Mungkin saya akan kembali dengan… kalau ada jodoh | Dato’ Hans Isaac

hqdefault 707 - Mungkin saya akan kembali dengan... kalau ada jodoh | Dato' Hans Isaac

Apa Yang MeleTOP Episod 262

Subscribe Astro MeleTOP, http://bit.ly/ytmeletop
Episod penuh MeleTOP di Astro Go, http://bit.ly/meletophd

Rating video: /5

Sumber video: Youtube


Loading...

Tags: #akan #Dato' #Dengan #Hans #Isaac #jodoh #Kalau #kembali #Mungkin #Saya

author
Author: 
    Filem melayu terbaru 2018 – Angin Cinta
    hello guys, please subscribe Me And And Leave A Like, If You Like
    Biodata Fattah Amin
    Fattah Amin (nama sebenarnya Abdul Fattah bin Mohd Amin, lahir 14 September 1990)
    Nella Kharisma – Jaran goyang [OFFICIAL]
    Copyright © 2017, DD Star Record Title : JARAN GOYANG Artist
    Telefilem Calon Menantu FULL Ayda Jebat, Dayana Roza
    Telefilem Calon Menantu FULL Ayda Jebat, Azrel Ismail, Adam Shah, Shaari Hashim, Iezah
    1. author

      Nabil Syah2 years ago

      Aku rasa dato ni sesuai do dgn lopa sbb dia matang

      Reply
    2. author

      Nabil Syah2 years ago

      Ni boleh pulak moveon dgn fattah tak boleh pulak😂

      Reply
    3. author

      Yan Hussin2 years ago

      like jawapan dato.hans pro dlam mnjawab soalan..terbaekk..

      Reply
    4. author

      mizz cappuccino2 years ago

      hans Isaac Wt erra fazira will be sweet couple… mmmuuuahhh

      Reply
    5. author

      zulhusna zulkifly2 years ago

      👫

      Reply
    6. author

      riyadina marajil2 years ago

      😇😇

      Reply
    7. author

      Ideris Mat2 years ago

      Dato buaya tu pun bolihla. Asalkn sedap. Dulu x ckp x gadis melayu. Brp byk dia dh pakai hoi

      Reply
    8. author

      fatihah bistamam2 years ago

      Rilek je lofa interview dato hans isaac.. fattah amin je sibuk nak lari2 taknak jumpa.. adoi

      Reply
    9. author

      wan123452 years ago

      dato Hans Issac peluk Islamlah… ramai doh yg artis masuk Islam hilang stress… rasa bahgia laa…hidup lebih diberkati k.

      Reply
    10. author

      Haqim Khalis2 years ago

      5:40 nampak ah hans ni macam dah heartbroken teruk dengan ramai perempuan. sian dia

      Reply
    11. author

      Fatehah Ibrahim2 years ago

      Lofa sesuai dgn org mcm Hans lah. Hanya lelaki yg karakter mcm Hans je yg boleh fhm & aprreciate cita2 Lofa, sebab lelaki tu pun sama bercita-cita tinggi mcm Lofa. It would be such a waste if she ends up with a guy who clips her wings until she cannot fly higher.

      Reply
    12. author

      Unknown untill now2 years ago

      neelofa tak special 😮

      Reply
    13. author

      Aj Morgan2 years ago

      Adoii…hope both of them get bck together…Insyallah 😃

      Reply
    14. author

      azmir amri2 years ago

      Wow i loike hanslofa

      Reply
    15. author

      syarifah fakri2 years ago

      hans reject neelofa secara halus.. haha

      Reply
    16. author

      se7island2 years ago

      Cool jer hans isaac jawab.. Xlari set pun.. Hahahaha..

      Reply
    17. author

      Juma Ri2 years ago

      Dengan neelofa ke

      Reply
    18. author

      Nadine Fariyal2 years ago

      malunya lopa

      Reply
    19. author

      팬에이피크 방탄소년단의2 years ago

      Belagak la Hans ni. Cara dia nak buat lawak tu tak masuk. Patut la Lofa dgn Erra tinggalkan dia. Lol

      Reply
    20. author

      Vivo 152 years ago

      hans very good looking

      Reply

    Leave a reply "Mungkin saya akan kembali dengan… kalau ada jodoh | Dato’ Hans Isaac"