Resepi Donat Pandan | Pandan Donuts / Doughnuts Recipe

Loading...

Resepi Donat Pandan | Pandan Donuts / Doughnuts Recipe

Resepi Donat Pandan Susu Gebu | Pandan Donut Recipe

FULL RECIPE: http://www.gulasage.com/pastry/pandan-donut-recipe-resepi-donat-pandan

Facebook: https://www.facebook.com/gulasage/
Website: http://www.gulasage.com/
Instagram: https://www.instagram.com/gulasage/
Email: gulasage@outlook.com

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Donat #Donuts #Doughnuts #Pandan #Recipe #Resepi

author
Author: 
    Resipi Masakan Turki (Hünkar Beğendi)
    Dalam program sebelumnya kami telah menyebutkan bahawa dlm masakan Turki terdapat sekurang-kurangnya seratus
    Biskut Kelapa Nestum
    Biskut Kelapa NestumBy Kak Wan @ ResipicitarasawanBahan-bahan250 gm marjerin200 gm gula kaster1 kuning
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk Memasak
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk MemasakDi thn-tahun awal
    Gulai Kari Ikan Kering Tumis Darat
    Hari ini saya ingin kongsikan intipati Kuliah Zohor oleh Ustazah Fadilah Yaacob tajuk
    1. author

      Ainul Mardhiah2 years ago

      Nmpak mcm sedap je, cra nk buat pun mdah, bleh lah try nnti… Tq kongsi resepi

      Reply
    2. author

      Xgj Hikdj2 years ago

      Lucu donat nya ijo

      Reply
    3. author

      Dini Septiani2 years ago

      Nice Donat👌👌👌👍👍👍💋👄🥀🌹⚘🌷

      Reply
    4. author

      Luc Hanie2 years ago

      butter bole digantikan dgn mentega tak……?

      Reply
    5. author

      Florenti221 Bagus2 years ago

      apa emang gak pake gula ya

      Reply
    6. author

      Simol123abc Simol2 years ago

      terimakasih..video step buat dtunjuk satu persatu,x miss 1 pn step dia.saya dh buat..super gebuuuu

      Reply
    7. author

      Vff Hnh2 years ago

      แบบภาษาไทยไม่มีเหรอคะ

      Reply
    8. author

      Heni Herawati2 years ago

      boleh lah di try

      Reply
    9. author

      bunda dikiniki2 years ago

      unyam nyam

      Reply
    10. author

      Hani Hanisah2 years ago

      Nak tanya..pakai tepung apa? Tepung gandum ke?

      Reply
    11. author

      Jufry Bin Atan2 years ago

      What is the best substitute for condensed milk?

      Reply
    12. author

      Rina Manshur2 years ago

      Saya pernah buat donat pandan nih tapi bgtu di goreng warna kok berubah jadi coklat gk warna hijau pandan lagi yaa.. Dari situ saya tak berani coba warna pandan lagi, sebab warna yang tak memuaskan jadi tak happy tengok

      Reply
    13. author

      Fahmi Fadzil2 years ago

      Wrna pandn kn nmpk menrik sedp jr kn mm

      Reply
    14. author

      Fahmi Fadzil2 years ago

      Sedp donat wrna cntik kn mmm

      Reply
    15. author

      kuripan watumalang channel2 years ago

      Untuk di jual,kira2 satu biji brapa ya?

      Reply
    16. author

      rachmat nugraha2 years ago

      Mba yg di teko mpe ngmbang tu apa

      Reply
    17. author

      Rosman Rich2 years ago

      Nice

      Reply
    18. author

      Era Cahyani2 years ago

      Mantaaap

      Reply
    19. author

      Anita Rahmi2 years ago

      Donat nya mlenukkk bgtttt😊😊😊

      Reply
    20. author

      agis ramadika2 years ago

      Hmmmh…yummmyyy

      Reply

    Leave a reply "Resepi Donat Pandan | Pandan Donuts / Doughnuts Recipe"