Sewa Kipas 3D Hologam Semurah RM300 Jer!

untitled poster 35634752 3 - Sewa Kipas 3D Hologam Semurah RM300 Jer!


Hai anda semua..


Pernah tak tengok 3D Hologram kat mana-mana outlet, kedai, event atau majlis pelancaran? Ha tahu tak sekarang teknologi 3D hologram sudah tersedia kat Malaysia. Yes betul.. kini anda blh guna teknologi ni utk menarik lebih ramai pelanggan kenal jenama, produk serta tampil lain dr biasa. 


Kipas 3D Hologram 
Softsupplies Sdn Bhd – syarikat IT antara penyedia perkhidmatan berasaskan digital yg mampu improve jenama perniagaan anda. Tak kisah apa jua jenis business offline atau online. Malah hampir semua kaki tangan syarikat ni terdiri dlm kalangan mereka yg sukakan inovasi terkini sama ada produk atau perkhidmatan. 

cats - Sewa Kipas 3D Hologam Semurah RM300 Jer!


Apa yg menarik tentang kipas 3D hologram ialah anda boleh customize apa jua paparan. Tak kisah lah gambar produk, video, animasi atau logo utk menarik perhatian. BBL sendiri dah tengok demo contoh display 3D ni. Sama spt video bawah ni

Bukan setakat tu je, kipas 3D hologram ni cuma guna kad SD atau sambungan WIFI utk sebarang imej atau video tersiar sepanjang masa. So blh la tukar-tukar ikut kehendak anda. Mudah sangat kerana lebih eye-catching dan membuatkan orang lalu lalang terpaku. Tengok lah 2 3 thn mendatang trend ni akan jadi satu kebiasaan, sebelum tu anda dah start guna bermula sekarang ni.

Oh ya, kipas ni blh gabung jadi sebesar billboard tau. Malah lebih jimat tenaga sebab guna LED sahaja. Tak guna elektrik byk sangat & praktikal utk sebarang advertisement outdoor. Kipas 3D hologram ni water proof tau – sesuai nak letak kawasan luar spt billboard kedai. 

 

Kipas 3D Hologram sesuai sebarang pengiklanan spt
🌟 Kedai
🌟 Pusat beli belah
🌟 Pameran/Exhibitions
🌟 Gimik pelancaran majlis
🌟 Ativiti promosi 
🌟 atau sebarang acara/program 

Baru-baru ni time majlis pelancaran Thn Melawat Malaysia 2020 oleh Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr Mahathir di KLIA pun guna khidmat syarikat Softsupplies Sdn Bhd sbg gimik perasmian. Blh tengok video bawah nie

Kelebihan guna kipas hologram
🌟 Mudah dipasang 
🌟 Diameter kipas 65cm
🌟 Boleh gabung menjadi size display besar
🌟 High resolution hologram display
🌟 Hasil hologram real & menarik perhatian
🌟 Inovasi LED terkini


Pastinya blh menarik orang ramai utk mengetahui lebih lanjut produk/perkhidmatan anda offer. Semestinya pakej harga sewa kipas 3D dr Softsuppliers Sdn Bhd cuma serendah RM300/sehari sahaja. Satu pelaburan berbaloi utk anda pilih. 

Agak korang berapa tinggi kipas ni? Lebih kurang 170 cm lebih je. Incase risau pengunjung terpegang bilah kipas ni, jangan risau ada safety dgn penutup kipas bahagian depan & hadapan. So selamat nak display kan.

cats 1 - Sewa Kipas 3D Hologam Semurah RM300 Jer!
photo 2019 11 22 22 32 52 - Sewa Kipas 3D Hologam Semurah RM300 Jer!

beza tinggi BBL & kipas 3D hologram ni

Ini contoh imej hologram dgn kipas 3D ni. Tak berapa nampak sebab kena capture dgn kemera high speed. Sejujurnya BBL sangat excited tengok gambar floating seolah-olah hidup. Perfect macthing tone warna la

photo 2019 11 22 22 33 43 - Sewa Kipas 3D Hologam Semurah RM300 Jer!
photo 2019 11 22 22 33 50 - Sewa Kipas 3D Hologam Semurah RM300 Jer!

Apa tunggu lg.. bukan company besar je blh pasang kipas 3D hologram ni malah pemilik business SME pun sesuai dan blh guna teknologi trend terbaru ni utk kembangkan perniagaan anda. 

Nak booking sewa blh contact number Softsupplies Sdn Bhd kat bawah

No telefon : 012-7234383
Website : www.softsupplies.com.my
Facebook : www.facebook.com/hologramfanmalaysia
Loading...

Tags: #Hologam #kipas #RM300.. #Semurah #Sewa

author
Author: 
    5 Artis Ini Pernah Lakukan Hal Jorok? No 3 Pipis di Westafel, No 5 BAB di Celana Saat Konser!
    slidegossip.com – Artis itu juga manusia loh. Sama seperti yg lain, mereka juga
    Husnul Khatimah? 3 Artis Indonesia Ini Meninggal Usai Shalat, No 3 Masih Pakai Mukena!
    slidegossip.com – Jodoh, rezeki sehinggal ajal adalah rahasia Yg Maha Kuasa. Tak ada
    3 Artis Terkenal Indonesia Ini Mati Meninggalkan Hutang, No 3 Ketakutan dan Bunuh Diri?
    slidegossip.com – Umur manusia memang sudah ditentukan oleh yg Maha Kuasa. Tuhan bisa
    Muat Turun Koleksi Buku Program, Buku Laporan Minit, Teks Pengacara Majlis Mesyuarat Agong PIBG
    Berikut kami kongsikan hampir 30 rekaan Buku Program Mesyuarat Agong PIBG, Buku Laporan

    Comments are closed.