Resepi Puding Milo Oreo

Resepi Puding Milo Oreo

Ade yg Kate Puding Oreo Milo ni tengah viral skg. Betul ke? Rasenye Puding ni dah pernah glamor dulu. Tp dulu punya viral tak sehebat viral skg. Hehe. Akak dah byk kali buat sebelum ni tp tak pernah lg buat video. Sebab ade yg request, akak buat la video untuk share ilmu dgn korang semua.

Puding Milo Oreo

Help us grow by removing adBlock. You don’t have to pay us but ads are paying for us. Ads won’t hurt you but blocking ads will hurt us. #saynotoadblock

#kalaudengkipunxyahladislike #enjoymusicwhilelearningrecipe #awesomemusic #janganjogetkuatsangat #learnrecipe #belajarmemasak #howtocook #howto #akuyangmasakkauyangmakan #akuyangmasakkauyangpanas

• Social Media
Blog : https://buatoranglapo.com
Facebook : https://facebook.com/buatoranglapo
Instagram : https://instagram.com/buatoranglapo

• Subscribe to our channel https://www.youtube.com/channel/UCdwV3w30mxpgm-M39JBxslA?sub_confirmation=1

• My Equipment
DSLR Nikon D5600 – http://bit.ly/2l27Rvo-d5600
Nikon AF-P DX 70-300mm – http://bit.ly/2lxHAan-lens
Nikon AF-P DX 18-55mm- http://bit.ly/2lBKuuO-kitlens
Chefology Swiss Pan – http://bit.ly/2vWmHdD

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Milo #Oreo #Puding #Resepi

author
Author: 
    Membongkar resep gorengan tempe krispy abang-abang
    Gorengan tempe krispy bener-bener garing tahan lama renyahnya tanpa menggunakan plastik hanya mengandalkan
    Resepi Siakap Tiga Rasa ala Thai
    Resepi Penuh : https://buatoranglapo.com/2017/02/03/ikan-siakap-3-rasa-ala-thai/ #enjoymusicwhilelearningrecipe #awesomemusic #janganjogetkuatsangat #learnrecipe #belajarmemasak #howtocook #howto #akuyangmasakkauyangmakan #akuyangmasakkauyangpanas
    Resepi Roti Puri | Poori Recipe
    0:32 rest dough for 15 minutes rehatkan adunan selama 15 minit Roti Puri
    RESEP SARWENDAH Mahal ?! Worth It Gak Sih ??
    Nih buat kalian yang penasaran sama Resep Sarwendah ya 😉 Kita pesen yang
    1. author

      Woojin2 years ago

      Manis sangat tak klau nak buat ikut sukatan tu ? Ke okay2 je rase ?

      Reply
    2. author

      Siti Hajar2 years ago

      Kat rumah sy xde Milo.kalau pakai serbuk coklat yg lain boleh x?

      Reply
    3. author

      AMIRAH HAZIQAH ABDUL RAHMAN2 years ago

      baru je try td !!! menjadi , my mum puji kot hehehe thanks for the recipe 🙂

      Reply
    4. author

      Irdyna Safia Irman2 years ago

      Sedap nye Lapar laaaaaaaa nk je makan puding miloI oreo apa benda entah 😂

      Reply
    5. author

      sitinh ANNE2 years ago

      yg bentuk love tu serbuk ap

      Reply
    6. author

      Sharifah shaniza2 years ago

      akak akak ..hm listkn bahan bole x hehe

      Reply
    7. author

      Madeena Begam2 years ago

      Kak tepung putih itu tepung gandum ke?

      Reply
    8. author

      Azmi KABS2 years ago

      Sis nak tanya.
      Part "chill'' tu, sejukkan masuk dalam peti ais atau biarkan (suhu bilik)?
      P/s : Bila anak jantan nak masak, bahasa chef ni kami kurang faham 🙂

      Reply
    9. author

      Savithri Rajangam2 years ago

      Can u send the recipe in english.

      Reply
    10. author

      Jamaliah binti ismail Ismail2 years ago

      Kalau kek biasa bolih ke kita bakar dlm ricecooker

      Reply
    11. author

      ily2 years ago

      10gm agar2 tu dalam berapa sudu ek sis?

      Reply
    12. author

      hajar azmie2 years ago

      mcm mane nak buat love tu😧😬

      Reply
    13. author

      Zyra Aina2 years ago

      salam kak.. sy terjumpa akak punya channel ni.. sy dah tgk 2-3 video.. instruction yg akak bg senang, mudah siap ada video lagi.. so senang kita nk tgk cara buat atau hasil nye mcm mana kan.. sy nk minta izin.. sy pkai resepi akak ni boleh? sy berniaga dessert. sy tak pernah pergi mana2 class sbb bajet.. kelas skrg mahal sgt.. tak mampu sy.. sy selalu guna google je resepi sy semua.. boleh tak kak?

      Reply
    14. author

      Norimah Abdul Ghani2 years ago

      Just nk tanya,, sukatan yg dibuat tu untuk brp org ye?:))

      Reply
    15. author

      Qwn sCoRpIoN2 years ago

      looks goud n yummylicious. .I will try.

      Reply
    16. author

      Nurul Munif2 years ago

      sy dah beli brg2 tadi sis. x sabo rase nak buat. hehehe

      Reply
    17. author

      LURZAN TV2 years ago

      Kat rumah kakak selalu buat sampai dah bosan hahah tapi sedap 😉

      Reply
    18. author

      bleachiniac2 years ago

      Boleh x substitute milo dgn serbuk koko y lain?

      Reply
    19. author

      bleachiniac2 years ago

      Tertarik dgn title "x di sponsor oleh nestle" tu..😂😂😂😂

      Reply
    20. author

      Akmal Hapiz2 years ago

      terima kasih atas perkongsian. i will try first….

      Reply

    Leave a reply "Resepi Puding Milo Oreo"