Sinopsis Drama Mawar Murni TV3

Sejak isnin lalu, Drama mawar murni telah mula ditayangkan di TV3. Kami kongsikan dgn anda sinopsis drama mawar murni ini dibawah. Ada ke yg dah tengok drama ini ? Apa pendapat anda mengenai jalan cerita drama ini ? jom komen di bawah.

Info Drama

Bil Episod : 15 episod
Tarikh Mula Tayangan : 8 Oktober 2018
Waktu Tayangan : Isnin-Rabu, 10 malam
Saluran Tayangan : TV3

mawar murni 1 - Sinopsis Drama Mawar Murni TV3

Sinopsis Drama mawar murni ini mengisahkan tentang Aziz seorang suami kepada dua orang isterinya.Dia mempunyai masalah kehidupan yg agak rumit. Selain itu, Hasil perkahwinannya dgn Ramona mereka telah dikurnia dua cahaya mata iaitu Qalif dan Keisya.

Isteri Aziz yg kedua bernama Mahani.

sinopsis mawar murni - Sinopsis Drama Mawar Murni TV3

Dalam diam-diam rupanya Aziz mempunyai isteri ketiga yg bernama Murni. Mereka berkahwin secara rahsia dan hubungan mereka itu dirahsiakan. Apabila berhadapan dgn Ramona dan Mahani, mereka akan berlakon yg mereka tidak ada apa-apa hubungan.

Hinggalah selepas Aziz ditemui meninggal dunia di dlm rumahnya. Dikatakan dia di racun seseorang. Siapakah dia ?

kalau nak tahu, kenalah tengok drama ni sampai habis kan. hehehe

Anda rasa drama mawar murni ni blh viral tak macam drama sebelum ini? Apa pendapat anda ?


Loading...

Tags: #drama #Mawar #Murni #Sinopsis

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "Sinopsis Drama Mawar Murni TV3"