Resepi Kek Cheese Leleh Gebu Hanya Guna Blender

Resepi Kek Cheese Leleh Gebu Hanya Guna Blender

Tengok gambar kek cheese leleh , terus terliur untuk makan cheese cake yang simple ni kan. Sekarang sangat senang cara buat kek cheese ni sebab guna blender sahaja. Bestnya.
.
Full resepi dan tips cara buat kek cheese : https://daridapur.com/resepi-kek-cheese-leleh-gebu/
.
So selamat mencuba resepi kek cheese leleh hanya pakai blender dan kukus ni ya.Untuk resepi kek simple yang pelbagai lagi, boleh ke channel kami.
.
Lepas ni senang la nak buat cheese cake leleh kukus ni kan.

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Blender #Cheese #Gebu #Guna #Hanya #Leleh #Resepi

author
Author: 
    RESIPI BUBUR KAMBING
    Assalammualaikum, salam semua. Pagi tadi che mat tiba2 ngidam bubur kambing. Nak bikin
    Telur Masak Kicap
    Telur Masak KicapBy Kak Wan @ Resipicitarasawan Bahan-bahan6 biji telur grade D atau
    Daging Kicap Bawang Goreng
    Daging Kicap Bawang GorengBy Kak Wan @ ResipicitarasawanSumber :  Pn Surianti @ Jendela
    Buat Sendiri Puding Mangga, Anak-Anak Pun Suka
    Sesekali jom buat puding mangga utk dihidang pd keluarga. Elok juga buat puding
    1. author

      Paridah Idris10 months ago

      Baru tengok pon dh terliur….😋

      Reply
    2. author

      Afiqah Meimei10 months ago

      Xde susu tepung gnti ngn susu pekat leh ke.. Ke gnti ngn benda lain ke

      Reply
    3. author

      luna indah10 months ago

      Susu pekat dgn susu pekat manis ada beza ke?

      Reply
    4. author

      Putra Ismar10 months ago

      Susu pekat tu apee….?

      Reply
    5. author

      _sirose 939710 months ago

      ovellate tu ap yae?

      Reply
    6. author

      Stella Bell10 months ago

      Ini semua kukus ke ?

      Reply
    7. author

      Nazira Zamri10 months ago

      kalau tak letak susu tepung boleh ke

      Reply
    8. author

      Afiqah Meimei10 months ago

      Gula kasar ka

      Reply
    9. author

      ct seri10 months ago

      Wowww MCM sdap jer 🤘🤘💞💞💞💞✌✌

      Reply
    10. author

      old klang road10 months ago

      Napa tebuka ni pulak dah.. laparrrrrr!!!!!!!!!!

      Reply
    11. author

      noraini enp10 months ago

      Terima kasih share resepi..mmg senang dan sedap..

      Reply
    12. author

      alinalan _10 months ago

      Kalau pakai mixture tak pakai blender boleh ke

      Reply
    13. author

      Eyqah Syafiqah10 months ago

      Kalau tak ada ovellate boleh buat x??

      Reply
    14. author

      Harry Sz10 months ago

      susu tepung tu pakai susu tepung ape ek?

      Reply
    15. author

      Harry Sz10 months ago

      SDM dengan SDT tu ape maknanya ya??

      Reply
    16. author

      Farah Rafar10 months ago

      thanks share resepi..sedap n gebu..anak2 suke makan..tp kalau nk tukar perisa coklat kene tambah ape ye?

      Reply
    17. author

      Emma Azmain10 months ago

      whipping cream wajib ka dlm topping cheese cake ? klau guna cream cheese dgn susu pekat ja bleh ka?

      Reply
    18. author

      Bby Biy10 months ago

      Klu xguna susu tepung blh tak

      Reply
    19. author

      Mrs. Sado10 months ago

      stengh whip cream dgn setengh susu cair tu mcm mne

      Reply
    20. author

      Ammoi Ammoi10 months ago

      Paling suka kek dikukusss , tp resepi nih mudahh , tqqq

      Reply

    Leave a reply "Resepi Kek Cheese Leleh Gebu Hanya Guna Blender"