Resepi Kek Cheese Leleh Gebu Hanya Guna Blender

Resepi Kek Cheese Leleh Gebu Hanya Guna Blender

Tengok gambar kek cheese leleh , terus terliur untuk makan cheese cake yang simple ni kan. Sekarang sangat senang cara buat kek cheese ni sebab guna blender sahaja. Bestnya.
.
Full resepi dan tips cara buat kek cheese : https://daridapur.com/resepi-kek-cheese-leleh-gebu/
.
So selamat mencuba resepi kek cheese leleh hanya pakai blender dan kukus ni ya.Untuk resepi kek simple yang pelbagai lagi, boleh ke channel kami.
.
Lepas ni senang la nak buat cheese cake leleh kukus ni kan.

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Blender #Cheese #Gebu #Guna #Hanya #Leleh #Resepi

author
Author: 
    Idea Hebat Pencuci Mulut Lemak Manis Santan Kelapa
    Menu pencuci mulut berasaskan santan kali ni memang gerenti sedap. Dahlah ringkas bahannya,
    Kek Buah Versi Bakar Dan Berpati Oren, Resipi Ni Mudah Dibuat.
    Kek buah memang paling legend dlm koleksi kek raya. Memang evergreen lah, langsung
    2 Biskut Badam Paling Enak & Rangup, Biskut Raya Betul-betul ‘Yummy’..
    Kacang badam atau ‘almond’ adalah kacang yg kaya dgn pelbagai nutrisi dan khasiat
    5 Hidangan Berbuka 4 Nasi + 1 Mi Terbaik Dari Azian Hasan
    Nak kelainan dlm hidangan berbuka, ni dia 4 aneka nasi istimewa dan mi
    1. author

      Paridah Idris1 year ago

      Baru tengok pon dh terliur….😋

      Reply
    2. author

      Afiqah Meimei1 year ago

      Xde susu tepung gnti ngn susu pekat leh ke.. Ke gnti ngn benda lain ke

      Reply
    3. author

      luna indah1 year ago

      Susu pekat dgn susu pekat manis ada beza ke?

      Reply
    4. author

      Putra Ismar1 year ago

      Susu pekat tu apee….?

      Reply
    5. author

      _sirose 93971 year ago

      ovellate tu ap yae?

      Reply
    6. author

      Stella Bell1 year ago

      Ini semua kukus ke ?

      Reply
    7. author

      Nazira Zamri1 year ago

      kalau tak letak susu tepung boleh ke

      Reply
    8. author

      Afiqah Meimei1 year ago

      Gula kasar ka

      Reply
    9. author

      ct seri1 year ago

      Wowww MCM sdap jer 🤘🤘💞💞💞💞✌✌

      Reply
    10. author

      old klang road1 year ago

      Napa tebuka ni pulak dah.. laparrrrrr!!!!!!!!!!

      Reply
    11. author

      noraini enp1 year ago

      Terima kasih share resepi..mmg senang dan sedap..

      Reply
    12. author

      alinalan _1 year ago

      Kalau pakai mixture tak pakai blender boleh ke

      Reply
    13. author

      Eyqah Syafiqah1 year ago

      Kalau tak ada ovellate boleh buat x??

      Reply
    14. author

      Harry Sz1 year ago

      susu tepung tu pakai susu tepung ape ek?

      Reply
    15. author

      Harry Sz1 year ago

      SDM dengan SDT tu ape maknanya ya??

      Reply
    16. author

      Farah Rafar1 year ago

      thanks share resepi..sedap n gebu..anak2 suke makan..tp kalau nk tukar perisa coklat kene tambah ape ye?

      Reply
    17. author

      Emma Azmain1 year ago

      whipping cream wajib ka dlm topping cheese cake ? klau guna cream cheese dgn susu pekat ja bleh ka?

      Reply
    18. author

      Bby Biy1 year ago

      Klu xguna susu tepung blh tak

      Reply
    19. author

      Mrs. Sado1 year ago

      stengh whip cream dgn setengh susu cair tu mcm mne

      Reply
    20. author

      Ammoi Ammoi1 year ago

      Paling suka kek dikukusss , tp resepi nih mudahh , tqqq

      Reply

    Leave a reply "Resepi Kek Cheese Leleh Gebu Hanya Guna Blender"