Restoran De’Don Shah Alam, Semuanya Ada

Loading...

Restoran De’Don dibuka secara rasminya pd 7 Ogos 2016.. Dan ketika itu diserikan lagi oleh kehadiran Ustaz Don pd majlis tersebut. Restoran De’Don terletak di bandar Shah Alam.. Yakni di Seksyen 13..

unnamed 3 - Restoran De'Don Shah Alam, Semuanya Ada

Baru-baru ni page rasmi Restoran tersebut telah buat contest komen dan share.. Jemput ke FACEBOOK PAGE RESTORAN DE’DON. Di dlm contest tersebut saya dan wife antara yg terpilih utk menikmati mkn malam tidak kira apa jenis menu pun..

P 20161001 211238 - Restoran De'Don Shah Alam, Semuanya Ada

Jam 9 malam kami satu keluarga sampai di Restoran De’Don.. Bukannya susah pun nak tau lokasinya, terletak berhampiran Kampus MSU, dan Restoran ini sebaris dgn shop lot siri animasi terkenal Upin & Ipin.. Alaa.. Apa susah, MAPS kat handphone kan ada.. Search je Restoran De’Don mesti jumpa.. Sampai je di situ saya disambut mesra oleh Encik Don Aiman.. Orangnya sangat peramah.. Kena pula sama-sama cakap utaqha masa tu.. Lagi la..

P 20161001 205644 - Restoran De'Don Shah Alam, Semuanya Ada

Saya dimaklumkan konsep restoran ini, ada pelbagai stall masakan di dlm satu restoran.. Itu yg saya bagitau, semua ada kat sini..

P 20161001 205332 - Restoran De'Don Shah Alam, Semuanya Ada
Ada pelbagai pilihan satay
P 20161001 205559 - Restoran De'Don Shah Alam, Semuanya Ada

Pelbagai pilihan masakan western
P 20161001 205522 - Restoran De'Don Shah Alam, Semuanya Ada
Menu a la carte tidak ketinggalan.. 
Saya dimaklumkan ada lagi pelbagai pilihan stall yg lain, cumanya pd malam saya pergi kebanyakan mereka ada event di luar.. Antara stall yg lain NASI AYAM, NASI ARAB, serta pilihan Burger..
Untuk malam saya pergi ni, En Don Aiman sarankan air special di restoran mereka yakni Mango Nenen serta Jus Cinta Asmara..

IMG 20161001 WA0009 1 - Restoran De'Don Shah Alam, Semuanya Ada
Ni dia Mango Nenen
IMG 20161001 WA0010 1 - Restoran De'Don Shah Alam, Semuanya Ada
Jus Cinta Asmara & 

Fried Rice Chicken Chop
IMG 20161001 WA0011 1 - Restoran De'Don Shah Alam, Semuanya Ada
Jus Epal Hijau & 
Fried Rice Fish and Chips
Ni antara menu yg saya sempat ambil gambar semalam sebelum mkn, ada mknan gambar tak sempat ambil, sebab dah lapaq sangat.. Mungkin pihak pengurusan restoran perlu memikirkan cara bagaimana utk pastikan kelancaran pelanggan utk menerima menu yg telah dipesan supaya tidak terjadi terlalu lama menunggu.. 
Apapun Restoran De’Don antara restoran terbaik disebabkan menyediakan pelbagai pilihan mknan dgn stall yg ada dlm restoran mereka.. Satu inisiatif bijak pengurusan restoran utk menarik lebih ramai pelanggan.. Selain tu juga, ada ketikanya mereka menyediakan live band.. Memang terbaikkk.. Terima kasih sekali lagi kepada Restoran De’Don atas hadiah contest ini.. Terutama sekali kepad Encik Don Aiman atas layanan yg sangat baik.. Bagi yg berminat utk ke Restoran De’Don sila rujuk di bawah..
P 20161002 175016 1 - Restoran De'Don Shah Alam, Semuanya Ada

Loading...

Tags: #Alam #De'Don #RESTORAN #Semuanya #Shah

author
Author: 
    4,500 guru bakal sertai Program Duta Guru, tingkat KBAT
    KUALA LUMPUR, 13 Dis — Seramai 4,500 guru di seluruh negara disasarkan bakal
    Istri Idaman Bukan Kaleng-Kaleng, Sandra Dewi Ogah Pamer Harta Suami: Itu Bukan Punya Gue!
    slidegossip.com – Artis cantik Sandra Dewi dikenal memiliki suami yg tampan dan kaya
    Pasang Susuk Buat Koleksi Brondong? Ely Sugigi: Artis Lain Juga Byk yg Pake!
    slidegossip.com – Ely Sugigi menceritakan pengalaman mistisnya di kanal Youtube SlideGossip Channel baru-baru
    Syahrini Lempar Kosmetik Endorse dr BCL? Netizen: Mungkin Karena BCL Sahabat Luna!
    slidegossip.com – Syahrini termasuk salah satu artis yg rajin menggunakan media sosial utk

    Leave a reply "Restoran De’Don Shah Alam, Semuanya Ada"