Sinopsis Drama Teratai Kemboja [ Tv 3 ]

Sinopsis Drama Teratai Kemboja. Drama baru yg aku nak cerita hari ini adalah drama Teratai kemboja. nama dia pelik kan. sebenarnya bukan pelik tapi rare jer. hehe

sinopsis teratai kemboja mengisahkan tentang Fikri dan hanani. Mereka ni berkahwin ketika masih dlm tempoh pembelajaran di universiti. setelah berkahwin, hanani mengambil pil perancang utk mengelakkan dr mendapat anak.

Fikri pd mula menghalang perbuatan itu, tapi dia terpaksa akur dgn tindakan hanani itu.

sinopsis drama teratai kemboja 1 - Sinopsis Drama Teratai Kemboja [ Tv 3 ]

gambar sumber facebook adi putra

Selepas tamat pengajian, hanani masih mengambil pil perancang tersebut. alasannya kali ini dia nak fokus kepada kewangan dan kerjayanya terlebih dahulu sebelum mempunyai anak.

Fikri pula tidak suka dgn tidakan isterinya itu.
muncul lah konflik diantara mereka.

Fikri berhijrah ke kemboja.

Di sana, dia bertemu dgn seorang imam yg mempunyai seorang anak perempuan bernama Nur Hidayah.Fikri kemudian berkahwin dgn hidayah.

agak-agak apa yg berlaku dlm rumah tangga mereka. macam mana pula hubungan hanani dgn nur hidayah ?

mesti tak sabar tengok pengakhiran drama ni kan. selebih nya anda kena tengok sendiri di TV 3 .

Antara barisan pelakon yg terlibat adalah Adi Putra, Fasha Sandha, Elly Mazlein, Hasnul Rahmat..


Loading...

Tags: #drama #Kemboja #Sinopsis #Teratai

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "Sinopsis Drama Teratai Kemboja [ Tv 3 ]"