
      azharina
      aishah
      ????

      Reply
    14. author

      Muhmamad Amar3 years ago

      Terbaek nana

      Reply
    15. author

      Oci Oness3 years ago

      Mau dwonload ga bsa. Ada yg pnya video ini. Tlong kirim ke wa saya 085210874319. From indonesia

      Reply
    16. author

      invisible 903 years ago

      meremang bulu roma i dgr nana nyanyi lagu ni..

      Reply
    17. author

      muhd along3 years ago

      Terbaik///

      Reply
    18. author

      muhamad faris3 years ago

      mak aii kejap je masa sekarang…dah 2018..jemm..

      Reply
    19. author

      Andi Al Aziz3 years ago

      Gila, asli keren banget Nana, merdu dahsyat

      Reply
    20. author

      24putera3 years ago

      Aku cadangkan astrok wat gegar vaganza mega…amik no 2 no 1 setiap gv…mesti gila menarik la nti…fuhhh!!

      Reply

    Leave a reply "Siti Nordiana – Putus Terpaksa Final Gegar Vaganza 2015"