Mungkin saya akan kembali dengan… kalau ada jodoh | Dato’ Hans Isaac

hqdefault 707 - Mungkin saya akan kembali dengan... kalau ada jodoh | Dato' Hans Isaac

Apa Yang MeleTOP Episod 262

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #akan #Dato' #Dengan #Hans #Isaac #jodoh #Kalau #kembali #Mungkin #Saya

author
Author: 
    Ratu Kebaya Masuk U | Telefilem Komedi Lakonan Ruhainies
    JUDUL : RATU KEBAYA MASUK U WAKTU SIARAN : Jumaat, 12 Januari 2018.
    Kompilasi 52 LAWAK Dubbing ajqhrs (@ajqhrs ig)
    Episod Penuh di http://www.layanon9.pro/ Like facebook page kami di https://www.facebook.com/layanon9 Follow kami di
    Rizki DA & Lesti DA – Rindu Berat | Tour Dangdut Vaganza
    Rizki DA & Lesti DA menyanyikan lagu Rindu Berat di Tour Dangdut Vaganza
    Biodata Pemain Anak Langit SCTV
    Berikut video biodata lengkap para pemain sinetron Anak Langit di SCTV Rating video:
    1. author

      Nabil Syah3 years ago

      Aku rasa dato ni sesuai do dgn lopa sbb dia matang

      Reply
    2. author

      Nabil Syah3 years ago

      Ni boleh pulak moveon dgn fattah tak boleh pulak😂

      Reply
    3. author

      Yan Hussin3 years ago

      like jawapan dato.hans pro dlam mnjawab soalan..terbaekk..

      Reply
    4. author

      mizz cappuccino3 years ago

      hans Isaac Wt erra fazira will be sweet couple… mmmuuuahhh

      Reply
    5. author

      zulhusna zulkifly3 years ago

      👫

      Reply
    6. author

      riyadina marajil3 years ago

      😇😇

      Reply
    7. author

      Ideris Mat3 years ago

      Dato buaya tu pun bolihla. Asalkn sedap. Dulu x ckp x gadis melayu. Brp byk dia dh pakai hoi

      Reply
    8. author

      fatihah bistamam3 years ago

      Rilek je lofa interview dato hans isaac.. fattah amin je sibuk nak lari2 taknak jumpa.. adoi

      Reply
    9. author

      wan123453 years ago

      dato Hans Issac peluk Islamlah… ramai doh yg artis masuk Islam hilang stress… rasa bahgia laa…hidup lebih diberkati k.

      Reply
    10. author

      Haqim Khalis3 years ago

      5:40 nampak ah hans ni macam dah heartbroken teruk dengan ramai perempuan. sian dia

      Reply
    11. author

      Fatehah Ibrahim3 years ago

      Lofa sesuai dgn org mcm Hans lah. Hanya lelaki yg karakter mcm Hans je yg boleh fhm & aprreciate cita2 Lofa, sebab lelaki tu pun sama bercita-cita tinggi mcm Lofa. It would be such a waste if she ends up with a guy who clips her wings until she cannot fly higher.

      Reply
    12. author

      Unknown untill now3 years ago

      neelofa tak special 😮

      Reply
    13. author

      Aj Morgan3 years ago

      Adoii…hope both of them get bck together…Insyallah 😃

      Reply
    14. author

      azmir amri3 years ago

      Wow i loike hanslofa

      Reply
    15. author

      syarifah fakri3 years ago

      hans reject neelofa secara halus.. haha

      Reply
    16. author

      se7island3 years ago

      Cool jer hans isaac jawab.. Xlari set pun.. Hahahaha..

      Reply
    17. author

      Juma Ri3 years ago

      Dengan neelofa ke

      Reply
    18. author

      Nadine Fariyal3 years ago

      malunya lopa

      Reply
    19. author

      팬에이피크 방탄소년단의3 years ago

      Belagak la Hans ni. Cara dia nak buat lawak tu tak masuk. Patut la Lofa dgn Erra tinggalkan dia. Lol

      Reply
    20. author

      Vivo 153 years ago

      hans very good looking

      Reply

    Leave a reply "Mungkin saya akan kembali dengan… kalau ada jodoh | Dato’ Hans Isaac"