#SeleraBajetPenang Mee Goreng Bangkok Lane

hqdefault 1639 - #SeleraBajetPenang Mee Goreng Bangkok Lane

Dengan bajet 20 ringgit, Luqman Hafidz akan bawak anda bersarapan, makan tengah hari dan makan malam di Pulau Pinang. Menu-menu yang best dan paling penting kena dengan bajet!

Untuk menonton episod penuh, jangan lupa untuk subscribe saluran 111, HyppInspirasi HD, Hypp TV!

Cari kami di media sosial untuk info yang menarik dan terbaru;
Facebook: facebook.com/hyppinspirasi
Instagram: instagram.com/hyppinspirasi
Twitter: twitter.com/hyppinspirasi

——-
Produced by Homegrown Productions

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: ##SeleraBajetPenang #Bangkok #GORENG #Lane

author
Author: 
    MEE GORENG UDANG KERING
    My take on Spicy Shrimp Fried Noodles. Mee Goreng Udang Kering. If you
    EXTREM !! CARA ORANG INI MENANGKAP, MEMASAK, DAN MEMAKAN BUAYA
    EXTREM !! CARA ORANG INI MENANGKAP, MEMASAK, DAN MEMAKAN BUAYA Rating video: /5
    Mini Tuna Pizza – Resepi Dough Gebu & Senang
    FULL RECIPE: http://www.gulasage.com/soul-meal/mini-tuna-pizza-recipe-resepi-pizza-mini-tuna Facebook: https://www.facebook.com/gulasage/ Website: http://www.gulasage.com/ Instagram: https://www.instagram.com/gulasage/ Email: gulasage@outlook.com Rating video:
    1. author

      sakaki 81083 years ago

      Xtau gpo mu ni Jadi host

      Reply
    2. author

      Azrul Munin3 years ago

      Hye fucker semua..

      Reply
    3. author

      fatshady 923 years ago

      Kita makan sama sama kita kenyang sama sama

      Reply
    4. author

      fatshady 923 years ago

      Luqman hafiz yg terbaikkkk

      Reply
    5. author

      NT SONGKOKTINGGI3 years ago

      sat..sat mee goreng berlemak, campur dengan kentang lagi lagi berlemak..ko makan mee goreng ker atau makan nasi lemak masak kentang lemak…mee goreng berminyak aku faham la dol aduuhh..ubi kentang dalam mee tu pun direbus..mana datang lemak aduuhhhh..walau rancangan makan jer pun ..bukan boleh suka suka cakap..kena faham dan tahu apa cakap..kalau tak org kata anda BODOH…sebab tu agaknya orang dok tanya MANA FENDI!!! sindiran la tu pada penerbit..hahahahaha

      Reply
    6. author

      zul Yan3 years ago

      mna Fendi ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

      Reply
    7. author

      NORAZAMIR AMIN3 years ago

      Boleh try

      Reply
    8. author

      Nanihjb Nanihjb3 years ago

      Bangkok lane .nu Di mana adoooiii sedap nya jee goreng

      Reply
    9. author

      Abu Omar3 years ago

      review dia baik..cuma terlampau panjang & berulang-ulang..3 minit cukup la

      Reply
    10. author

      Samsung 53 years ago

      mana fendi..fendi mana..mana fendi heheh

      Reply
    11. author

      azizul firdaus3 years ago

      Boooo xbest host baru. fendi jgak best. bring me back fendii

      Reply
    12. author

      She Syilah3 years ago

      , bg laa dia peluang , klu tak suka jgn tgok , kn senang , setiap org berbeza2 , ade cara tsendiri , klu dia dah mcm tu , dah buat sehabis baik , kte terima jelaa , sana sini aku tgok sebut FENDI FENDI , klu korg nak sgt fendi , korg buatlaa rancangan sndri dgn fendi , hbs ctee , TAK SUKA TAK PAYAH TGOK , ok ~

      Reply
    13. author

      rocket pixel3 years ago

      sedappp

      Reply
    14. author

      Haq kinG3 years ago

      Ko nak apo laeeiii, ko makan jo lah

      Reply
    15. author

      Encik Zackir3 years ago

      lynkan ja la…tp hos baru ni xleh lwn fendi lg sbb fendi lg natural mgkn sbb fendi ni pandai memasak..hrp luqman ni buat byk homework psl mknn ni utk improve

      Reply
    16. author

      afiq ersyad3 years ago

      patot order makan dekat kedai mamu seberang jalan.. bole makan roti bakar arang syurrr!!!

      Reply
    17. author

      Grovy Grovy3 years ago

      lol…. fendi is the best… kalau tak lawak cam fendi… baik tengok vitdaily..

      Reply
    18. author

      Yeop HAQ3 years ago

      Ola bola laa sngat..

      Reply
    19. author

      minyak bum rimau3 years ago

      fendi……………………………………………………………..

      Reply
    20. author

      Sariza Salim3 years ago

      Lantak dia lh nk ikut skrip ka ikut ckp bapak dia ka..yg bebal sngt apa pasal..tngok dh lh..byk ckp plak..xmau tngok sudah..gi mmpos

      Reply

    Leave a reply "#SeleraBajetPenang Mee Goreng Bangkok Lane"