Random Photo Hari Selasa

Assalamualaikum semua..ha..tak jawab dosa..hihihi…morning. Hari ni dah pun hari selasa sekejap je kita tinggalkan ISNIN kan..semoga hari ini lebih baik dr semalam. Insya’Allah.. Oklah pagi selasa yg cerah lagi indah ini nieyl seperti biasa nak random photo yg ada dlm fon nieyl ni cumanya semua gambar mknan hihihi.. pagi-pagi dah buat korang meleleh tengok gambar mknan ya. 

IMG 20181125 123919 1 - Random Photo Hari Selasa
Weekend hari tu adik -adik ipar nieyl dr kedah dan melaka balik rumah MIL , jadi pakat-pakat nak mkn tengah hari sama-sama. Dieorang masak ikan kari, nieyl masak sayur, tauhu goreng tu cicah dgn sos , Ayam goreng tu utk adik ipar nieyl yg lelaki dia tak mkn ikan. Alhamdulillah..licin semua..♥
IMG 20181128 083006 - Random Photo Hari Selasa
Bila dah hujung-hujung thn ni biasalah buat mesyuarat cawangan sekali dgn jamuan akhir thn. Cawangan nieyl buat sarapan kuih dan mee kari..yumyum pagi-pagi kaw mkn mee kari hehehe

IMG 20181130 123108 - Random Photo Hari Selasa
Depan balik Pengarah nieyl ada satu bilik Kaca. Orang-orang dlm bilik kaca tu semuanya rajin -rajin belaka la..selalu sangat buat mkn-makan tau..kadang-kadang tu naik segan pula selalu di ajak mkn. Jumaat lepas, dieorang buat mkn saja-saja je tengok tu ada tomyam campur, sambal belacan, burung puyuh goreng ..semuanya baru masak panas-panas lagi..semoga murah rezeki dieorang ni..

IMG 20181125 192244 - Random Photo Hari Selasa
Bila tekak nak mkn sambal belacan pukul 10 malam ko rasa?aduhai…tak tahu la kenapa hari tu nieyl memang teringin sangat nak mkn sambal belacan yg dibuat sendiri. Dah tu nak pakai lesung tumbuk …nampak tak mengada-ngada , pdhal sendiri yg buat. Nieyl-nieyl..

IMG 20181126 103557 - Random Photo Hari Selasa
Ini lagi satu, kebelakangan ni nieyl suka sangat mkn biskut letak susu pekat. Kadang-kadang dekat 10 keping biskut tau..aduhai…nikmat dia sedap sangat, sampai tak sedar diri sampai kena tegur dekat pejabat jangan banyak mkn benda manis-manis. hihihi..

IMG 20181127 074714 - Random Photo Hari Selasa
Ini astronaut pasta goreng versi nieyl. hahaha..malas nak buat kuah-kuah di pagi hari. Kita kasi goreng je , licin juga mkn sebab sedap ada telur, ada crab , rasa pedas-pedas..yumyum..
IMG 20181123 134459 - Random Photo Hari Selasa
Last sekali ni kakak PA pejabat nieyl belanja nieyl mkn lunch hari jumaat. Nasi putih, tomyam dan burung puyuh goreng kunyit. Simple tapi sedap. Semoga mereka ini sentiasa dimurahkan rezeki. Nieyl waktu kerja jarang mkn di luar tau, memang isnin -jumaat bawa bekal breakfast dan lunch sekali. So, selalu orang ajak pergi mkn luar nieyl tak pergi. Cuma kalau dah plan nak pergi, nieyl tak bawa lah bekal utk lunch tu pun kena bagitahu sehari awal. Kalau last minit tu minta maaflah,memang tak dapat nak pergi. ♥


Loading...

Tags: #Hari #Photo #Random #Selasa

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Leave a reply "Random Photo Hari Selasa"