Sinopsis Drama Mona Lisa (Astro)

Sinopsis Drama Mona Lisa (Astro). Tak sabar nak cerita dgn korang pasal drama baru ni. cerita ni menggantikan drama syurga yg kedua yg dah habis tayangan dia semalam. Drama monalisa ini juga merupakan adaptasi dr drama korea ‘ Two Women’s Room ‘ tau. kiranya drama ni ada aura korea sikit lah. hehe

29178629 1770029699728625 2019412928733642752 n - Sinopsis Drama Mona Lisa (Astro)
Nazim Othman dlm Drama Mona Lisa (Astro)

Sinopsis Drama monalisa ini mengisahkan tentang Melissa seorang pewaris hotel yg terkenal. dia mempunyai seorang lelaki yg rapat dgnnya.

ramona merupakan kawan kepada melissa, namun dia seorang yg tidak baik, dia nak rampas kebahagian melissa.

dan akhirnya dia berjaya meminta board hotel utk memecat melissa. kemudian, melissa menjadi sangat susah.

kehidupannya dibantu oleh adam, bekas tukang masak di hotel berkenaan.

akhir sekali, melissa nekad utk membalas dendam terhadap apa yg berlaku.

apakah yg akan terjadi kepada melissa?
mampukah dia membalas dendamnya itu?

jangan lupa saksikan drama ini di astro tau !


Loading...

Tags: #Astro #drama #Lisa #Mona #Sinopsis

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "Sinopsis Drama Mona Lisa (Astro)"