REVIEW AQUAMAN 2018

aquamanB2018 - REVIEW AQUAMAN 2018

REVIEW AQUAMAN 2018 – HOME IS CALLING

Hujung thn ni banyak pula movie yg best-best .  Tengok dlm facebook ramai kawan yg cakap Aquaman BEST , Lisa jadi teringin nak tengok pula .   Aquaman dilakonkan Jason Momoa dan director movie ini ialah James Wan , Pengarah kelahiran Malaysia yg terkenal menerusi franchise Saw, Insidious dan filem seram yg lainnya.

aquamanBreview - REVIEW AQUAMAN 2018

SINOPSIS AQUAMAN : 

Perebutan kuasa utk menjadi ‘King Of The Ocean’ antara puak-puak di Atlantis menyebabkan Arthur Curry (Aquaman) perlu ke Atlantis utk mengembalikan keseimbangan antara dunia dlm laut dan juga dunia daratan. Jadi apa yg menarik tentang filem Aquaman ini?
aquamanBreviewB2018 - REVIEW AQUAMAN 2018

Dah macam cerita melayu pula berebut tahta harta utk jadikan sapa yg paling berkuasa . Hahaha. tapi serious best cerita ni .

REVIEW LISA : 

Awalnya Lisa takut tak sampai kepala cerita ni , sebab first time tengok kan . Tambah pula movie midnight , penat balik kerja kang tertidur dlm pawagam . Tapi guest what .. dr awal sampai la ke movie ni habis , cerah mata Lisa sebab AQUAMAN ni memang best weih tak rugi tengok . Movie aksi , ada jenaka , diselitkan persahabatan yg bertukar ke cinta , memang best la .

Tempat utk shooting movie ni pon best best . Sebab ni lah lisa suka tengok movie atau drama luar negara , blh tengok keindahan negara lain .

Banyak babak aksi dlm ni sebab tu tak bosan, meskipun tak heavy seperti movie aksi yg lainnya ,menurut lisa sesuai nak bawa budak . Tak la kejam and keras sangat movie ni … just light light je .. tapi ada rasa nak nangis time terpisah and dapat berita yg ibunya telah meninggal ,.. betul ke meninggal ?

 Lisa bagi 4.9/5bintang . Harap lepas ni ada next sambungan la . hehehe…

Loading...

Tags: #2018 #Aquaman #Review

author
Author: 
    Dek Perbincangan Inkues Adib, Ia Menimbulkan Salah Faham Baru Di Sosial Media..
    GOSIP SOSMED | Sembang gosip netizens di sosial media sekarang ialah mengenai seorang
    Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2019 Minggu 9
    Live Streaming Sepahtu Reunion Live 2019 Minggu 9.  Malam ni seperti biasa akan
    Drama Encik Imam Ekspress Episod 9 – Episod 12
    Drama Encik Imam Ekspress Episod 9 – Episod 12 : Drama terbaru yg akan

    Leave a reply "REVIEW AQUAMAN 2018"