Power Adik Putera Ni Cover Lagu Bunga & Tergantung Sepi ! πŸ‘πŸ»

Power Adik Putera Ni Cover Lagu Bunga & Tergantung Sepi ! 👍🏻

Power adik ni cover lagu Bunga & Tergantung sepi

Sumber:
Instagram adik Putera

For contact or suggestions:
Lurzantv93@gmail.com

#LurzanTV

Rating video: /5

Sumber video: Youtube

Loading...

Tags: #Adik #Bunga #cover #lagu #Power #Putera #Sepi #Tergantung #πŸ‘πŸ»

author
Author: 
    Ini Video Rasmi Majlis Perkahwinan Sultan Muhammad V dan Oksana Voevodina
    Beberapa keping foto rasmi majlis perkahwinan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V kembali tersebar
    Alamak! Misai Dah Tumbuh La. Ini Jawapan Bersahaja Dari Nur Sajat Apabila Ditanya Tentang Bulu Halus Di Atas Bibir Montok Beliau.
    Ramai peminat terkejut,Jutawan kosmetik dan penyanyi Nur Sajat baru-baru in, dilaporkan mengidap peny4kit
    Rock Bro! Full Movie
    Rock Bro! merupakan sebuah filem arahan Mamat Khalid yg dibintangi oleh Khir Rahman, Soffi Jikan, Pekin Ibrahim dan Azmi
    1. author

      ANA AND ANI1 year ago

      Bagusnyaa suara dia

      Reply
    2. author

      Hafiz Sksp1 year ago

      Solat lagi bagus

      Reply
    3. author

      Hafiz Sksp1 year ago

      Memekak lah bangang

      Reply
    4. author

      Suhaibah Mohamad1 year ago

      Awak ni hensem la πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’™πŸ’™πŸ’œπŸ’œ

      Reply
    5. author

      Azfar Azri1 year ago

      Wait N See Nnti Die Dh Baye" Aiman Tino Maintain x maintain suara dieπŸ˜€

      Reply
    6. author

      Suhaibah Mohamad1 year ago

      Sekolah dekat mana

      Reply
    7. author

      Nabil Mat Ali1 year ago

      sian nafas x cukup panjang hahaha x pe kecik lgi mne thu besar nnti kalah hakem

      Reply
    8. author

      Rinolalimos Rinolalimos1 year ago

      Cun la suara

      Reply
    9. author

      Yahaya Mohd Taib1 year ago

      Ok

      Reply
    10. author

      nrfazirah seran1 year ago

      takpa dik i still support u. trust me nt bila dah baligh suara u akan tambah lgi bestttt

      Reply
    11. author

      Lydia lahong Wan1 year ago

      Wah hebat juga Dan saya suka korang ni dah lah kacak lagi 😍😍😍😍

      Reply
    12. author

      SITI DAHLIA1 year ago

      Dahlia I love You

      Reply
    13. author

      Badriyatun Nafis1 year ago

      wah

      Reply
    14. author

      Amirul Faiz1 year ago

      Budak ni kalau jaga suara betulΒ² nnti bole masuk pertandingan

      Reply
    15. author

      Jackson's Trashh!!1 year ago

      Saya rasa pelik..kenapa msti ada yg bgi feedback macam tuu..everyone going to experience puberty phase its normal..even dulu Justin bieber time dia teenage suara cam lembut tpi skrg more mature and husky en..yg pnting teknik and vocal and saya tngok bdak ada potensi.Come on la Malaysia.Kerja nk kritik je.Check dulu diri tuu.

      Reply
    16. author

      Khairul nizam1 year ago

      tinggi betul vokal adik ni

      Reply
    17. author

      Ejalawa94 Ejalawa941 year ago

      bagi aku adik ni pandai bermain tone dan nafas.. suara biasa2 mugkin sbb masih budak..

      Reply
    18. author

      Lelah Shahjebat1 year ago

      handsome nya adik ni

      Reply
    19. author

      Anisha Farhana1 year ago

      Suara sedap. Tuan pun😎😍

      Reply
    20. author

      Alif Aiman1 year ago

      hei support la si putera ni,maybe ni memang kelebihan yang tuhan dah bagi kat dia yang suara dia sedap,x yah la nak dengki sangat aduyai,inilah orang melayu

      Reply

    Leave a reply "Power Adik Putera Ni Cover Lagu Bunga & Tergantung Sepi ! πŸ‘πŸ»"