RESEPI : Cucur Udang

RESEPI : Cucur Udang

Cucur udang yang bonda ajar ni + keladi ..!!..Sedap sy jamin unik lain dr resepi biasa..
X banyak tepung nya sekadar menyaluti jer..

Mohon maaf video ni bahan dan stepnya x jelas banyak kelemahannya..Akan datang sy akn improve lagi..

Yg pasti sedap resepi ni

Jangan lupa Subscribe Channel Bonda & boleh follow bonda di Media Sosial yang lain :

FB PAGES Rozita Ibrahim
https://www.facebook.com/BondaRozita/

Instagram
https://www.instagram.com/bondarozitaibrahim

Ikuti kisah Bonda di blog
http://rozitaibrahim.com/

Dapatkan Produk Jamu Ratu Malaya melalui pengedar SAH kami :
FB PAGES Pengedar & Stokis
https://www.facebook.com/JRMHQ1/

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Cucur #Resepi #UDANG

author
Author: 
    Tutorial Memasak mie Ala Cef Koplak
    Saya duwiarsana, di http://duwiarsana.com mencoba memasak mi dengan kompor baru saya yang lama
    RESEP SARWENDAH Apa Enaknya??? …… Review Hati Nurani Ala Rida
    Hello Teman – Teman Salam kenal buat kalian semua yang baru masuk atau
    Kelas Resepi Cara Buat Kek Harijadi, Kek Kahwin, Kek Pertunangan dan Birthday Cake
    Jom ke: http://www.deco.rahsiakek.com untuk detail video cara membuat kek harijadi, kek pertunangan, kek
    Resepi Telur Bistik yang Simple dan Sedap
    Resepi Penuh : https://buatoranglapo.com/2016/05/13/telur-bistik-simple/ #enjoymusicwhilelearningrecipe #awesomemusic #janganjogetkuatsangat #learnrecipe #belajarmemasak #howtocook #howto #akuyangmasakkauyangmakan #akuyangmasakkauyangpanas
    1. author

      Faizal Yahya2 years ago

      Banyak gila letak gula😮

      Reply
    2. author

      Faizal Yahya2 years ago

      Mak pun becok.. Patut anak becok😂

      Reply
    3. author

      Darcadia Treasure2 years ago

      Seronok nya ibu masak dapur api nya guna kayu api bakar tungku bata ..memang cantik sedap masakan nya buat lapar nih

      Reply
    4. author

      Zulailyasir Zakaria2 years ago

      Yg lawaknya…naoe lah dapo tu d buat tinggi…x ukur badan dulu ke sblm buat dapo tu bonda…

      Reply
    5. author

      Sue Sue2 years ago

      Alamak bonda.. Gunalh stevia.. Jgnguna gula pasir..racuntuu..

      Reply
    6. author

      Yaumil Hidayah2 years ago

      Bonda, kalau gaul pakai sudu jadi x? Tak biasa gaul pakai tangan.

      Reply
    7. author

      Saraswathy Subramaniam2 years ago

      I like ur kitchen also….n cooking

      Reply
    8. author

      Mohd Akhmal Mohd Mustafa2 years ago

      kelakar betul bonda

      Reply
    9. author

      Noor Aine2 years ago

      Bila nk jmput mkn kt umh 😀😀😋😋

      Reply
    10. author

      Ahmad Nizam Abdullah2 years ago

      Setuju tak jom kwin..aku tak nk duit awk nk ati awk..awk ni baik lagi bijak..Alhamdulilla..

      Reply
    11. author

      I Am Mohd Sham2 years ago

      Bestnyer dapur dia…. nanti nak buat dapur camni la kat umah…

      Reply
    12. author

      zainab musa2 years ago

      Lain orang lain cara masak

      Reply
    13. author

      Nur Haslinda2 years ago

      Cergas cam alif jgak…

      Reply
    14. author

      Bolbol lmm2 years ago

      Indonesia heci udang namanya mak cik……pembantunya indo ya mak cik..kok gk dikasi

      Reply
    15. author

      Nasir Alexandar2 years ago

      Rozita Ibrahim yg sgt down to earth. Taknak pangkat datuk seri tansri bagai …

      Reply
    16. author

      ZILAH2 years ago

      Tak payah pakai gula, ada carrot yang buat manis…

      Reply
    17. author

      love teddy2 years ago

      lincahnya bonda….

      Reply
    18. author

      Bintang Kecik2 years ago

      bonda invite la me ke rmh special u tu…😟

      Reply
    19. author

      Bintang Kecik2 years ago

      alangkah best nyà kalo dpt dapor umpama ala2 kampung ni…msak campak2…tak yah nk lap bersihkan bagai…bakar roti pakai kayu api tu syok tuuu

      Reply
    20. author

      Ms unknown2 years ago

      Background cantik sangat very elegant

      Reply

    Leave a reply "RESEPI : Cucur Udang"