SAFI FAIR BEAUTY BARU DENGAN 8 MANFAAT KECANTIKAN

SAFI FAIR BEAUTY BARU REVIEW

SAFI FAIR BEAUTY 

“Yakin, Cerah, dan Ceria dengan 8 Manfaat Kecantikan SAFI Fair Beauty!”

Tidak yakin ketika menghadiri temuduga?

Selalu menggunakan aplikasi “filter” sebelum memuat naik gambar

di media sosial?
Dah pakai baju cantik- cantik pun si dia tak perasan? 🙁

Jangan risau…. SAFI FAIR BEAUTY jer lah!

SAFI FAIR BEAUTY BARU DENGAN 8 MANFAAT KECANTIKAN


Kebanyakan gadis mementingkan tanggapan pertama ataupun “first impression” tidak kiralah ketika menghadiri sesi temuduga, hujung minggu dgn sahabat lama, ataupun temujanji pertama bersama si dia. Masalah kulit wajah yg kusam serta tona yg tidak sekata akan menurunkan keyakinan diri. Hakikatnya, rungutan tentang masalah sebegini bukanlah sesuatu yg baru.

Tabiat pemakanan yg tidak sihat, tekanan, kualiti tidur yg merosot, dehidrasi serta kotoran dan habuk akibat pencemaran merupakan faktor-faktor utama kulit wajah rosak bagi kebanyakan individu di Malaysia. Memahami aspirasi setiap gadis utk tampil cerah dan yakin, SAFI– jenama penjagaan wajah Halal No1 di Malaysia, serta jenama penjagaan diri terbesar di dunia kini tampil memberikan nafas segar terhadap rangkaian pencerah- SAFI FAIR BEAUTY sbg penyelesaian terhadap kebimbangan para gadis. SAFI menggenggam utuh falsafah bahawa setiap gadis berhak memiliki kulit wajah yg cantik dan berseri tanpa perlu bimbang kerana setiap masalah kulit wajah wanita, SAFI selesaikan.

SAFI FAIR BEAUTY BARU 2018

Kelahiran semula SAFI FAIR BEAUTY bukan sahaja pd rekaannya yg lebih manis dan menawan, malah rumusannya juga didatangkan dgn teknologi BIO.Fairness yg diperkaya dgn ekstrak organik limau gedang. Sbg pelengkap kepada ruti penjagaan wajah, SAFI FAIR BEAUTY turut memperkenalkan produk terbarunya Krim BB Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY.

Teknologi BIO.Fairness merupakan kombinasi ekstrak semulajadi dgn manfaat pencerah yg bertindak utk menyamaratakan tona kulit, serta mengurangkan pigmentasi berlebihan dan tanda penuan. Pendedahan kulit wajah kepada sinaran UV yg tinggi serta pencemaran udara akan menyumbang kepada masalah kulit kusam dan tidak bermaya. Dgn penggunaan SAFI FAIR BEAUTY, kulit akan kekal lembut dan terlindung dr sinaran UV berbahaya. Serlahkan kecantikan wajahmu di bawah pancaran suria dan katakan selamat tinggal kepada sinaran UV!

Diperkaya dgn multivitamin seperti vitamin B3, CE, E, B5 & B6, gabungan vitamin ini menjadikan SAFI FAIR BEAUTY sbg ejen pencerah, pelembap, dan pelindung dr sebarang kerosakan yg berpunca dr radikal bebas.

Sebagai tambahan kepada teknologi BIO.Fairness, SAFI FAIR BEAUTY turut menggabungkan ekstrak organik limau gedang kedalam formulasi baharunya. Adunan ekstrak organik limau gedang yg segar sangat bermanfaat dlm pembinaan semula struktur kulit melalui penghasilan kolagen dan mencerahkan kulit wajah secara semulajadi. Setiap bilasan pd kulit wajah menjadikan tekstur kulit semakin halus seakan remaja!

SAFI FAIR BEAUTY yg baharu, kini dilengkapi dgn teknologi BIO.Fairness bertindak utk:

  •          Mencerahkan kulit
  •          Menyamaratakan tona kulit
  •          Kulit berseri merah jambu
  •          Mengawal pengeluaran minyak berlebihan
  •         Memberi perlindungan UV
  •          Melembutkan dan menghaluskan kulit
  •          

    Melicinkan kulit
  •          Melembapkan kulit tanpa meninggalkan rasa lekit


safiBfairBbeautyBbaruB2018Breview - SAFI FAIR BEAUTY BARU DENGAN 8 MANFAAT KECANTIKAN


“3 beradik” penyeri wajah, pelengkap hari!



Pembersih Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY


Pembersih Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY
Dia si ayu penuh keyakinan


Yang sulung penuh ayu, dialah Pembersih Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY. Langkah pertama utk keyakinan dirimu. Setiap bilasan membersih dgn mendalam agar kulit lebih lembut, halus dan cerah berseri. 

Pembersih Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY
CARA PENGGUNAAN : 

basahkan muka dan ambil sedikit pembersih pencerah wajah safi fair beauty ditelapak tangan , ratakan dimuka dan urut perlahan . Kemudian bilas dgn air bersih . 

Krim Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY. 


Krim Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY.
Dia si cantik penuh kemanisan

Yang tengah si cantik manis, dialah Krim Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY. Langkah kedua utk kekal cerah sepanjang harimu. Setiap olesan pd kulit muka memberikan tona kulit wajah merah jambu agar kelihatan lebih manis dan segar pd bila-bila masa. 


Krim Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY.
CARA PENGGUNAAN : oleskan pd wajah secara rata setelah mencuci muka dgn Pembersih Pencerah Wajah Safi Fair Beauty . 

Krim BB Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY


Krim BB Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY

Dia si comel penuh keceriaan

Yang bongsu comel dan ceria, dialah Krim BB Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY. Langkah ketiga melengkapi rutin kecantikanmu. Menggunakan rumusan yg sama dgn produk rangkaian SAFI FAIR BEAUTY yg lain, krim BB ini ditambah dgn pelembap berganda serta ejen pencerah yg berfungsi sbg asas solekan. Bersolek ataupun tidak, setiap sapuan mampu menutup cela, dan memberikan seri tanpa kilap (matte finising).



Krim BB Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY
CARA PENGGUNAAN : Langkah terakhir , ambil secalit pd jari dan kemudian ratakan di seluruh wajah . Dipakai selepas olesan Krim Pencerah Wajah Safi Fair Beauty . 


SAFI FAIR BEAUTY hadir dlm reka bentuk lebih comel sesuai dgn citarasa gadis manis yg gemarkan sesuatu yg ringkas dan praktikal. Produk Pembersih Wajah kini tampil ayu dgn kemasan ungu lembut manakala Krim Pencerah Wajah pula hadir dgn rona kemanisan merah jambu. Sbg pengenalan kepada kelahiran baharu SAFI FAIR BEAUTY,  Krim BB Pencerah Wajah melengkapkan rutin kecantikan si gadis dgn kehadiran reka bentuk berwarna kuning cerah yg penuh dgn keceriaan namun masih mengekalkan sisi kelembutannya. Setiap produk juga dihiasi kuntuman bunga putih yg menjadi tafsiran kepada slogan SAFI– “Selamat dan Suci”. Yg paling menarik, harganya kekal sama!



LRM EXPORT 126741862923038 20181002 134250780 - SAFI FAIR BEAUTY BARU DENGAN 8 MANFAAT KECANTIKAN

Berikan kulit wajah anda 8 manfaat melalui penggunaan rangkaian SAFI FAIR BEAUTY berikut:

1.            SAFI Fair Beauty Facial Cleanser

Saiz pek: 50g/100g

Harga: RM5.75/10.20 (0% GST)

2.            SAFI Fair Beauty Fairness Cream

Saiz pek: 50g/80g

Harga: RM8.15/11.45 (0% GST)

3.            SAFI Fair Beauty BB Cream

Saiz pek: 40g

Harga: RM8.15 (0% GST)

4.            SAFI Fair Beauty  Set (Fairness Cream + Facial Cleanser)

Saiz Pek: Gift Set

Harga: RM10.90 (0% GST)


Mengapa perlu risau lagi?… SAFI FAIR BEAUTY jer lah!

Produk ini blh didapati di seluruh negara termasuk pasaraya utama dan pasaraya hyper. Untuk maklumat lanjut berkenaan jenama SAFI sila layari laman
Facebook SAFI www.facebook.com/SAFI.MY
Instagram SAFI @safimalaysia, 
laman Youtube SAFI di www.youtube.com/safimalaysia

SAFI FAIR BEAUTY BARU – Review : 

Sebenarnya Lisa dah terima awal bulan September dan Lisa join cabaran 31 hari dgn SAFI FAIR BEAUTY . So far memang ok dan tiada tanda-tanda jerawat , ruam atau pengelupasan . Nah korang yg suka pakai BB cream dan taknak nampak berminyak korang blh try SAFI FAIR BEAUTY yg baru ni ha sebab Krim BB Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY tidak berminyak dan mate di wajah. Jom sahut cabaran ini . 😉 

Loading...

Tags: #Baru #BEAUTY #Dengan #FAIR #KECANTIKAN #Manfaat #SAFI

author
Author: 
    Rock Bro! Full Movie
    Rock Bro! merupakan sebuah filem arahan Mamat Khalid yg dibintangi oleh Khir Rahman, Soffi Jikan, Pekin Ibrahim dan Azmi
    Ini Yg Dijumpai Apabila Operasi Menangkap Pemungut Derma Di Sebuah Pasar Malam, Sungguh Memilukan dan Memalukan
    Ini Yg Dijumpai Apabila Operasi Menangkap Pemungut Derma Di Sebuah Pasar Malam, Sungguh
    Biodata Penuh Siti Saleha Pelakon Wanita Malaysia
    Biodata Penuh  Siti Saleha Pelakon Wanita Malaysia | Siti Saleha Mohd Baharom (lahir 14 Mac
    Viral – Ribuan serangga ‘menyer4ng’ Kota Mekah
    Viral – Ribuan serangga ‘menyer4ng’ Kota Mekah | Seranngan ribuan serangga di kota

    Leave a reply "SAFI FAIR BEAUTY BARU DENGAN 8 MANFAAT KECANTIKAN"