Penyanyi Lemon-T kini pemandu bas

hqdefault 221 - Penyanyi Lemon-T kini pemandu bas

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #Kini #LemonT #pemandu #Penyanyi

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Rabb Ya Rasul2 years ago

      Wlw driver bas.jiwa tetap rock.yeahh

      Reply
    2. author

      Along TraveL882 years ago

      Aku bwa bas OK ja..gaji sbulan dkat 4k..

      Reply
    3. author

      Fiza Zubir902 years ago

      Tromback kembali

      Reply
    4. author

      Fiza Zubir902 years ago

      Naik bas free selangaor.sjo1

      Reply
    5. author

      Y S2 years ago

      Same² lepak tembok kt kg, main gitar… Amir, dgn ketua kumpulan lemon t, lame x jumpe…. Lps kawen semua bw diri….. Hehehe

      Reply
    6. author

      Ahmad Zaba2 years ago

      kerana janji sekali bro.. wa minat lagu lu…

      Reply
    7. author

      Aresha Melancholic2 years ago

      Lagu bunga cinta nista…sedih betul lagu tu 🤕 semoga abg amir sihat dan berjaya sentiasa walau apa jua kerja..

      Reply
    8. author

      nizam 992 years ago

      hati2 bawak

      Reply
    9. author

      Hazrik Asmadi2 years ago

      16 jam beb,,,,caye lah,,,,,

      Reply
    10. author

      Suzanaisa Suzanaisa2 years ago

      Sapa tau fb abg amir apa?

      Reply
    11. author

      Panglimara Raja2 years ago

      muka pun dah berseri…alhamdulillah…istiqomah bro….kalau jalan tu lebih baik utk bro why not kan…

      Reply
    12. author

      Panglimara Raja2 years ago

      org kalau dah selesa dengan keje dia…dia akan stay je…buat apa nk tambah stress…..lagi2 kalau berumur

      Reply
    13. author

      Sue Enzo2 years ago

      Bro bawak bas rapid kl mane punye…heheheh nak naikkk

      Reply
    14. author

      zief qaizen2 years ago

      nasib kita sama , dulu aku ada kumpulan band tapi malangnya kami ditipu oleh orang tengah , duit habis , promosi tak jalan , rasa dah give up dengan dunia seni

      Reply
    15. author

      zief qaizen2 years ago

      saya respect dengan abg ! tak pernah putus asa

      Reply
    16. author

      arohi rahul2 years ago

      Amir…mgkn awak dah lupa pd sya kan..tpi sya x lupa pd awak…kita pernah jumpa di Stadium Bukit Jugra suatu ketika dulu..time tu ada konsert…..dan kita sempat borak2….lagu yg awak nyanyi tu adalah kisah cinta awak…kisah cinta yg sebenar2nya..apapun..sya bangga awak dah ada keje tetap skrg.driver bas pun driver bas lah..janji rezeki halal…

      Reply
    17. author

      AZLAN SHAH2 years ago

      Enjoy

      Reply
    18. author

      indon bangsa indon lebih buruk dari Babi & Anjing2 years ago

      Tak nak buat album solo bang amir ???

      Reply
    19. author

      manja norzie2 years ago

      Pemint lgu lemon t ..jnji rezeki yg halal..

      Reply
    20. author

      muhammad hafizzuddin2 years ago

      salute artis ni . cube sruh aiman tino bawak bas nk tgk acane pegi dia

      Reply

    Leave a reply "Penyanyi Lemon-T kini pemandu bas"