REVIEW AQUAMAN 2018

aquamanB2018 - REVIEW AQUAMAN 2018

REVIEW AQUAMAN 2018 – HOME IS CALLING

Hujung thn ni banyak pula movie yg best-best .  Tengok dlm facebook ramai kawan yg cakap Aquaman BEST , Lisa jadi teringin nak tengok pula .   Aquaman dilakonkan Jason Momoa dan director movie ini ialah James Wan , Pengarah kelahiran Malaysia yg terkenal menerusi franchise Saw, Insidious dan filem seram yg lainnya.

aquamanBreview - REVIEW AQUAMAN 2018

SINOPSIS AQUAMAN : 

Perebutan kuasa utk menjadi ‘King Of The Ocean’ antara puak-puak di Atlantis menyebabkan Arthur Curry (Aquaman) perlu ke Atlantis utk mengembalikan keseimbangan antara dunia dlm laut dan juga dunia daratan. Jadi apa yg menarik tentang filem Aquaman ini?
aquamanBreviewB2018 - REVIEW AQUAMAN 2018

Dah macam cerita melayu pula berebut tahta harta utk jadikan sapa yg paling berkuasa . Hahaha. tapi serious best cerita ni .

REVIEW LISA : 

Awalnya Lisa takut tak sampai kepala cerita ni , sebab first time tengok kan . Tambah pula movie midnight , penat balik kerja kang tertidur dlm pawagam . Tapi guest what .. dr awal sampai la ke movie ni habis , cerah mata Lisa sebab AQUAMAN ni memang best weih tak rugi tengok . Movie aksi , ada jenaka , diselitkan persahabatan yg bertukar ke cinta , memang best la .

Tempat utk shooting movie ni pon best best . Sebab ni lah lisa suka tengok movie atau drama luar negara , blh tengok keindahan negara lain .

Banyak babak aksi dlm ni sebab tu tak bosan, meskipun tak heavy seperti movie aksi yg lainnya ,menurut lisa sesuai nak bawa budak . Tak la kejam and keras sangat movie ni … just light light je .. tapi ada rasa nak nangis time terpisah and dapat berita yg ibunya telah meninggal ,.. betul ke meninggal ?

 Lisa bagi 4.9/5bintang . Harap lepas ni ada next sambungan la . hehehe…

Loading...

Tags: #2018 #Aquaman #Review

author
Author: 
    Vicky Prasetyo Minta Harta Gono Gini, Angel Lelga: Dia Bawa Apa? Nafkah Aja Gak Ngasih!
    slidegossip.com – Utk pertama kalinya, sidang cerai Angel Lelga dgn Vicky Prasetyo digelar
    KURASi – Fashion Terkini Semua Original Dari Jepun
    Assalamualaikum & hai semua…  Pengalaman travel ke Osaka Jepun thn lps sangat bermakna
    Lucinta Luna Dilarang Injakkan Kaki di Korea? Gebby Vesta: Tabungannya Gak Ada Duit!
    slidegossip.com – Artis sekaligus DJ yg sudah terang-terangan mengaku transgender, Gebby Vesta rupanya
    KURASi – Fashion Terkini Semua Original Dari Jepun
    Assalamualaikum & hai semua…  Pengalaman travel ke Osaka Jepun thn lps sangat bermakna

    Leave a reply "REVIEW AQUAMAN 2018"