Persembahan Robot AI Menari Hanya Di Hotel Grand Ion Delemen, Genting Higland

Hai ibu bapa semua,

Cuti sekolah dah start kan. Apa kata datang bercuti ke Genting Highland. BBL baru je balik dr sana petang tadi. Fuh sejuk amat walaupun pukul 1 tengahari. Tebal betul kabus atas banjaran Titiwangsa ni sampai rasa duduk atas awan gitu.

000 10 - Persembahan Robot AI Menari Hanya Di Hotel Grand Ion Delemen, Genting Higland

54522583 2372988209400789 1831805862436405248 n - Persembahan Robot AI Menari Hanya Di Hotel Grand Ion Delemen, Genting Higland


Special musim cuti sekolah ni, datanglah menginap kat Hotel Grand Ion Delemen – apartment full services tertinggi di Malaysia sebab ada pertunjukan Robot AI secara ekslusif utk tetamu yg datang sini. BBL sendiri excited tengok show robot ni menari ikut lagu background. Ni ada video saya rakam waktu robot ni buat persembahan siang tadi. 



Anda blh tengok aksi 20 robot humanoid yg blh melakukan pelbagai aktiviti seperti menari, menyanyi dan aksi seni mempertahankan diri. Btw nama robot ni Dobi. Comel sangat dgn tinggi 48cm. Dah macam anak patung robot pun ada. 

P1120183 - Persembahan Robot AI Menari Hanya Di Hotel Grand Ion Delemen, Genting Higland
P1120184 - Persembahan Robot AI Menari Hanya Di Hotel Grand Ion Delemen, Genting Higland
P1120205 - Persembahan Robot AI Menari Hanya Di Hotel Grand Ion Delemen, Genting Higland

Incase anda datang sini blh la bawa anak-anak tengok show robot. Waktu tengahari dan sebelah malam cuma selang satu jam ada persembahan aksi robot kat pentas utama restoren Kembali, tingkat 7. 

Tengahari

Petang

Malam

12.30 pm

3.30 pm

6.30 pm

1.30 pm

5.30 pm

7.30 pm

2.30 pm


8.30 pm

Oh ya NCT Group bertanggungjawab bawa tarikan robot dgn aksi lincah ni utk tetamu di Hotel Grand Ion Delemen dan Genting Highland secara amnya. Lagi pun teknologi Artificial Intelligence (AI) sekarang advance sebab tu mereka blh program robot-robot ni dgn satu click saje. Buktinya 1,100 robot Dobi telah berjaya pecahkan Rekod Dunia Guinness dlm show dorang kat China thn lepas. Blh tengok video nie..


Excited tak? Jadi apa tunggu lagi..ajak seluruh ahli keluarga datang bercuti ke Hotel Grand Ion Delemen, Genting Highland ya. Kami dah tengok..sekarang turn anda pulak saksikan sendiri..

photo 2019 03 24 23 22 33 - Persembahan Robot AI Menari Hanya Di Hotel Grand Ion Delemen, Genting Higland


Carian Berkaitan

jawatan kosong genting higland
Loading...

Tags: #Delemen #Genting #Grand #Hanya #Higland #Hotel #Menari #Persembahan #Robot

author
Author: 
    Sebelum Ditangkap Karena Narkoba, Artis Cantik Ini Sempat Diajak Ngamar! Begini Jawabnya!
    slidegossip.com – Kabar mengejutkan datang dr aktris dan model cantik Vitalia Sesha. Setelah
    3 Artis Ini Sindir Pedas Anies Soal Banjir Jakarta, No 3 Sebut Pengurus Jakarta Bodoh!
    slidegossip.com – Hujan yg melanda kawasan Jakarta dan sekitarnya sejak Senin (24/2/2020) mengakibatkan
    Warganya Kebanjiran, Ridwan Kamil Asyik Tiktok Dgn Cinta Laura, Netizen: Banjir Urusin Pak!
    slidegossip.com – Baru-baru ini, video Gubernur Jawa Barat, Ridwan Kamil yg sedang asyik
    Ini Foto Trianeta Henuk, Penyanyi yg Tega Memukul dan Menendang Kepala Ibu Kandungnya!
    slidegossip.com – Mungkin gadis ini lupa kalau surga itu ada di telapak kaki

    Leave a reply "Persembahan Robot AI Menari Hanya Di Hotel Grand Ion Delemen, Genting Higland"