REVIEW Ralph Breaks The Internet

Loading...

REVIEW Ralph Breaks The Internet

REVIEW Ralph Breaks The Internet 

Assalamualaikum , Dah tengok Ralph Breaks The Internet ? Malam tadi Lisa baru berkesempatan tengok dgn budak-budak . Awalnya nak tengok movie lain , tapi sebab bawa budak .. last minit tukar ke movie RALPH Break The Internet . Tak pela , malam nanti blh tengok lagi movie yg satu tu . Hahaha.. dlm hati , SIS REDHOO wakkkkk ! Kali ini Lisa akan sedikit kongsikan  REVIEW Ralph Breaks The Internet  

SINOPSIS Ralph Breaks The Internet 

Kisah 2 orang sahabat , watak dlm semua video permainan iaitu Ralph , watak lelaki jahat dlm video game dan juga rakannya , Vanellope von Schweetz yang harus membahayakan diri melakukan perjalanan ke dunia internet utk mencari alat ganti steering demi menyelamatkan permainan “Sugar Rush “ .  Dlm perjalanan itu . Ralph bergantung pd warga internet , nasib baik la nitizen dlm internet tu tolong ralph cara mendapatkan wang utk beli steering permainan game sugar rush tadi, termasuk seorang usahawan bernama Yesss, yg merupakan algoritma kepala dan hati dan jiwa laman pembuatan trend BuzzzTube .

SnapseedB252822529 - REVIEW Ralph Breaks The Internet

REVIEW LISA

Memang Lisa tak pernah tengok cerita ini sebelum ni , jadi mungkin agak sedikit lost di awal movie .  Masuk lambat pula tu hahahaha.. Tapi semakin lama semakin seronok lak tengoknya . Sampai ada bahagian scene movie tu lisa menangis , Aik.. kartun pun menangis ? Nak tahu lebih korang kena tengok sendiri la cerita ni . Movie Ralph Breaks The Internet ni memang bagus utk budak , secara pendek cerita… mengenai persahabatan dua watak .Sahabat yg baik , dia akan melepaskan kepergian sahabatnya jika mungkin itu dapat membahagiakan kawannya tu . Kena ada redha disitu dan nanti lama-lama akan terbiasa dan tak bersedih lagi .   Aku happy jika nampak kau pon happy.
( lebih senang nak ungkapkan ) hahahaha. 

Korang jangan lupa tengok di pawagam terdekat ye.. bawa anak-anak sekali… wuu siapkan tisu tau. termenangis di panggung kang..

Loading...

Tags: #Breaks #INTERNET #Ralph #Review

author
Author: 
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari ni…..
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari @galeriariani ni..
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit

    Leave a reply "REVIEW Ralph Breaks The Internet"