REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA

Loading...

ALTHEA MILK PEEL CREAM MASK

MILK PEEL CREAM MASK

Assalamualaikum ! Yuhuu.. finally Althea keluarkan produk baru iaitu Milk Peel Cream Mask , Topeng muka mengandungi susu  utk kulit yg segar . Mask sejenis cream, yg akan berubah jadi foam / bubble ketika kita sapukan di wajah . Mesti korang tertanya-tanya kan .. Lisa pon tak sabar nak cuba sendiri Cream Mask ni . Jom baca lebih lagi … 

REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA

Sebenarnya Lisa jenis yg malas pakai mask utk tepek kat muka , sebab kena tunggu lama .. Kebiasaanya  mask kena lekatkan di wajah dlm masa 15-20 minit. Lisa ni jenis yg kalau dah lentok kepala memang tertidur la jawapnya . Tak suka meunggu terlalu lama dlm applykan sesuatu di muka . MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA ni adalah topeng wajah yg mengandungi susu utk kulit kulit yg segar dan utk melicinkan  kulit wajah dan  Tekstur tanah liat yg menggelegak membuat buih yg tebal utk mengeluarkan sel-sel kulit mati. , korang mesti akan suka lah !  

KANDUNGAN dalam Milk Peel Cream Mask Althea : 

  • Ekstrak Protein Susu – Melembapkan dan menguatkan kulit .
  • AHA & BHA – Mengelupas sel-sel kulit mati dgn lembut utk jadikan kulit licin
  • Kaolin – Detoxsifies dan mengeluarkan kotoran dr liang-liang wajah .
REVIEW MILK PEEL CREAM MASK

CARA PEMAKAIAN

  1. Sapukan MILK PEEL Cream Mask secara menyeluruh di wajah 
  2. Urut perlahan sampai keluar buih banyak di wajah . 
  3. Biarkan dan tunggu 30-60 saat. 
  4. Bilas dgn air suam. 

Tadaaa… gambar selepas pakai Milk Peel Cream Mask Althea Korea . Rasa best weih ! lembut , gebu … dan yg pasti tak perlukan masa yg lama utk pakai mask ni hahaa , OH YA … cream mask ni blh digunakan setiap hari . Milk Peel ni sesuai utk wajah yg  : 
  • Jenis Kulit Gabungan
  • Pembesaran Pori
  • Kasar, kulit sensitif yg memerlukan pengelupasan lembut
  • Kulit kering yg perlu dilembapkan walaupun selepas mengelupas

REVIEW MILK PEEL CREAM MASK

REVIEW LISA : 

FIRST TIME pakai topeng wajah yg berbentuk cream dan keluarkan buih di wajah . Teruja sungguh weih , lebih lagi time rasa buih tu bergerak-gerak diatas kulit wajah . Dari bau MILK PEEL Cream Mask pon wangi , tak de la bau sejenis ubat . Blh gunakan setiap hari sebab tak ada kandungan microgel yg blh lukakan kulit kalau dipakai setiap hari . Nah yg paling best ada kandungan SUSU ! itu yg buatkan kulit licin dan rasa segar selepas menggunakan . Wahh akan masuk dlm list skincare Lisa la ni lepas ni . 

HARGA MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA : RM36.00
REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA
Untuk info lebih lanjut korang blh layari website : 
https://my.althea.kr/milk-peel-cream-mask
Cubalah… nanti akan terjatuh hati 😉
Bye.. see you next review ! 
Loading...

Tags: #ALTHEA #Cream #Mask #Milk #Peel #Review

author
Author: 
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari ni…..
    Jatuh cinta sungguh dengan material & corak terbaru square shawl dari @galeriariani ni..
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    “Dia Ada Dua Ibu, Doa Ibu Yg Hebat.” – Rata-Rata Puji Erra Fazira Sambut Hari Lahir Anak Bersama Laudya Cynthia Bella.
    Puteri tunggal kepada aktres jelita Erra Fazira, Engku Aleesya baru saja menyambut ulang
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit

    Leave a reply "REVIEW MILK PEEL CREAM MASK ALTHEA"