#SeleraBajetPenang Mee Goreng Bangkok Lane

hqdefault 1639 - #SeleraBajetPenang Mee Goreng Bangkok Lane

Dengan bajet 20 ringgit, Luqman Hafidz akan bawak anda bersarapan, makan tengah hari dan makan malam di Pulau Pinang. Menu-menu yang best dan paling penting kena dengan bajet!

Untuk menonton episod penuh, jangan lupa untuk subscribe saluran 111, HyppInspirasi HD, Hypp TV!

Cari kami di media sosial untuk info yang menarik dan terbaru;
Facebook: facebook.com/hyppinspirasi
Instagram: instagram.com/hyppinspirasi
Twitter: twitter.com/hyppinspirasi

——-
Produced by Homegrown Productions

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: ##SeleraBajetPenang #Bangkok #GORENG #Lane

author
Author: 
    Resepi Puding Milo Oreo
    Ade yg Kate Puding Oreo Milo ni tengah viral skg. Betul ke? Rasenye
    RESEP TTEOKBOKKI – Rice cake – Gochujang
    Hai guys kali ini sy mo share resep Tteokbokki (spicy Korean Food) salah
    Nasi Goreng, Indonesian Fried Rice Recipe
    Nasi Goreng is just an exotic name for Fried Rice…so we hear! But
    Resepi Sagu Gula Melaka
    Atas permintaan ramai yg suruh akak buat semula sagu gula melaka.. ni khas
    1. author

      sakaki 81082 years ago

      Xtau gpo mu ni Jadi host

      Reply
    2. author

      Azrul Munin2 years ago

      Hye fucker semua..

      Reply
    3. author

      fatshady 922 years ago

      Kita makan sama sama kita kenyang sama sama

      Reply
    4. author

      fatshady 922 years ago

      Luqman hafiz yg terbaikkkk

      Reply
    5. author

      NT SONGKOKTINGGI2 years ago

      sat..sat mee goreng berlemak, campur dengan kentang lagi lagi berlemak..ko makan mee goreng ker atau makan nasi lemak masak kentang lemak…mee goreng berminyak aku faham la dol aduuhh..ubi kentang dalam mee tu pun direbus..mana datang lemak aduuhhhh..walau rancangan makan jer pun ..bukan boleh suka suka cakap..kena faham dan tahu apa cakap..kalau tak org kata anda BODOH…sebab tu agaknya orang dok tanya MANA FENDI!!! sindiran la tu pada penerbit..hahahahaha

      Reply
    6. author

      zul Yan2 years ago

      mna Fendi 😀😀😀😀

      Reply
    7. author

      NORAZAMIR AMIN2 years ago

      Boleh try

      Reply
    8. author

      Nanihjb Nanihjb2 years ago

      Bangkok lane .nu Di mana adoooiii sedap nya jee goreng

      Reply
    9. author

      Abu Omar2 years ago

      review dia baik..cuma terlampau panjang & berulang-ulang..3 minit cukup la

      Reply
    10. author

      Samsung 52 years ago

      mana fendi..fendi mana..mana fendi heheh

      Reply
    11. author

      azizul firdaus2 years ago

      Boooo xbest host baru. fendi jgak best. bring me back fendii

      Reply
    12. author

      She Syilah2 years ago

      , bg laa dia peluang , klu tak suka jgn tgok , kn senang , setiap org berbeza2 , ade cara tsendiri , klu dia dah mcm tu , dah buat sehabis baik , kte terima jelaa , sana sini aku tgok sebut FENDI FENDI , klu korg nak sgt fendi , korg buatlaa rancangan sndri dgn fendi , hbs ctee , TAK SUKA TAK PAYAH TGOK , ok ~

      Reply
    13. author

      rocket pixel2 years ago

      sedappp

      Reply
    14. author

      Haq kinG2 years ago

      Ko nak apo laeeiii, ko makan jo lah

      Reply
    15. author

      Encik Zackir2 years ago

      lynkan ja la…tp hos baru ni xleh lwn fendi lg sbb fendi lg natural mgkn sbb fendi ni pandai memasak..hrp luqman ni buat byk homework psl mknn ni utk improve

      Reply
    16. author

      afiq ersyad2 years ago

      patot order makan dekat kedai mamu seberang jalan.. bole makan roti bakar arang syurrr!!!

      Reply
    17. author

      Grovy Grovy2 years ago

      lol…. fendi is the best… kalau tak lawak cam fendi… baik tengok vitdaily..

      Reply
    18. author

      Yeop HAQ2 years ago

      Ola bola laa sngat..

      Reply
    19. author

      minyak bum rimau2 years ago

      fendi……………………………………………………………..

      Reply
    20. author

      Sariza Salim2 years ago

      Lantak dia lh nk ikut skrip ka ikut ckp bapak dia ka..yg bebal sngt apa pasal..tngok dh lh..byk ckp plak..xmau tngok sudah..gi mmpos

      Reply

    Leave a reply "#SeleraBajetPenang Mee Goreng Bangkok Lane"