Short Film – Dah Solat ?

hqdefault 1083 - Short Film - Dah Solat ?

A sketch about a boy that lies every single people that asked him whether he already performed a prayer or not..

Starring:
Farhan Mazlan
Fikri Latif
Iskandar Rahman
Nurul Azreen

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Film #Short #Solat

author
Author: 
    KEGIATAN TASYA KULIAH DI COLUMBIA UNIVERSITY – Tasya’s Journal #5
    Sesuai request: inilah kegiatan aku sebagai mahasiswa School of International and Public Affairs
    Ustaz Azhar Idrus 2018 – Pemimpin Zalim Pada Rakyat..Dia Untung Didunia Rugi Diakhirat Boh
    Ustaz Azhar Idrus 2018 – Pemimpin Zalim Pada Rakyat..Dia Untung Didunia Rugi Diakhirat
    Viral “Bayi DAJJAL” Telah Dilahirkan | Ustaz Wadi Annuar
    Nota: Bagi yang ingin menyumbang untuk kos pengurusan & operasi bulanan AKS ,
    Indahnya Alunan Merdu Zikir Penenang Hati dan Jiwa Baru
    Ajaibnya Alunan Merdu Zikir Penenang Hati dan Jiwa Baru alunan merdu zikir munajat
    1. author

      FR Gaming2 years ago

      Time ni abg Iskandar Kurus la pulak

      Reply
    2. author

      Lalisa Manoban2 years ago

      5:32 hahahahaha

      Reply
    3. author

      aiman gaming2 years ago

      tipu org mmg lpeas tapi dngn allah mmg kita tak akan terlepas hahahah aku cakap sbb aku mcm tu gak dulu

      Reply
    4. author

      Aziq Aidil2 years ago

      Apa jadi dekat Paan?

      Reply
    5. author

      kasma wati2 years ago

      Tipu dosa Tau! 😤😤😤😤

      Reply
    6. author

      Fa Fa2 years ago

      Laki bg alasan da solat dh..prempuan plk dtg bulan je…dtg bulan tah bpa kali sbulan tu .. alasan2😂

      Reply
    7. author

      Z ack2 years ago

      Ouchhhh sakitnya!! Part last tu

      Reply
    8. author

      Ahmad Zaeim Ibrahim2 years ago

      sapa nama yang pakai baju biru tu part akhir

      Reply
    9. author

      Ahmad Zaeim Ibrahim2 years ago

      lawak la paan terhantuk nape lompat kat situ kan dah terhantuk

      Reply
    10. author

      Eijaa ZieMey2 years ago

      Apa yg jadi last tu sebenarnya?

      Reply
    11. author

      Adliah Halim2 years ago

      Nampak lututlah

      Reply
    12. author

      Fredy Gaming2 years ago

      iskandar mse kurus haha

      Reply
    13. author

      zamakh syari2 years ago

      sakit weh yang last sekali tu.. aduhhhh

      Reply
    14. author

      JoesephUnboxing2 years ago

      5:32 kuat bhai bunyi hahahahha

      Reply
    15. author

      RGT Gaming2 years ago

      Xabis2 dah solat,dah solat,dah solat

      Reply
    16. author

      Izzati Zz2 years ago

      31/1/2018

      Reply
    17. author

      anna Echo2 years ago

      Penipu dia belum solat lagi

      Reply
    18. author

      Nur Khalisah2 years ago

      Oo

      Reply
    19. author

      MUHAMMAD WAZZUDDIN ISLAM BIN JAHIRUL ISLAM -2 years ago

      masa akhir tu menakutkan ada bunyi kentot

      Reply
    20. author

      one piece2 years ago

      Perghhh sakit gila kepala terhantuk mcm tu…bunyi pelahan okay lagi…ni kuat bunyinye

      Reply

    Leave a reply "Short Film – Dah Solat ?"