RESEPI : Cucur Udang

Loading...

RESEPI : Cucur Udang

Cucur udang yang bonda ajar ni + keladi ..!!..Sedap sy jamin unik lain dr resepi biasa..
X banyak tepung nya sekadar menyaluti jer..

Mohon maaf video ni bahan dan stepnya x jelas banyak kelemahannya..Akan datang sy akn improve lagi..

Yg pasti sedap resepi ni

Jangan lupa Subscribe Channel Bonda & boleh follow bonda di Media Sosial yang lain :

FB PAGES Rozita Ibrahim
https://www.facebook.com/BondaRozita/

Instagram
https://www.instagram.com/bondarozitaibrahim

Ikuti kisah Bonda di blog
http://rozitaibrahim.com/

Dapatkan Produk Jamu Ratu Malaya melalui pengedar SAH kami :
FB PAGES Pengedar & Stokis
https://www.facebook.com/JRMHQ1/

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Cucur #Resepi #UDANG

author
Author: 
    Resipi Masakan Turki (Hünkar Beğendi)
    Dalam program sebelumnya kami telah menyebutkan bahawa dlm masakan Turki terdapat sekurang-kurangnya seratus
    Biskut Kelapa Nestum
    Biskut Kelapa NestumBy Kak Wan @ ResipicitarasawanBahan-bahan250 gm marjerin200 gm gula kaster1 kuning
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk Memasak
    7 Herba Itali Yg Anda Patut Kenali Sebelum Guna Utk MemasakDi thn-tahun awal
    Gulai Kari Ikan Kering Tumis Darat
    Hari ini saya ingin kongsikan intipati Kuliah Zohor oleh Ustazah Fadilah Yaacob tajuk
    1. author

      Faizal Yahya1 year ago

      Banyak gila letak gula😮

      Reply
    2. author

      Faizal Yahya1 year ago

      Mak pun becok.. Patut anak becok😂

      Reply
    3. author

      Darcadia Treasure1 year ago

      Seronok nya ibu masak dapur api nya guna kayu api bakar tungku bata ..memang cantik sedap masakan nya buat lapar nih

      Reply
    4. author

      Zulailyasir Zakaria1 year ago

      Yg lawaknya…naoe lah dapo tu d buat tinggi…x ukur badan dulu ke sblm buat dapo tu bonda…

      Reply
    5. author

      Sue Sue1 year ago

      Alamak bonda.. Gunalh stevia.. Jgnguna gula pasir..racuntuu..

      Reply
    6. author

      Yaumil Hidayah1 year ago

      Bonda, kalau gaul pakai sudu jadi x? Tak biasa gaul pakai tangan.

      Reply
    7. author

      Saraswathy Subramaniam1 year ago

      I like ur kitchen also….n cooking

      Reply
    8. author

      Mohd Akhmal Mohd Mustafa1 year ago

      kelakar betul bonda

      Reply
    9. author

      Noor Aine1 year ago

      Bila nk jmput mkn kt umh 😀😀😋😋

      Reply
    10. author

      Ahmad Nizam Abdullah1 year ago

      Setuju tak jom kwin..aku tak nk duit awk nk ati awk..awk ni baik lagi bijak..Alhamdulilla..

      Reply
    11. author

      I Am Mohd Sham1 year ago

      Bestnyer dapur dia…. nanti nak buat dapur camni la kat umah…

      Reply
    12. author

      zainab musa1 year ago

      Lain orang lain cara masak

      Reply
    13. author

      Nur Haslinda1 year ago

      Cergas cam alif jgak…

      Reply
    14. author

      Bolbol lmm1 year ago

      Indonesia heci udang namanya mak cik……pembantunya indo ya mak cik..kok gk dikasi

      Reply
    15. author

      Nasir Alexandar1 year ago

      Rozita Ibrahim yg sgt down to earth. Taknak pangkat datuk seri tansri bagai …

      Reply
    16. author

      ZILAH1 year ago

      Tak payah pakai gula, ada carrot yang buat manis…

      Reply
    17. author

      love teddy1 year ago

      lincahnya bonda….

      Reply
    18. author

      Bintang Kecik1 year ago

      bonda invite la me ke rmh special u tu…😟

      Reply
    19. author

      Bintang Kecik1 year ago

      alangkah best nyà kalo dpt dapor umpama ala2 kampung ni…msak campak2…tak yah nk lap bersihkan bagai…bakar roti pakai kayu api tu syok tuuu

      Reply
    20. author

      Ms unknown1 year ago

      Background cantik sangat very elegant

      Reply

    Leave a reply "RESEPI : Cucur Udang"