REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA

20181125 104527 1 - REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA

MILK PEEL CREAM MASK

Assalamualaikum ! Yuhuu.. finally Althea keluarkan produk baru iaitu Milk Peel Cream Mask , Topeng muka mengandungi susu  utk kulit yg segar . Mask sejenis cream, yg akan berubah jadi foam / bubble ketika kita sapukan di wajah . Mesti korang tertanya-tanya kan .. Lisa pon tak sabar nak cuba sendiri Cream Mask ni . Jom baca lebih lagi … 

REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA

Sebenarnya Lisa jenis yg malas pakai mask utk tepek kat muka , sebab kena tunggu lama .. Kebiasaanya  mask kena lekatkan di wajah dlm masa 15-20 minit. Lisa ni jenis yg kalau dah lentok kepala memang tertidur la jawapnya . Tak suka meunggu terlalu lama dlm applykan sesuatu di muka . MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA ni adalah topeng wajah yg mengandungi susu utk kulit kulit yg segar dan utk melicinkan  kulit wajah dan  Tekstur tanah liat yg menggelegak membuat buih yg tebal utk mengeluarkan sel-sel kulit mati. , korang mesti akan suka lah !  

KANDUNGAN dalam Milk Peel Cream Mask Althea : 

  • Ekstrak Protein Susu – Melembapkan dan menguatkan kulit .
  • AHA & BHA – Mengelupas sel-sel kulit mati dgn lembut utk jadikan kulit licin
  • Kaolin – Detoxsifies dan mengeluarkan kotoran dr liang-liang wajah .
LRM EXPORT 45384434380653 20181126 170508988 - REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA

CARA PEMAKAIAN

  1. Sapukan MILK PEEL Cream Mask secara menyeluruh di wajah 
  2. Urut perlahan sampai keluar buih banyak di wajah . 
  3. Biarkan dan tunggu 30-60 saat. 
  4. Bilas dgn air suam. 

Tadaaa… gambar selepas pakai Milk Peel Cream Mask Althea Korea . Rasa best weih ! lembut , gebu … dan yg pasti tak perlukan masa yg lama utk pakai mask ni hahaa , OH YA … cream mask ni blh digunakan setiap hari . Milk Peel ni sesuai utk wajah yg  : 
  • Jenis Kulit Gabungan
  • Pembesaran Pori
  • Kasar, kulit sensitif yg memerlukan pengelupasan lembut
  • Kulit kering yg perlu dilembapkan walaupun selepas mengelupas

LRM EXPORT 45324026917350 20181126 170408581 - REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA

REVIEW LISA : 

FIRST TIME pakai topeng wajah yg berbentuk cream dan keluarkan buih di wajah . Teruja sungguh weih , lebih lagi time rasa buih tu bergerak-gerak diatas kulit wajah . Dari bau MILK PEEL Cream Mask pon wangi , tak de la bau sejenis ubat . Blh gunakan setiap hari sebab tak ada kandungan microgel yg blh lukakan kulit kalau dipakai setiap hari . Nah yg paling best ada kandungan SUSU ! itu yg buatkan kulit licin dan rasa segar selepas menggunakan . Wahh akan masuk dlm list skincare Lisa la ni lepas ni . 

HARGA MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA : RM36.00
LRM EXPORT 45487578444964 20181126 170658253 - REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA
Untuk info lebih lanjut korang blh layari website : 
https://my.althea.kr/milk-peel-cream-mask
Cubalah… nanti akan terjatuh hati 😉
Bye.. see you next review ! 

Loading...

Tags: #ALTHEA #Cream #Mask #Milk #Peel #Review

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:

    Leave a reply "REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA"