Sinopsis Drama Mona Lisa (Astro)

Sinopsis Drama Mona Lisa (Astro). Tak sabar nak cerita dgn korang pasal drama baru ni. cerita ni menggantikan drama syurga yg kedua yg dah habis tayangan dia semalam. Drama monalisa ini juga merupakan adaptasi dr drama korea ‘ Two Women’s Room ‘ tau. kiranya drama ni ada aura korea sikit lah. hehe

29178629 1770029699728625 2019412928733642752 n - Sinopsis Drama Mona Lisa (Astro)
Nazim Othman dlm Drama Mona Lisa (Astro)

Sinopsis Drama monalisa ini mengisahkan tentang Melissa seorang pewaris hotel yg terkenal. dia mempunyai seorang lelaki yg rapat dgnnya.

ramona merupakan kawan kepada melissa, namun dia seorang yg tidak baik, dia nak rampas kebahagian melissa.

dan akhirnya dia berjaya meminta board hotel utk memecat melissa. kemudian, melissa menjadi sangat susah.

kehidupannya dibantu oleh adam, bekas tukang masak di hotel berkenaan.

akhir sekali, melissa nekad utk membalas dendam terhadap apa yg berlaku.

apakah yg akan terjadi kepada melissa?
mampukah dia membalas dendamnya itu?

jangan lupa saksikan drama ini di astro tau !


Loading...

Tags: #Astro #drama #Lisa #Mona #Sinopsis

author
Author: 
    Tak Mau Berjoget karena Hamil 6 Bulan, Penyanyi Ditembak Mati di Panggung, Begini Respon Suaminya
    TRIBUN-VIDEO.COM – Seorang penyanyi yang sedang hamil ditembak hingga tewas karena menolak untuk
    Telefilem | Kasut (2017)
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Lirik Lagu Merindukanmu – Dash Uciha
    kau lihat aku disini menunggumu menanti akan kehadiranmu berkali kali ku menghubungi kamu
    Janji Kekasih | Episod 5
    Tonton episod penuh di : http://www.tonton.com.my http://extra.tonton.com.my Drama 13-episod dihasilkan di bawah tenaga

    Leave a reply "Sinopsis Drama Mona Lisa (Astro)"