Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog mkn Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Sapa sini suka mkn buah-buahan tak kisah lah buah tempatan atau buah import. Maha memang sangat suka mkn buah kalau kasi satu bakul pun blh habis mkn seorang. Tambahan pula buah dr luar negara yg susah nak dpt kat negara kita seperti Apricot, Plum, Peach dan Nectarines
Premium Australian Summer Fruit 4 1 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS

Premium Australian Summer Fruit 1 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS
Sekarang tengah berlangsung kempen Sweet Fruits “Sweeter When Shared” yg membawa hasil buah bermusim segar dr Australia terus ke Malaysia. Bersesuaian juga dgn thn baru yg baru sahaja kita sambut dan juga akan tiba tak lama lagi perayaan Tahun Baru Cina kita blh meriahkan dgn buah-buahan segar ini. 
Premium Australian Summer Fruit 13 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS
Premium Australian Summer Fruit 3 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS
Baru-baru ini Maha pergi ke majlis pelancaran kempen ini yg telah berlangsung di Village Grocer MyTown Cheras. Pd majlis tu mereka mengajar bagaimana utk menjadikan buah-buahan yg penuh dgn khasiat ini bukan sahaja dimakan begitu sahaja tapi juga blh dijadikan hamper hadiah serta hiasan mknan yg lazat-lazat.
Premium Australian Summer Fruit 21 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS

Premium Australian Summer Fruit 19 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS

Premium Australian Summer Fruit 22 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS
Bersama dgn selebriti terkenal Belinda Chee yg mempamerkan skill menyediakan resipi unik yg menggabungkan buah musim panas dr Australia termasuk Gift Box of Summer Fruits, Summer Fruits Delight dan Pavlova with Summer Fruits yg sempurna utk perayaan Thn Baru Cina yg akan datang. 
Premium Australian Summer Fruit 23 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS

Premium Australian Summer Fruit 24 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS
Australia menghasilkan beberapa buah-buahan terbaik di dunia hasil drpada microclimate unik yg memperlihatkan rasa manis buah semulajadi. Petani di sana juga mempunyai kepakaran, dan memohon biosekuriti yg ketat dan langkah-langkah keselamatan mknan utk menjamin buah yg paling berkualiti dan paling selamat dikeluarkan.

Faedah kesihatan Buah Dari Australia

Maha bukanlah pandai sangat pasal khasiat buah ini tapi ada baca bahawa kalau kita amalkan mkn buah ini secara kerap ia akan memberi kesan kebaikan dr dlm dan luar. Di antara kebaikan yg terdapat pd buah dr Australia ini seperti buah Peach yg mampu menyediakan ciri anti-radang, antimikrob dan antioksidan yg sangat baik yg membantu mengurangkan perkembangan keadaan  keradangan sendi.
Premium Australian Summer Fruit 11 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS
Premium Australian Summer Fruit 10 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS
Manakala buah Nectarines menyediakan sumber kalium yg baik yg mengawal tekanan darah dan mengurangkan risiko serangan jantung. Buah Plum pula adalah buah indeks glisemik yg rendah, yg membantu mengawal gula dlm darah dan juga mengandungi vitamin K yg merupakan nutrien utama utk tulang dan gigi yg sihat.
Premium Australian Summer Fruit 7 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS

Premium Australian Summer Fruit 9 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS
Aprikot adalah buah kilojoule yg rendah dan kaya dgn vitamin A dan beta karoten yg bermanfaat bg kesihatan mata. Bg Maha walupun ia adalah buah bermusim tapi kalau kita dpt amalkan mkn sekarang ini mesti ia akan memberi kesan yg berpanjangan betul tak. 
Premium Australian Summer Fruit 8 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS

Premium Australian Summer Fruit 14 - Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS
Cuma sekarang ini korang tak perlu nak terbang ke Australia utk dptkan semua buah-buahan ini kerana ia dah ada jual kat Malaysia. Korang blh dptkan semua buah ini sekarang kerana tengah musim dan byk dijual di pasaraya Village Grocer. Harga juga sangat berpatutan dan mampu utk beli Maha yg kaki buah ni pun memang dah beli stock utk sebulan hehehe. 
  
   

Loading...

Tags: #Australian #BuahBuahan #masa #NIKMATI #Pecinta #Premium #SUMMERFRUITS

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Leave a reply "Pecinta Buah-buahan Masa Utk Nikmati Premium Australian SUMMERFRUITS"