Mycliks.com Membantu SME Dan Peniaga Kecil Tingkatkan Jualan Melalui Online

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog mkn Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Apa yg Maha nampak sekarang ini lah bagaimana peniaga kecil-kecilan atau juga peniaga sendirian utk bersaing dlm dunia yg lebih terbuka sekarang ini. mcm contoh bagaimana makcik yg hanya berniaga menjual kerepek buatan sendiri nak meluaskan jualan agar meningkatkan pendapatan. 
TITLEB7 - Mycliks.com Membantu SME Dan Peniaga Kecil Tingkatkan Jualan Melalui Online

Kita tahu yg kerepek makcik ni sangat sedap dan juga memang kalau jual kat kedai blh laris. Tapi mampu ke kita nak mengambil stock utk jualan tersebut setiap hari dan juga nak menguruskan pembelian drpada pelbagai kawasan yg jauh. Itu gunanya teknologi yg ada sekarang dan mudah dgn melalui mycliks.com. 

Pemilik Perniagaan Kecil dan Sederhana

Maha pun byk tengok laman web seperti ini tapi tak semua membantu perniaga seperti mana mycliks.com buat. Ia adalah satu platform dlm talian dgn tujuan utk meningkatkan jualan kepada perniaga SME dan penjual runcit di luar sana. Kalau anda mendaftar dgn mereka akan diberikan kemahiran dan panduan perniagaan dlm talian serta juga pelbagai faedah dan sokongan berterusan.
mycliks - Mycliks.com Membantu SME Dan Peniaga Kecil Tingkatkan Jualan Melalui Online

Kat sini tak perlu bimbang utk dptkan pelanggan kerana ia telah mendapat sambutan pelanggan yg besar dan kunjungan trafik yg unik setiap hari. Jika anda daftar sbg penjual mereka akan sediakan Portal PERCUMA utk yuran penyenaraian dan yuran transaksi. Kalau anda ada byk produk jualan pula mereka akan menyenaraikan produk anda tanpa had, sokongan pemasaran utk penjual produk baru, transparansi dan program kesetiaan utk menggalakkan semua penjual terus meletakkan barang di sini.
TITLEB1 - Mycliks.com Membantu SME Dan Peniaga Kecil Tingkatkan Jualan Melalui Online

Kalau anda buta IT mereka akan sediakan portal jualan dgn proses semudah pertama pendaftaran, kedua muat naik produk dan ketiga menjual produk anda. Di sini juga mereka menyediakan khidmat utk produk baru iaitu :-
– Sokongan penyenaraian produk
– Sokongan pemenuhan bekalan
– Sokongan pemasaran dan menjaga kepuasan pelanggan
TITLEB8 - Mycliks.com Membantu SME Dan Peniaga Kecil Tingkatkan Jualan Melalui Online

Anda juga tak perlu risau tentang penghantaran produk kerana di dlm ini ada memberi bantuan serta penyelesaian jualan sekiranya barangan anda tidak mampu utk dimarketkan. Di sini mereka ada konsep ‘Dispute Centre Management’ iaitu utk mengatasi semua jenis masalah yg dibawah oleh buyers & sellers secepat mungkin melalui cara transperancy, win-win situation dr dua pihak dan memberi jalan penyelesaian.
TITLEB2 - Mycliks.com Membantu SME Dan Peniaga Kecil Tingkatkan Jualan Melalui Online

Sekiranya anda telah mendaftar dgn Mycliks tidak perlu risau utk melakukan pemasaran kerana mereka akan buatkan bg pihak anda seperti :-
  1. 1) Menganjurkan jualan Cyber Sunday, Black Friday, Sunday Super Sale, Month-end Super Deals, Flash Sales, dan sbgnya mengikut musim perayaan atau pesta dr masa ke semasa.
  1. 2) Kolaborasi dgn anda selaku pemilik produk utk memberi hadiah, vouchers percuma, diskaun yg tinggi, Customer Loyalty Programs dan Loyalty Rewards kepada pembeli.
  1. 3) Menggunakan kaedah inside features seperti sponsored products, on-demand sales product, keyword searching product, banner add dan top sold products & brands.

Istimewanya Menjadi Pembeli di Mycliks.com

Sebagai seorang pembeli pula, utk Ramadan yg akan tiba tak lama lagi Myclick akan mengadakan special promosi bg bln Ramadan. Pembeli akan dpt pengalaman mudah dan seronok utk beli-belah barang keperluan rumah dgn menikmati kualiti yg bagus dan kuantiti yg maksima tanpa perlu penat utk keluar rumah mencari lokasi kedai jualan gudang, dan sbgnya. 
TITLEB3 - Mycliks.com Membantu SME Dan Peniaga Kecil Tingkatkan Jualan Melalui Online

Selain jualan gudang sempena dgn Ramadan ini ada byk lagi voucehers dan hadiah yg blh dimenangi dan super deals bg produk utk kategori-kategori tertentu tersedia kepada korang selaku pembeli. Pastikan korang sentiasa touch-in dgn mycliks.com supaya blh menikmati ganjaran limited-edition sales reward dlm masa promosi tersebut.
TITLEB4 - Mycliks.com Membantu SME Dan Peniaga Kecil Tingkatkan Jualan Melalui Online

Musim Raya nanti juga Mycliks akan adakan Raya Celebration dimana dlm tu akan ada Raya Fesyen dan Raya Deko dapat membeli-belah produk berkualiti dgn kuanti yg lebih dgn harga murah melalui konsep beli dulu bayar kemudian.
TITLEB6 - Mycliks.com Membantu SME Dan Peniaga Kecil Tingkatkan Jualan Melalui Online

Satu pengalaman baru lah kalau anda menjadi peniaga dan juga pembeli di Myclick. Ini kerana ia mengekalkan reka bentuk laman web menarik dan juga pengalaman membeli belah yg baru buat anda. Jadi tiada lagi alasan utk tidak menjadikan dunia IT ini sbg salah satu sumber utk menambah jualan produk anda. Juga kepada pembeli pengalaman membeli era baru ada di Myclick.com ini.

Loading...

Tags: #JUALAN #Kecil #melalui #Membantu #Mycliks.com #Online #Peniaga #Tingkatkan

author
Author: 
    Kabur Dari Ibu Tiri yg Kejam, Gadis 14 Thn Ini Malah Diperkosa 6 Pria Selama 2 Hari!
    slidegossip.com – Seorang gadis remaja malang menjadi korban pemerkosaan yg dilakukan oleh 6
    Bangkrut Gara-Gara Corona, Pengusaha Muda Ini Sewa Pembunuh Bayaran Demi Uang Asuransi!
    slidegossip.com – Seorang pengusaha muda nekat melakukan tindakan tak terduga. Berawal dr kondisi
    Aktor Tampan Ini Dituntut Karena Memperkosa 3 Wanita! Pengacara: Kami Yakin Dia Akan Dibebaskan!
    slidegossip.com – Aktor tampan asal Amerika, Danny Masterson dituntut atas tuduhan pemerkosaan yg
    ABG Ngaku Diperkosa Pria Tak Dikenal Saat Mabuk! Baru Lapor Polisi Setelah Hamil 6 Bulan!
    slidegossip.com – Alangkah baiknya utk selalu bersikap hati-hati terhadap orang tak dikenal. Jangan

    Comments are closed.