Resepi Kek Cheese Leleh Gebu Hanya Guna Blender

Resepi Kek Cheese Leleh Gebu Hanya Guna Blender

Tengok gambar kek cheese leleh , terus terliur untuk makan cheese cake yang simple ni kan. Sekarang sangat senang cara buat kek cheese ni sebab guna blender sahaja. Bestnya.
.
Full resepi dan tips cara buat kek cheese : https://daridapur.com/resepi-kek-cheese-leleh-gebu/
.
So selamat mencuba resepi kek cheese leleh hanya pakai blender dan kukus ni ya.Untuk resepi kek simple yang pelbagai lagi, boleh ke channel kami.
.
Lepas ni senang la nak buat cheese cake leleh kukus ni kan.

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Blender #Cheese #Gebu #Guna #Hanya #Leleh #Resepi

author
Author: 
    Sambal Udang Dgn Petai
    Sambal Udang dgn Petai hari ini saya sediakan berasaskan resepi yg saya salin
    KEK COKLAT MONOGRAM
    Assalam buat semua…Kek coklat  ini di buat semasa harijadi BFF saya yg sudah
    Kuih Akok Yg Sedap
    Masih teringat ingat dgn kuih Akok yg saya sediakan beberapa hari lepas di
    Mee Goreng Azie Kitchen Versi Dgn Telur
    Mee goreng adalah antara mknan yg digemari oleh suami dan anak anak saya.
    1. author

      Paridah Idris8 months ago

      Baru tengok pon dh terliur….😋

      Reply
    2. author

      Afiqah Meimei8 months ago

      Xde susu tepung gnti ngn susu pekat leh ke.. Ke gnti ngn benda lain ke

      Reply
    3. author

      luna indah8 months ago

      Susu pekat dgn susu pekat manis ada beza ke?

      Reply
    4. author

      Putra Ismar8 months ago

      Susu pekat tu apee….?

      Reply
    5. author

      _sirose 93978 months ago

      ovellate tu ap yae?

      Reply
    6. author

      Stella Bell8 months ago

      Ini semua kukus ke ?

      Reply
    7. author

      Nazira Zamri8 months ago

      kalau tak letak susu tepung boleh ke

      Reply
    8. author

      Afiqah Meimei8 months ago

      Gula kasar ka

      Reply
    9. author

      ct seri8 months ago

      Wowww MCM sdap jer 🤘🤘💞💞💞💞✌✌

      Reply
    10. author

      old klang road8 months ago

      Napa tebuka ni pulak dah.. laparrrrrr!!!!!!!!!!

      Reply
    11. author

      noraini enp8 months ago

      Terima kasih share resepi..mmg senang dan sedap..

      Reply
    12. author

      alinalan _8 months ago

      Kalau pakai mixture tak pakai blender boleh ke

      Reply
    13. author

      Eyqah Syafiqah8 months ago

      Kalau tak ada ovellate boleh buat x??

      Reply
    14. author

      Harry Sz8 months ago

      susu tepung tu pakai susu tepung ape ek?

      Reply
    15. author

      Harry Sz8 months ago

      SDM dengan SDT tu ape maknanya ya??

      Reply
    16. author

      Farah Rafar8 months ago

      thanks share resepi..sedap n gebu..anak2 suke makan..tp kalau nk tukar perisa coklat kene tambah ape ye?

      Reply
    17. author

      Emma Azmain8 months ago

      whipping cream wajib ka dlm topping cheese cake ? klau guna cream cheese dgn susu pekat ja bleh ka?

      Reply
    18. author

      Bby Biy8 months ago

      Klu xguna susu tepung blh tak

      Reply
    19. author

      Mrs. Sado8 months ago

      stengh whip cream dgn setengh susu cair tu mcm mne

      Reply
    20. author

      Ammoi Ammoi8 months ago

      Paling suka kek dikukusss , tp resepi nih mudahh , tqqq

      Reply

    Leave a reply "Resepi Kek Cheese Leleh Gebu Hanya Guna Blender"