Saman ibu paksa ustazah merangkak keliling kelas!

mfs 1 - Saman ibu paksa ustazah merangkak keliling kelas!

Ini biadab. Sangat!

Seorang ibu dipercayai ke sekolah anaknya dan memaksa ustazah merangkak dan merakam video ustazah itu merangkak kemudian menularkan dgn niat memalukan.

Konon dia telah menang. Konon dia berjaya melindungi anak dia. Konon dia berjaya membalas dendam kerana anak dia disuruh merangkak sehari sebelum itu.

Biadab gila!

Perangai mcm ini, datang dgn niat buruk kepada ustazah yg mengajar ilmu agama. Memaksa ustazah tu merangkak sambil merakam dan memperlekehkan.

Kau tak suka anak didenda tak payah hantar anak ke sekolah la mak cik. Kau ajar sendiri. Masalahnya kau pun tak pandai nak ajar anak, orang tolong ajar bukan nak berterima kasih, tapi datang nak memalukan pula.

Ustazah tu agaknya panik dan ketakutan. Main ikut sahaja kehendak mak cik hiblis ni. Eh, panas betul hati aku tengok video ni.

Betapa orang tak ada akal datang merendah-rendahkan seorang ustazah yg mengajar mengenal kalam Tuhan. Diperlekeh dan dihina sebegini rupa.

Siapa tahu kes kat mana? Dan tolong mana-mana peguam wakilkan ustazah ini saman malu dan segala jenis saman yg blh dikaitkan agar pelaku yg biadab ini dikenakan tindakan yg paling berat.

Jika ustazah tersebut tak mampu nak bayar kos guaman, aku sudi support. Kes guru/ustazah yg dihina begini secara terbuka tidak blh lagi dibiarkan berleluasa.

Ini satu penghinaan yg amat pd adab menuntut ilmu!

P/s : Siapa tahu kes di mana dan kenal ustazah ini, bgtahu beliau saya akan menyokong penuh beliau. Jika perlukan bantuan kos guaman, saya rela keluarkan duit simpanan saya utk bantu beliau.

Penghinaan sebegini terlalu aib utk beliau dan beliau harus mengambil tindakan. Tolong sampaikan pesan saya ini kepada yg mengenali beliau.

#MFSLoading...

Tags: #Kelas #Keliling. #merangkak #Paksa #Saman #Ustazah

author
Author: 
  COVID-19: CUEPACS mohon penangguhan bayaran LPPSA
  KUALA LUMPUR: Kerajaan diminta menangguhkan sementara pembayaran balik pinjaman perumahan Penjawat Awam yg
  4 Gaya Bercinta Favorit Artis Cantik Indonesia, No 3 Pakai Mainan, No 4 Suka Jumpalitan!
  slidegossip.com – Setiap orang dewasa yg telah menikah, sudah selayaknya memiliki hasrat bercinta,
  Sering Pamer Kekayaan, Giliran Didatangi Orang Pinjam Uang, Nikita Mirzani Malah Ngamuk!
  slidegossip.com – Nikita Mirzani dikenal sbg salah satu artis yg sering pamer harta
  Aktor Ini Meninggal Mendadak di Usia 16 Thn! Keluarga Kecewa Tak Blh Peluk Jenazah!
  slidegossip.com – Kabar duka kembali datang dr dunia hiburan. Aktor tampan Logan Williams

  Comments are closed.