Siapa ada Pipi Tembam?Jom kecilkan

Loading...

Seperti nieyl mungkin muka nieyl memang sesuai berpipi tembam so, tak ada masalah cuma nieyl pernah dengar dikalangan kita yg berbadan kecil sebolehnya tak nak pipi tembam sebabnya bila memiliki pipi tembam mereka merasakan mereka tergolong dlm golongan yg GEMUK..yeke? 
Ada sebilangan jejaka dieorang suka jika wanita mempunyai pipi yg tembam hal ini kerana ianya tanda seorang wanita itu comel,gebu dan manja. so ok apa tembam kan..
tembam 20180316 181317 1 - Siapa ada Pipi Tembam?Jom kecilkan

gambar hiasan : google

Cara mengecilkan pipi yg tembam

  1. Kunyah Chewing Gum – Bukan sahaja mampu memberikan ketenangan dan menghilangkan stress malah ia juga blh membantu mengecilkan pipi yg tembam. Ini kerana apa bila kita mengunyah chewing gum semua otot muka akan bergerak pantas. Selain itu ia dapat membina otot di atas pipi. Jadi, kalau korang rasa nak kecilkan pipi sikit blh la try cara ini.
  2. Senaman Rahang- Senaman bukan sahaja melibatkan badan malah ianya turut melibatkan otot – otot lain juga seperti pipi. Ataupun lebih dikenali sbg YOGA FACE. See muka pun ada yoga okay jangan main-main. Ia bukan sahaja sesuai utk korang kecilkan pipi malah blh menegangkan kulit wajah juga..
  3. Urut Pipi – Teknik urutan pd wajah dipercayai dapat membuang lemak-lemak degil dibahagian Pipi. Wah!Gunakan krim wajah sbg pelincir utk membuat urutan.
  4. Teknik solekan yg betul – Yg ini sangat sesuai kepada mereka yg rajin bermain dgn make up. Kalau nak tahu macam mana teknik dia, korang blh pergi tengok di Youtube ya.
  5. Murahkan Senyuman – Yg ini paling murah dan senang utk di buat. Salah satu cara mudah nak kasi otot pipi kita bergerak. Lagipun senyum tu kan sedekah, senyuman pun blh jadi penawar kedukaan..okay jangan lupa senyum tauu

Loading...

Tags: #kecilkan #Pipi #siapa #TembamJom

author
Author: 
    Kunjungi Korban Gempa di Ambon, Nikita Mirzani Tuai Pujian, Jokowi Malah Kena Sindiran!
    slidegossip.com – Artis sensasional Nikita Mirzani kembali jadi perbincangan publik. Namun kali ini
    Guru ditahan terlibat aktiviti pengganas LTTE
    GURU sebuah sekolah di Banting, Selangor, Ahli Majlis pihak berkuasa tempatan (PBT) negeri
    GPK HEM maut selepas rebah daki gunung
    LELAKI tiba-tiba rebah sebelum disahkan meninggal dunia ketika mendaki Bukit Beruang, Melaka hari
    Bukan Muslim, tapi Penyanyi Ini Langsung Berhenti Latihan Begitu Dengar Suara Adzan!
    slidegossip.com – Boyband asal Korea BTS membuat publik khususnya para penggemarnya terhenyak dgn

    Leave a reply "Siapa ada Pipi Tembam?Jom kecilkan"