Power Adik Putera Ni Cover Lagu Bunga & Tergantung Sepi ! 👍🏻

hqdefault 753 - Power Adik Putera Ni Cover Lagu Bunga & Tergantung Sepi ! 👍🏻

Power adik ni cover lagu Bunga & Tergantung sepi

Sumber:
Instagram adik Putera

For contact or suggestions:
Lurzantv93@gmail.com

#LurzanTV

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Adik #Bunga #cover #lagu #Power #Putera #Sepi #Tergantung #👍🏻

author
Author: 
    Tak Mau Berjoget karena Hamil 6 Bulan, Penyanyi Ditembak Mati di Panggung, Begini Respon Suaminya
    TRIBUN-VIDEO.COM – Seorang penyanyi yang sedang hamil ditembak hingga tewas karena menolak untuk
    Telefilem | Kasut (2017)
    Rating video: /5 Sumber video: Youtube
    Lirik Lagu Merindukanmu – Dash Uciha
    kau lihat aku disini menunggumu menanti akan kehadiranmu berkali kali ku menghubungi kamu
    Janji Kekasih | Episod 5
    Tonton episod penuh di : http://www.tonton.com.my http://extra.tonton.com.my Drama 13-episod dihasilkan di bawah tenaga
    1. author

      ANA AND ANI2 years ago

      Bagusnyaa suara dia

      Reply
    2. author

      Hafiz Sksp2 years ago

      Solat lagi bagus

      Reply
    3. author

      Hafiz Sksp2 years ago

      Memekak lah bangang

      Reply
    4. author

      Suhaibah Mohamad2 years ago

      Awak ni hensem la 💗💗💗💗💙💙💜💜

      Reply
    5. author

      Azfar Azri2 years ago

      Wait N See Nnti Die Dh Baye" Aiman Tino Maintain x maintain suara die😀

      Reply
    6. author

      Suhaibah Mohamad2 years ago

      Sekolah dekat mana

      Reply
    7. author

      Nabil Mat Ali2 years ago

      sian nafas x cukup panjang hahaha x pe kecik lgi mne thu besar nnti kalah hakem

      Reply
    8. author

      Rinolalimos Rinolalimos2 years ago

      Cun la suara

      Reply
    9. author

      Yahaya Mohd Taib2 years ago

      Ok

      Reply
    10. author

      nrfazirah seran2 years ago

      takpa dik i still support u. trust me nt bila dah baligh suara u akan tambah lgi bestttt

      Reply
    11. author

      Lydia lahong Wan2 years ago

      Wah hebat juga Dan saya suka korang ni dah lah kacak lagi 😍😍😍😍

      Reply
    12. author

      SITI DAHLIA2 years ago

      Dahlia I love You

      Reply
    13. author

      Badriyatun Nafis2 years ago

      wah

      Reply
    14. author

      Amirul Faiz2 years ago

      Budak ni kalau jaga suara betul² nnti bole masuk pertandingan

      Reply
    15. author

      Jackson's Trashh!!2 years ago

      Saya rasa pelik..kenapa msti ada yg bgi feedback macam tuu..everyone going to experience puberty phase its normal..even dulu Justin bieber time dia teenage suara cam lembut tpi skrg more mature and husky en..yg pnting teknik and vocal and saya tngok bdak ada potensi.Come on la Malaysia.Kerja nk kritik je.Check dulu diri tuu.

      Reply
    16. author

      Khairul nizam2 years ago

      tinggi betul vokal adik ni

      Reply
    17. author

      Ejalawa94 Ejalawa942 years ago

      bagi aku adik ni pandai bermain tone dan nafas.. suara biasa2 mugkin sbb masih budak..

      Reply
    18. author

      Lelah Shahjebat2 years ago

      handsome nya adik ni

      Reply
    19. author

      Anisha Farhana2 years ago

      Suara sedap. Tuan pun😎😍

      Reply
    20. author

      Alif Aiman2 years ago

      hei support la si putera ni,maybe ni memang kelebihan yang tuhan dah bagi kat dia yang suara dia sedap,x yah la nak dengki sangat aduyai,inilah orang melayu

      Reply

    Leave a reply "Power Adik Putera Ni Cover Lagu Bunga & Tergantung Sepi ! 👍🏻"