Nak Duit? GoodKredit Offer Pinjaman Duit Jangka Masa Pendek

Loading...

000 18 - Nak Duit? GoodKredit Offer Pinjaman Duit Jangka Masa Pendek


Assalamualaikum semua,


Bila sebut pasal personal loan dgn bank mesti takut nak apply risau kena reject. Tambah lagi komitment bulanan sampai puluh thn lamanya. Utk amount RM10k ke atas blh la consider tapi kalu dlm emergency nak guna duit RM1,000..siapa je blh tolong hulur duit banyak tu kan. 

Ha kini anda blh mohon pinjaman wang dr GoodKredit Malaysia yg offer pinjaman mikro jangka pendek (short-term micro loan) pertama di Malaysia. 
goodkreditBmalaysia - Nak Duit? GoodKredit Offer Pinjaman Duit Jangka Masa Pendek
Berapa Banyak Duit Blh Apply?
GoodKredit Malaysia menawarkan pinjaman dr serendah RM1,00 sehingga RM10,000 sesuai utk mereka nak bantuan duit dlm kuantiti tidak terlalu banyak. 

Tempoh bayaran ansuran dr 6 bulan, 9 bulan atau 12 bulan dgn kadar interest 18% tanpa cagaran atau penjamin. Kira mudah juga nak selesai hutang pinjaman ni. Utk pengetahuan anda, GoodKredit Malaysia mendapat lesen dr Kredit Komuniti dan Kementerian Perumahan Dan Kerajaan Tempatan (KPKT) serta berada bawah selian Akta Pemberi Pinjam Wang 1951. 

Malah syarat gaji pemohon minima RM 1, 500 sebulan & ke atas dah layak nak apply. 
loanBgoodkreditBmalaysia - Nak Duit? GoodKredit Offer Pinjaman Duit Jangka Masa Pendek

Macam Mana Nak Mohon?
Caranya sangat mudah & senang je..
caraBmohonBloanBgoodkreditBmalaysia - Nak Duit? GoodKredit Offer Pinjaman Duit Jangka Masa Pendek

Pertama : Download applikasi GoodKredit Malaysia dlm Apps Store/Google Play kemudian register akaun anda

Kedua : Anda perlu pilih “Loan” dan lengkapkan maklumat diperlukan

Ketiga : Upload dokumen yg diperlukan. Bila permohonan & dokumen berkaitan dah diterima, anda akan dapat email pengesahan dr GoodKredit Malaysia. Kemudian tunggu keputusan loan tu berjaya atau sebaliknya. 

Dokumen yg diperlukan
  • Salinan Kad Pengenalan (depan & belakang)
  • Slip gaji 3 bulan terkini
  • Penyata KWSP terkini
  • Penyata akaun bank terkini
  • Salinan bil elektrik/air terkini
  • Dokumen tambahan lain yg mungkin GoodKredit perlukan
Jadi kalu korang memerlukan duit utk membayar something emergency seperti nak repair kerosakan kereta, bil utilities, perlu duit nak bayar komitment bulan atau sbgnya blh cuba mohon bantuan pinjaman dgn GoodKredit Malaysia. Senang je..nanti jangan lupa bayar balik tau.

Nak lebih detail blh buka website https://malaysia.goodkredit.com  atau hubungi 03 6140 633
Loading...

Tags: #Duit #GoodKredit #Jangka #masa #Offer #pendek #Pinjaman

author
Author: 
    Cantik dan Sukses, Ternyata Ariel Tatum Pernah Alami Gangguan Mental Sampai Ingin Bunuh Diri!
    slidegossip.com – Siapa sangka, artis cantik yg sering berpenampilan seksi Ariel Tatum ternyata
    Keluarganya Dibilang Sombong, Begini Balasan Menohok Ussy Sulistiawaty!
    slidegossip.com – Keluarga Ussy Sulistiawaty kembali jadi korban kenyinyiran netizen. Seperti dilansir dr
    Is Malaysian education system ready for streamless schools?
    In theory, while there is merit behind the idea of no streaming, making
    Harga Tiket Masuk Terengganu Draw Bridge
    Assalamualaikum semua, BBL sbg anak jati Terengganu memang bangga sangat jambatan angkat pertama

    Comments are closed.