Simple Makeup With Althea’s Exlusive Makeup Box

Loading...

LRM EXPORT 41478599337716 20190228 232109945 01 - Simple Makeup With Althea's Exlusive Makeup Box

Simple Makeup With Althea’s Exlusive Makeup Box

Assalamualaikum guys ! Mungkin ini jadi kali pertama utk Lisa share tentang makeup , kebanyakan sebelum ini hanay menulis tentang skincare  . So this artikel kali ni akan jadi cerita spesial laa… lebih spesial lagi sebab Lisa akan buat simple makeup dgn Althea’s Exclusive Makeup BOX .woahh teruja pula dap dip dup ,,, !!

LRM EXPORT 41765699685280 20190228 232557045 01 - Simple Makeup With Althea's Exlusive Makeup Box
ALTHEA EXCLUSIVE MAKEUP BOX
Setiap kali Althea Box sampai mesti buat hati tak sabar ingin tahu apa yg ada didalamnya , so let’s open it ! Isi dlm Althea’s Exclusive Makeup Box ialah …. jeng jeng jeng !
-Concealers @ 4 shades
– Lip Tints @ 4 shades
– Eye Glitters @ 2 shades
– Bunga Citra Lestari X Althea Eyeshadow Palette (celebrity collaboration) @ 8 shades
– Spot Gel to cover acne/spots before makeup!

nampak tak betapa banyaknya barang makeup dlm tu , Dan yeahh i suka semuanya ! since kenal Althea ni memang tak pernah mengecewakan . Korang blh baca artikel-artikel sebelum ni yg Lisa kongsikan dlm blog ini ha . So tak nak cakap banyak la… jom kita tengok satu-satu .

LRM EXPORT 41960686139987 20190228 232912031 01 - Simple Makeup With Althea's Exlusive Makeup Box
EYE PALETTE SUNRISE & MOONRISE BCL X ALTHEA
Althea Eye Palette Sunrise & Moonrise ni hasil kolaborasi antara Bunga Citra Lestari dgn Althea .  Terdapat 8 shades yg korang blh mix and match kan sama ada nak nampak gorgeious , feminim , baik malam ataupun siang hari . Malam mestilah bersinar ibarat sunrise dan ketika malam nampak anggun seperti moonrise . Shades dlm eye pallete ni teriri dr glitter , Shiner dan mate . Wah semua dlm satu ni. Menarik ! 

LRM EXPORT 41912171072675 20190228 232823516 01 - Simple Makeup With Althea's Exlusive Makeup Box
Eye Palette Sunrise & Moonrise BCL x Althea ( 15.5 g)
Harga : RM140 
Oh ya , BCL lebih mesra dipanggilnya , seorang penyanyi dan pelakon yg memang terkenal lagi bukan hanya di Indonesia bahkan di Asia . BCL juga seorang beauty dan fashion icon yg miliki aura feminim stylo dan mestinya cantik ! Mana tahu la kan lepas applykan Eye Pallete Sunrise & Moonrise ni nampak cantik macam dia . Aummm… terperasan pula . HIhihihihi .
LRM EXPORT 41711186949550 20190228 232502532 01 - Simple Makeup With Althea's Exlusive Makeup Box
LIP TINTS WATERCOLOUR CREAM TINT .
Untuk bibir , Lisa lebih suka memilih yg jenis lip tints . Sebab kalau kulit cerah macam Lisa , tidak sesuai dgn lip mate ,, nanti nampak pucat . LIP TINTS WATERCOLOUR CREAM TINT ini long lasting tahan lama juga hidratekan bibir kita . Gabungan antara Hyaluronic dan asic blh mencegah dr bibir kering dan kehlangan kelembapan . Lip Tint ni punyai 4 pilihan warna yg semua memang sesuai la dgn sunrise dan moonrise tadi  iaitu :
1 Plum 

IMG 20190228 153022 433 01 - Simple Makeup With Althea's Exlusive Makeup Box

LRM EXPORT 41542491834593 20190228 232213837 01 - Simple Makeup With Althea's Exlusive Makeup Box

LRM EXPORT 41646484733096 20190228 232357830 01 - Simple Makeup With Althea's Exlusive Makeup Box

LRM EXPORT 41818904175050 20190228 232650249 01 - Simple Makeup With Althea's Exlusive Makeup Box
LRM EXPORT 41869014606052 20190228 232740360 01 - Simple Makeup With Althea's Exlusive Makeup Box
Loading...

Tags: #Althea's #Exlusive #Makeup #Simple

author
Author: 
    Alieff Irfan akui filem separa lucahnya jejaskan maruah guru
    Filem ini telah pun dipadamkan di Youtube dan Facebook Video terbaharu personaliti Youtube
    Vicky Nitinegoro Ditangkap, Polisi: Kalau Gak Terbukti Narkoba Ya Dipulangkan!
    slidegossip.com – Model dan aktor tampan Vicky Nitinegoro kini tengah diamankan di Polda
    Diminta Jadi Ketua Umum Partai, Awkarin: Saya Gak Akan Ditunggangi Pihak Manapun!
    slidegossip.com – Selebgram kondang Awkarin kembali menyita perhatian publik. Setelah sebelumnya ia sempat
    Lucinta Luna Ketahuan Lagi Bernama Asli Muhammad Fatah dan Abash Adalah Wanita Bernama Dian Ayu?
    slidegossip.com – Nama Lucinta Luna sudah lekat dgn imej artis yg tak kenal

    Leave a reply "Simple Makeup With Althea’s Exlusive Makeup Box"