Serum WLS – 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka

Loading...

untitled poster 35634752 1 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


Bila jarang jumpa kawan-kawan lama, soalan favourite selalu kena jawab “macam mana ko jaga muka? maintain je kulit muda..” ha faham sangat bila dah makin berusia ni makin risau muka naik garis halus, tak anjal & naik jerawat kan.

Rahsianya.. jeng jeng BBL guna serum WLS Multi Expert Regenerate setiap hari. Sejak guna dr hari pertama sampai sekarang ni memang sesuai kulit muka saya. Sebotol serum ni ada 13 jenis ramuan aktif yg sangat bagus merawat, menjaga & melembap wajah. Tak kisah lelaki atau perempuan. Contoh BBL memang everyday expose matahari sebab bawa motor pergi balik kerja. No wonder la kulit muka lately cepat sunburn & jadi gelap. Nasib baik tiap malam memang tak pernah miss sapu serum WLS sebelum tidur. At least blh repair sel kulit serta bg nutrisi supaya kekal berseri.

photo 2019 12 03 16 00 08 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


Kenapa Guna WLS?
First sebab ia Multi Expert Regenerate Serum. Cepat meresap, pantas cerahkan muka & blh boost kolagen kulit terutama bila umur makin meningkat naik. 

Fungsi Utama Serum WLS
 Anti radang
 Menghidratkan kulit
 Mencerah wajah
 Melembut kulit
 Merawat kulit 
 Menganjal kulit
 Anti penuaan
 Membaiki sel kulit 
 Memutih wajah
 Meremajakan kulit

photo 2019 12 03 16 00 12 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


Serum muka WLS ni sangat popular luar Malaysia terutama negara Asia. Ramai penduduk negara Indonesia & Kemboja guna produk ni sbg ajen menjaga kulit muka. Setahu BBL biasanya orang Kemboja kalu satu item kecantikan sesuai dgn kulit muka dorang, mostly akan setia guna berbulan-bulan lamanya. Malah serum ni bakal menembusi pasaran Singapura tak lama lg. Dlm Malaysia mungkin tak ramai orang tahu benefit selepas guna serum ni. Ha sebab tu BBL nak share dgn anda.

Dalam setiap botol WLS ni ada 13 kandungan aktif dr bahan semulajadi. Paling magik mestilah gabungan 2 sumber rahsia – Tripeptide 38 & Trehalose yg sangat bagus merawat kulit muka terutama mereka yg ada masalah sekitar wajah. 

Palmitoyl tripeptide 38 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka

1. Tripetide – 38
Anti-oxidation, anti-penuaan, menghalang kedutan & warna kulit sekata. Tripetide – 38 atau biasanya orang kenal sbg polypeptide. Ia molekul protein yg hidup dlm tubuh kita. Selepas proses hydrolysis, molekul ni bertukar menjadi size kecil supaya lebih senang serap dlm kulit muka. Sebab tu bila sapu pd muka, cepat kering & tak berminyak langsung.

c4ra03678f f1 hi res - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


2. Trehalose 
Mencerah, merawat, memutih & menganjal kulit muka. Trehalose fungsinya utk melembap kulit wajah. Sesuai dgn kompesisi Natural Moisturizing Factor (NMF) yg ada dlm kulit. Elok juga sbg pelindung UV matahari tau. 

sodium hyaluronate 500x500 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


3. Sodium Hyaluronate
Sebagai ejen melembapkan & regenerate sell dlman kulit wajah. Malah bertindak aktif mencerah, memutih, anti-penuaan serta anti kedutan halus. Biasanya digunakan dlm rawatan injection klinikal utk proses awet muda.

Small Sugar Cube Product Line cubic sugar.jpg 350x350 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


4. Saccharide Isomerate

Mengekalkan kelembapan kulit bg tempoh masa lama, mencerah, anti radang & menyegarkan texture muka. Sangat membantu memberi kesegaran kulit terutama kawasan muka sehingga 72 jam. Terbukti berkesan terutama mereka yg ada masalah kulit cepat kering

in5 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


5. Caesalpinia Spinosa Gum
Terkenal dlm memperlahan proses penuaan & menganjal kulit wajah. Pokok ni berasal dr Peru & Bolivia di Selatan Amerika. Berbuah dr bln April sehingga Disember setiap thn. Penduduk tempatan byk menggunakan buah ini sbg rawatan anti penuaan serta menjaga kulit muka sentiasa tegang.

buy grapefruit - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


6. Ekstrak Grapefruit 

Anti oksidan kerana dlm grapefruit ada kandugan vital yg blh menolong meremajakan wajah & menyerikan muka. 

s l800 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


7. Ekstrak Soya
Berkesan mencerah, melembap & menjaga awet muka. Tak hairan kacang soya sangat terkenal dlm perubatan penjagaan kulit wajah terutama dpt membantu membaiki sel kulit yg terdedah kepada sinaran uv matahari berlebihan.

pure argan oil in bulk.jpg 350x350 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


8. Ekstrak Cell Argan
Juga anti penuaan, kaya vitamin E & anti oksidan. Khasiat semulajadi dlm minyak argan blh membaiki sel kulit terutama selepas terdedah pencemaran ekstrem di luar. Malah blh dikatakan sesuai dgn semua jenis kulit muka.

product 26636 20171208 142717 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


9. Ekstrak Saxifraga Sarmentosa

Tumbuhan ni sangat membantu merawat masalah anti radang & kulit bermasalah. Malah berkesan merawat kulit muka sunburn, luka, lebam, regangan kulit, kedutan, ekzema & parut jerawat. Biasanya pokok ni subur di negara China, Jepun & Korea.

rare climber plant ORANGE KIWI Silver Vine Actinidia  1 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


10. Actinidia Polygama
Berkesan mencerahkan & memutihkan kulit. Buah ni lebih kurang mcm kiwi. Antara khasiatnya blh melembutkan muka,menghalang melamin serta memberi pelindungan anti oksidan. 

original 321457910 x800 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka

11. Plant Actives
Anti radang, meremajakan kulit, menjaga kesegaran muka. Kandugan semulajadi dlm setiap tumbuhan sering kali menjadi sumber utama produk penjagaan muka. Terutama bg mereka yg mahu produk dr sumber alam semulajadi.

d panthenol 500x500 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka

12. Panthenol
Biasanya diguna merawat masalah kulit mengelupas. beri kelembapan pd kulit serta perlindungan akibat kesan sampingan penggunaan pencuci muka berlebihan

common chicory root cichorium intybus radix helps to cleanse strengthen body normalize heart blood vessels crude 159023865 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


13. Ekstrak Cichorium Intybus Root

Anti penuaan. Semasa proses penuaan, kulit manusia mungkin mengalami beberapa kesan awal spt cepat kering. Oleh itu, bahan ini blh membantu menghalang penuaan terjadi lebih cepat

Serum ni sesuai utk kulit sensetif, berminyak, kering atau kulit combine. mcm BBL jenis kulit muka cepat berminyak. Certain orang ada dua-dua jenis masalah kulit kering (pipi) & berminyak (dahi, hidung, dagu) – so kira combine.

Satu lg serum WLS ni border less – sesuai utk kulit penduduk negara tropika atau 4 musim. Even owner produk sendiri terkejut bila ada customer sapu serum ni sewaktu bercuti ke negara Eropah. Kiranya tahan cuaca sejuk, berangin, panas & hujan. Hebat la 

cats - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka
baru habis sebotol..kena repeat beli satu lg ni

Cara Guna Serum WSL
Setiap hari selepas cuci muka, sapu sedikit serum pd wajah & urut secara lembut biar meresap dlm kulit. Guna dua kali sehari – pagi & malam 

Seeloknya anda cuci muka dulu, pakai toner & baru sapu serum sebelum make up. Blh nampak kesan perubahan dlm tempoh 3 bln selepas guna. 

photo 2019 12 03 16 00 22 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka
photo 2019 12 03 16 00 02 - Serum WLS - 3 Combo Mencerah, Melembap & Anti Penuaan Kulit Muka


Harga Serum
RM 288 sebotol tahan 45 hari

Welleisure Sdn Bhd
15 Jalan Equine 1G, Pusat Komersial Equine
Taman Equine, 43300 Seri Kembangan, Selangor
Num Telefon : 03-89583416
Facebook : Facebook.com/wlsskinexpert

Jangan lupa dptkan satu hari ini ya kerana anda juga deserve a good product
Loading...

Tags: #ANTI #Combo #Kulit #Melembap #Mencerah #Muka #Penuaan #Serum

author
Author: 
    6 Artis Indonesia Ini Punya Anak Sebelum Nikah, No 2 Diisukan Gay, No 4 Hamil Duluan!
    slidegossip.com – Popularitas yg diraih seorang artis turut membawa rasa penasaran publik soal
    Demo Ormas Tolak DWP Bubarkan Diri Karena Suara Speaker Kalah Keras!
    slidegossip.com – Penyelenggaraan acara Djakarta Warehouse Project (DWP) yg dihadiri byk artis dan
    Trio Ikan Asin Dipenjara, Kumalasari Makin Populer! Mbak You: 2020 Dia Akan Jatuh!
    slidegossip.com – Tak bisa dipungkiri, gara-gara kasus video ikan asin, nama Barbie Kumalasari
    Tiga muka surat pelajaran tulisan Jawi jadi pertikaian Dong Zong didedahkan
    Sejak Julai, pengkritik bertegas membantah rancangan kerajaan utk memperkenalkan tiga halaman pelajaran tulisan

    Comments are closed.