Pengurus Muat Turun Percuma Terbaik 2019

Loading...

FreeBDownloadBSoftware - Pengurus Muat Turun Percuma Terbaik 2019Pengurus terbaik blh “mempercepatkan muat turun” dgn memecahkan fail ke blok yg blh diurus, biarkan berhenti seketika dan teruskan bila-bila masa yg anda mahu, dan juga mengimbangi sambungan internet yg perlahan dgn mengambil tempat selepas ia terhenti dgn tidak disangka-sangka.

Sesetengah pengurus muat turun juga akan menukar format fail media secara automatik, menjimatkan kerumitan pengekodan semula, dan yg lain akan membolehkan anda mula memainkan fail audio atau video sebelum selesai memuat turun.

Acara TV, filem, dan permainan sering diedarkan secara dlm talian, dan pengurus muat turun yg hebat akan mengurangkan jumlah masa yg anda habiskan menunggu mereka muncul pd cakera keras anda.

1. Ninja Download Manager
Kuat dan direka dgn baik – pengurus terbaik utk fail media

Muat turun cepat pantasMedia pratonton pertengahan muat turunDownload penjadualan
Ninja Download Manager adalah pendatang baru yg relatif kepada parti yg memuat turun, dan ia kelihatan jauh lebih kontemporer drpada yg, sezamannya, sezaman.

Antara mukanya adalah mudah dan moden (jika sedikit gelap), dan pemecutnya dpt membantu anda mendapatkan fail anda 10 kali lebih cepat. Ia melakukan ini dgn memisahkan setiap fail ke dlm ketulan, kemudian memuat turun setiap satu menggunakan sambungan server yg berbeza, membuat muat turun bukan sahaja lebih cepat, tetapi juga lebih dipercayai. Jika anda ke dlm muzik dan filem, anda akan senang dgn tetapan berurutannya, yg membolehkan anda mula memainkan fail semasa masih memuat turun.

Terdapat juga pemuat turun video terbina dlm dgn sokongan utk YouTube dan Vimeo, dan penukar video yg mengubah format fail secara automatik sebaik sahaja ia selesai memuat turun.

Terdapat byk pilihan hebat di sekeliling, tetapi jika anda suka muzik, filem dan TV maka Ninja Download Manager adalah alat utk anda.Ambil perhatian bahawa pautan utk memuat turun versi percuma Ninja Download Manager adalah di bahagian paling bawah laman utama pemaju.

2. Free Download Manager
Pengurus memuat turun penuh alat utk pencinta muzik dan filem

 • Pemantauan jalur lebar
 • Kedudukan click torrenting
 • Web kawalan jauh

Pengurus Muat turun Percuma bertujuan perkara kepada semua orang dgn berjaya. Ia adalah pemecut muat turun, pelanggan BitTorrent, pratonton audio dan video dan alat pengurusan lalulintas, dan kerana ia sumber terbuka, ia benar-benar percuma dan menerima kemas kini tetap dr komuniti pemajunya.

Ia termasuk ciri penjadualan yg kuat dan alat kawalan jauh yg sangat berguna yg bermakna anda blh meninggalkan muat turun anda berjalan dan periksa kemajuan mereka dr mana-mana peranti yg disambungkan ke internet.

Ia blh membuat laman spider utk memuat turun jenis fail tertentu, dan anda blh memilih utk memuat turun hanya bit fail ZIP yg anda inginkan. Ini satu program yg luar biasa, dan sukar utk memilih antara ini dan Ninja Internet Download Manager utk tempat teratas.

3. Download Accelerator Plus

 • Versi percuma pengurus muat turun premium yg sangat baik
 • Prapapar fail mediaKesimpulan kelajuan
 • Tiada perlindungan privasi


Versi Percepat Muat turun Accelerator Plus adalah versi terbengkalai dr edisi premium, tetapi itu lebih drpada sekadar demo dan mengandungi semua ciri penting yg anda perlukan utk muat turun pantas dan blh dipercayai.

4. JDownloader
Pengurus muat turun maju yg sesuai utk kuasa pengguna

Menyelesaikan CAPTCHAs secara automatikWeb kawalan jauh
Installer mengandungi adware
JDownloader adalah pengurus muat turun sumber terbuka, percuma dgn komuniti pemaju yg besar, dan ia tersedia utk Windows, Linux dan Mac.

Iklan
Ia benar-benar satu utk pengguna kuasa, dgn sokongan utk lebih drpada 300 plugin penyahsulitan, pengekstrakan RAR automatik, carian senarai kata laluan dan OCR utk melengkapkan beberapa ‘Captcha saya bukan robot’ yg anda temui di laman muat turun.

Nota: Anda memerlukan Persekitaran Pengimejan Java utk menjalankannya, dan anda perlu berhati-hati semasa memasangnya: pemasang mengandungi adware, yg akan digabungkan dgn pengurus muat turun jika anda tidak menyahpilihnya secara khusus. Juga berhati-hatilah butang ‘muat turun’ palsu di laman web ini; Pautan muat turun sebenarnya adalah baris teks.

Loading...

Tags: #2019/ #Muat #Pengurus #PERCUMA #Terbaik #Turun

author
Author: 
  Apa itu Cikgootube?
  CIKGOOTUBE? APA NI? SEIRING kepesatan teknologi masa kini dan kepentingan kaedah pembelajaran abad
  Muka Sih Bule Blasteran, Tapi Siapa Sangka 6 Artis Terkenal Ini Beragama Islam!
  slidegossip.com – Dunia hiburan tanah air diramaikan dgn munculnya para artis yg berdarah
  Selalu Tampak Sehat, Vidi Aldiano Mengidap Kanker Ginjal, Ternyata Ini Penyebabnya!
  slidegossip.com – Selama ini selalu tampak sehat dan bugar, siapa sangka Vidi Aldiano
  Malu Ingat Masa Susah, Atta Halilintar: Dulu Aku Pakai Minyak Goreng Buat Nata Rambut!
  slidegossip.com – Dlm video terbarunya di Youtube, Atta Halilintar yg kini sudah hidup

  Leave a reply "Pengurus Muat Turun Percuma Terbaik 2019"